Dodaj do ulubionych

a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choinkę:P

26.11.06, 23:12
mało to romantyczne może.. ale co tam hehesmile
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 26.11.06, 23:15
      ja myslalem ostatnio o mikserze do ciasta, mowie calkowicie powaznie smile
      • grubaska20 Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 26.11.06, 23:19
        tj takie mieszaki nad miską?
        • dziewice Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 26.11.06, 23:21
          gdy pamietam ostatni to wygladalo to troche inaczej, w sensie takim, ze nie bylo
          miski, a w internecie znalazlem taki:

www.domy.natjar.com/product_info.php?cPath=51&products_id=1476
          • juleczka4 nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:23

• grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:25
              a maszsmile
              www.futurestime.de/pd1854410285.htm?categoryId=3
              zegarki- moja obsesja! hehetongue_out
              • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:27
                co taki tani?? hehehe

ja mam taki pienkny z cyrkoniami, nawet mam gdzieś zdjęcie go, jak koleżanka
                mierzyła , poszukam big_grin
                • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:35
                  no armani nie ma jakichś kosmicznych cen.
                  pokaż pokaż zdjęcie! na zegarki mam prawdziwą obsesję! hehe, mam jakieś..
                  kilkanaście, nawet nie wiem hehetongue_out
                  • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:37
                    grubaska20 napisała:

> no armani nie ma jakichś kosmicznych cen.

wiesz dla mnie to jest kosmiczna cena, czy to armani czy cuś innego, szkodasad(

> pokaż pokaż zdjęcie! na zegarki mam prawdziwą obsesję! hehe, mam jakieś..
                    > kilkanaście, nawet nie wiem hehetongue_out

hihihbig_grin
                    ja kocham pierścionki, portmonetki, torebki i spódnice aaaaaaaaa mogłabym mieć
                    tysiące :p;p
                    • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:42
                      no to zależy, do jakiej półki go porównujemy, przy tag heuerze mojego ślunego,
                      moje zegreczki to tandeta! hehwink
                      portfele u mnie słabo, praktycznie zawsze mam jkies przypadkoweuncertain ale torebki..
                      ooo taaak! hehe, w tym temacie..jak w zegarkach hehetongue_out
                      • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:44
                        grubaska20 napisała:

> no to zależy, do jakiej półki go porównujemy, przy tag heuerze mojego
                        ślunego,
                        > moje zegreczki to tandeta! hehwink'

hie hie w razie W sprzedacie i pożyjecie pare miesięcy big_grinbig_grin

> portfele u mnie słabo, praktycznie zawsze mam jkies przypadkoweuncertain ale
                        torebki..
                        >
                        > ooo taaak! hehe, w tym temacie..jak w zegarkach hehetongue_out

ja sobie teraz fajną kupiłam z Diversa ,pokzałabym ,ale nie ma jej na stornce
                        wrr
                        • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:46
                          noto poczekaj, posukam na allegraku, może znajdę tą, którą kupiłam ostatnio
                          • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:47
                            grubaska20 napisała:

> noto poczekaj, posukam na allegraku, może znajdę tą, którą kupiłam ostatnio

to ja tez na allegro poszukam tej mojej big_grin
                            • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:48
                              o takasmile
                              www.allegro.pl/item143708545_luxusowy_aligator_krokodyl_super_cena_braz.html#photo
                              • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:51
                                grubaska20 napisała:

> o takasmile
                                > www.allegro.pl/item143708545_luxusowy_aligator_krokodyl_super_cena_braz.html#photo

uuu elegancja francja big_grin

ja pojechałam raczej bardziej w sportowe i oto taka:
                                aukcja.onet.pl/show_item.php?item=144528356
                                tyle ,że ta jest chyba z poprzedniej kolekcji ,bo moja ma inny znaczek na dole,
                                ładniejszy taki zawijanybig_grinbig_grin
                                A jaka jest pojemna i w ogóle superbig_grinbig_grinbig_grin
                                • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:53
                                  fajna fajna, kupiłam podobną, tyle że nie diversa, ostatnio w warszawskim
                                  outleciesmile
                      • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:45
                        ps. naprawdę odwaliłam kawał roboty z tą piłą, można powiedzieć, że to
                        moje 'dziecko', więc należy mi się gratyfikacja!wink
                        • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:47
                          grubaska20 napisała:

> ps. naprawdę odwaliłam kawał roboty z tą piłą, można powiedzieć, że to
                          > moje 'dziecko', więc należy mi się gratyfikacja!wink

haha
                          jak najbardziej moja drogabig_grin
                          ustaw sobie to strone z zegrakiem ,tak przypodkowo ,jako stornę startową u
                          małża w kompie... heheh
                          • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:48
                            hehebig_grin nie, no już rozmawialiśmy o prazentach, nieromantyczni jesteśmyuncertain
                            • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:54
                              grubaska20 napisała:

> hehebig_grin nie, no już rozmawialiśmy o prazentach, nieromantyczni jesteśmyuncertain

hihibig_grin
                              myśmy też gadali ostanio i na mikołaja sobie już upatrzyłam ,zaraz Ci mówie
                              co... taki komplecik futerkowy (cycnik,stringi i czapeczka taka mikołakowa
                              hehe) w kolorach rózu bądz czerwieni ,powiedział ,że kupi napewno co by oko
                              nacieszyć hhehehe
                              a pod choinkę to jeszcze nie wiem co ...

A Uszatowi coś prezentujcie??suspicious
                              • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:57
                                a jakże!smile pokażę ci jutro, jaką przegapiłam mikołajkę..uncertain no i zrobię zdjecie
                                tej torebki w stylu tej twojej. a teraz żegnam się czule, bo mię mężowie
                                naciska.. hehe, kefirek nie zraziłtongue_out hehetongue_out i tak ma być!wink
                                dobranoc kochaniutkawink
                                • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 26.11.06, 23:59
                                  grubaska20 napisała:

> a jakże!smile pokażę ci jutro, jaką przegapiłam mikołajkę..uncertain no i zrobię
                                  zdjecie
                                  > tej torebki w stylu tej twojej. a teraz żegnam się czule, bo mię mężowie
                                  > naciska.. hehe, kefirek nie zraziłtongue_out hehetongue_out i tak ma być!wink
                                  > dobranoc kochaniutkawink

hihih
                                  czekam na fotki
                                  i też idę na młża big_grinbig_grin
                                  słodkich snów <cmok>
                                  • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 27.11.06, 12:18
                                    oto i wyżej wymienione torbiszcze, to w stylu twojej
                                    img87.imageshack.us/my.php?image=pict1721kb8.jpg
                                    a mikołajkę przegapiłam taką:
                                    www.allegro.pl/show_item.php?item=145049559&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0A%09%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%
                                    84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%
                                    84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0A%09%3Ci%3EMoje+Allegro+%3E+Aukcje+%3E+%3Ca+href%
                                    3D%22%2Fmy_allegro.php%3Fpage%3Dauctions%26type%3Dwatch%22%3EObserwuj%C4%99%3C%
                                    2Fa%3E%3C%2Fi%3E
                                    ale jest ich jeszcze kilka, więc nic straconegosmile
                                    ps. jak minął wieczór..? hehe, jeśli wiesz o co pytam..;P
                                    • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 27.11.06, 12:24

Torbiszcze faktycznie w stylu mojej ,tyle,że Ty masz mniejszą big_grin
                                      A ta mikołajka zaje... lepsze niż to co ja se upatrzyłam :p

A jeśli chodzi o p.s hehe to było miło i śmietankowo bo pożyczyliśmy od lodówki
                                      bitą śmietane w spreju hehehebig_grinbig_grin

Co robisz na obiad?? Czy nie robisz?? hehe
                                      • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 27.11.06, 12:39
                                        zbareźnicy cukeirnicy hehwink
                                        na obiad, jakąś zupkę skleję, zrobiłam wczoraj specjalnie więcej rosołu. tylko
                                        jeszcze nei wiem jakąuncertain a na drugie, skoro mam już aparat pod ręką:
                                        img134.imageshack.us/my.php?image=pict1722ju9.jpg
                                        mój andźul uwielbia te polędwiczki, naprawdę pychotka!smile
                                        • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 27.11.06, 12:46
                                          grubaska20 napisała:

> zbareźnicy cukeirnicy hehwink

chyba założymy cukiernie hehebig_grin

> na obiad, jakąś zupkę skleję, zrobiłam wczoraj specjalnie więcej rosołu.
                                          tylko
                                          > jeszcze nei wiem jakąuncertain

ha! to tak jak ja i robie pomidorówkę big_grin

a na drugie, skoro mam już aparat pod ręką:
                                          > img134.imageshack.us/my.php?image=pict1722ju9.jpg
                                          > mój andźul uwielbia te polędwiczki, naprawdę pychotka!smile

mmm wygląda pysznie
                                          ja bym coś zrobiła na szybko, i chyba zrobie ryż z sosem słodko kwaśnym i
                                          miesem i z głowy , bo mam tyle sprzątania ,że masakra big_grin
                                          Ale mam pare fajnych piosenek to se puszcze na fula i sprzątanie szybko mi
                                          pojdzie big_grin
                                          • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 27.11.06, 12:48
                                            bo jest pyszne!smile i robi się szybkosmile a sprzątania po weekendzie za wiele nie
                                            mam, a że nam strona coś szwakuje, to pracy też dzisiaj niewieletongue_out
                                            • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 27.11.06, 12:53
                                              grubaska20 napisała:

> bo jest pyszne!smile i robi się szybkosmile a sprzątania po weekendzie za wiele nie
                                              > mam, a że nam strona coś szwakuje, to pracy też dzisiaj niewieletongue_out

hehe
                                              to masz więcej czasu na zabwę z Janem big_grinbig_grin

A wiesz co miałam Ci się pytac ,jakbyście dali dziewczynce na imię gdyby się
                                              Tadzik nie trafił???
                                              Obstawiam Antoninę ,Zosię ...???big_grin
                                              • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 27.11.06, 12:56
                                                a widzisz- pudło! hehetongue_out córaczka byłaby inka, jak kawa inkasmile
                                                • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 27.11.06, 12:57
                                                  grubaska20 napisała:

> a widzisz- pudło! hehetongue_out córaczka byłaby inka, jak kawa inkasmile

to mnie zmyliliście big_grinbig_grin

Co by Inka i Iga tak??big_grin
                                                  • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 27.11.06, 12:58
                                                    hehe, nawet nie, tak po prostu.. bo czemu nie?wink
                                                    a wy o drugim dziamaczu nie myślicie?
                                                  • juleczka4 Re: nio mów szybko cio to :D 27.11.06, 13:03
                                                    grubaska20 napisała:

> hehe, nawet nie, tak po prostu.. bo czemu nie?wink

hehe pewniebig_grin

> a wy o drugim dziamaczu nie myślicie?
                                                    o jakim drugim, jak nawet 1 nie ma buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                    chceliśmy zaciążyć w tamtym roku we wrześniu gdzieś ,ale dupa i tak
                                                    odkładaliśmy , bo kasa bo coś tam
                                                    wiesz obydwoje chcemy zajebi... mieć już ,ale wiecznie coś
                                                    czasem myślę ,że na żywioł trza iść big_grin
                                                  • grubaska20 Re: nio mów szybko cio to :D 27.11.06, 14:16
                                                    no o dziamaczu miało być, nie iwem dlaczgo napisałam "drugim"..tongue_out
                                                    pewnie, że na żywioł! jak się rozpatuje zdroworozsądkowo, zawsze znajda się
                                                    jakieś "ale", zawsze można więcej zrobić, więcej osiagnąć etc. w ten sposób
                                                    możnaby odwlekac tą decyzję do końca życia hehesmile ja sama pewnie nie
                                                    zdecydowałabym się jeszcze conajmniej kilka lat na dziecko, a po tych kilku,
                                                    pewnie pojawiyby sie następne cele, więc przełożyłabym to na jeszze kilka
                                                    następnych lat.. a potem któregos poranka obudziłoby mnie stukanie do drzwi,
                                                    otwieram, a tam -MENOPAUZA! hehehewink
              • mmagi chyba Ci sie w dupie przewaliło:-/ 27.11.06, 09:53

• grubaska20 Re: chyba Ci sie w dupie przewaliło:-/ 27.11.06, 12:19
                  hmm.. a co dokładnie mmagi pytasz..?
                  • mmagi Re: chyba Ci sie w dupie przewaliło:-/ 27.11.06, 12:28
                    tongue_out
                    ja nie pytam,ja stwierdzamsmile)))))))))))))))))))))
                    • grubaska20 Re: chyba Ci sie w dupie przewaliło:-/ 27.11.06, 12:43
                      heh, stanowczo zaprzeczamtongue_out
          • grubaska20 Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 26.11.06, 23:27
            własnie coś takiego miałąm na myślismile tylko nie jestem własnie przekonana, do
            celowości, zasadności miskiuncertain nie wiem, kupiłam bez trzymaka, tj.bez miski
            • dziewice Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 26.11.06, 23:33
              w sklepie trudno podjac decyzje, 30 modeli, odpowiednie swiatlo etc smile
              • grubaska20 Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 26.11.06, 23:39
                dokładniesmile jak wybieram jakiś sprzęt, określam jakie mam wymgania, wryfikuję
                funkcje w opisie urządzenia, z kilku spełniających oczekiwania wybieram markę i
                sugeruje się wyglądemtongue_out estetyką i poręcznością przedmiotutongue_out
                • dziewice Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 26.11.06, 23:42
                  ja patrze czy ma uziemienie smile
                  • grubaska20 Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 26.11.06, 23:49
                    eeee.. chyba wszystkie w tej chwili mają
    • monalisa.pl ulalalala ale nie dałam bym 1200 za tego armani 27.11.06, 09:35
      bo mi sie poprostu nie podoba a po 2) nie stac by mnie bylo ani mojego męz na
      taki giftsmile
      ja nosze od lat Swatch Iron i nie zamienilabym tego zegarka na zaden inny ( w
      ogole uwazam ze swatche sa the best)wink
      PS masz fajnego MIkołaja (i chojnego)smile
      • grubaska20 Re: ulalalala ale nie dałam bym 1200 za tego arma 27.11.06, 12:10
        smile bo ja pracowita dziewczynka jestem i zapracowałam na niego, organizowałam i
        postawiłam na nogi tą piłę, więc należy mi sięsmile a pensji przecież za prace z
        meżem nie pobieram nie..? hehtongue_out
        • monalisa.pl Re: ulalalala ale nie dałam bym 1200 za tego arma 27.11.06, 12:14
          no to fajowosmilenależy Ci sięsmile
          • grubaska20 Re: ulalalala ale nie dałam bym 1200 za tego arma 27.11.06, 12:41
            smile no i nie 1200, dolar teraz poniżej trójki, więc wychodzi dużo taniej
            • vandikia Re: ulalalala ale nie dałam bym 1200 za tego arma 27.11.06, 12:50
              ale EUR po 4 zł smile
              • grubaska20 Re: ulalalala ale nie dałam bym 1200 za tego arma 27.11.06, 14:42
                a widzisz, nie zauważyłam, na szybko wpisałam go w googla i wkleiłam co mi
                wywaliłotongue_out ale w stanach one sa po niecałe 300dolarów i własnie ze stanów go
                będe miała, to wychodzi dużo taniej niż w euro
    • ajkro A,jak ja wybrałabym sobie taki wymarzony prezent 27.11.06, 12:18
      pod choinkę, to nie zmieściłby się pod niąsmile)))
    • lena_zet za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:32
      phi.Za 300 euro to ja majtki na dupie noszę.
      • grubaska20 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:40
        a ja nietongue_out
      • raduch Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:46
        lena_zet napisała:

> phi.Za 300 euro to ja majtki na dupie noszę.

Zaimponowałaś mi.
        Zwykle taniej ściągają. wink))
      • mamba30 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:48
        ja banknotami po 20 euro to mam kibel wytapetowany smile))
        • juleczka4 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:49
          mamba30 napisała:

> ja banknotami po 20 euro to mam kibel wytapetowany smile))

jezu ale mi się chce siku, moge wpaść??
          • mamba30 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:51
            ale podcieramy tylko 10 eurówkami smile))
            • juleczka4 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:52
              mamba30 napisała:

> ale podcieramy tylko 10 eurówkami smile))

już pędze big_grinbig_grin
              • mamba30 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:52
                tylko nóg nie połam smile
                • juleczka4 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:54
                  mamba30 napisała:

> tylko nóg nie połam smile

gorzej jakbym renca połamała big_grin
                  • mamba30 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:55
                    uuuu, gipsu nie mam.....
                    • juleczka4 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:56
                      mamba30 napisała:

> uuuu, gipsu nie mam.....

mogłabyś obwiązać 10 E ....... :p;p
                      • mamba30 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 13:02
                        10 eu do anala a na r ękę po piątaku najwyżej smile
                        • juleczka4 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 13:04
                          mamba30 napisała:

> 10 eu do anala a na r ękę po piątaku najwyżej smile

chytrusbig_grinbig_grin (hyturus??)
        • grubaska20 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:49
          heheh, to może sie domówimy, na jakiś korzystny kurs..?;P
          • mamba30 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:52
            nie da rady, som na scianie
            • grubaska20 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:56
              no weeeź.. na prę może puszczą! heehe
              • grubaska20 Re: za 300 euro?to jakis szmelc 27.11.06, 12:57
                na parę znaczy się, jak znaczkitongue_out
    • maretina Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 12:59
      bardzo fajny.
    • lajton Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 13:16
      to nie moja bajka, ale fajnysmile
      i popieram wybieranie sobie prezentow, tez to robie, uniknelam tym sposobem
      kilku "wystrzalowych" niespodzianek od najblizszych wink
      • niedzwiedzica_sousie Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 15:33
        ja sobie wybrałam pierścionek zaręczynowy i do dziś zbieram za niego
        komplementy i przy okazji małż też he he
    • pierozek_monika Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 13:16
      nasze prezenty będą dużo tańsze, ale za to romantyczniejsze tongue_out smile
      • mamba30 Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 13:20
        pierozek_monika napisała:

> nasze prezenty będą dużo tańsze, ale za to romantyczniejsze tongue_out smile

bo nie liczy się cena, tylko intencje tongue_out
        • grubaska20 Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 14:18
          zgadzam sie z panią w całej rozciągłości!!smile
          • maretina Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 14:24
            hehehehsmile
            ale kazdy z nas marzy o czyms ekstra. dlatego podzielam Twoja raodosc z tak
            ekskluzywnego prezentu.
            ja na razie musze sie zadowolic skromniejszymsmile
            • grubaska20 Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 14:43
              jeszcze się odkujeszwink
              a jak z kapciorami dla małego, kupiłaś coś?
              • maretina Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 14:49
                jeszcze nie. dzis ide. rzepy odpadaja, bo sobie mala cholera rozpina co
                chwile smile
                • grubaska20 Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 14:54
                  widziałas zdjecie kapciorów które wkleiłam? chociaż nie wiem, czy to zapięcie
                  jest na nim widoczne..uncertain nasze kapciszcza sa na takie jakby klamerki, bardzo
                  praktyczne rozwiazanie, chociaz w sumie niue wiem, bo jasiek kanie chodzi w
                  kapciorach, aż jestem w szoku, że nie próbuje ich zdejmowaćsmile podobnie z
                  rękawiczkami. kupiłam takie z jednym paluszkiem i wiesz jak ładnie w nich
                  siedzi?smile a jak się na początku cieszył, że taka łapcia dziwaczna się robi
                  hehesmile
                • niedzwiedzica_sousie Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 15:34
                  mój też ma rzepomanię he he he
    • niedzwiedzica_sousie Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 15:32
      fajowo!
      mam proposal: wrzuć tego linka na forum oszczędzanie he he he he
    • pszczolaasia Re: a ja własnie wybrałam sobie prezent pod choin 27.11.06, 19:47
      a ja nie powiem co sobie wybrałam i Lubemu..ale będzie smacznistebig_grin juz sie
      nie moge doczekac Świat...smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka