Dodaj do ulubionych

słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie

12.12.06, 00:14
postuluję za usunięciem wątku tego ciula w gatkach, bo mnie już naprawdę
wkurwia i to równo.Sory, ale nie pozwolę by ktoś na spazmusa pisał półdebil
bo tak.Ten stary pierdzioch wyzywał już na swoim forumiku "Lista" na
spazmusa, ok, jego piaskownica, jego zabawki, niech robi co chce.Ale wraca tu
jak bumerang i jeszcze kuźwa wyzywa jednego z nas, że tak powiem.Wstrzymałam
się od usunięcia tego wątku tylko dlatego, że spazmus jest moim chłopem i nie
chcę zostać posądzona o nadużywanie nożyc.Ale przysięgam wam,że jakby na
któregoś z was tak napisał, to już byłoby skreślone.Sory, ale to jest dla
mnie chory człowiek.Chce niech sobie pisze, ok, wasza decyzja, ale wyzywać
jak chce to niech, że tak powiem, spierdala na listę.Ok?
Obserwuj wątek
    • chlop_w_rajtuzach Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 00:18
      niemorzebne, a jak nerwy dresiaże pószczajom, a jak broni sfojego ópośledzonego
      małrzonka. a jak sie rzondzi na niesfoim foróm, a jak groźna, tak jak jej
      małrzonek, ktury móskułki prenrzy do kobiet. Ale ty jestes rzałosna. Rzeby cie
      dobić, załorze tysionc wontków na twój i twojego óposledzonego menrza temat.
      Bendzie jazda
      • lena_zet Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 00:20
        no to już spierdalaj stąd, pierdziochu.Szybciutko.
        • chlop_w_rajtuzach Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 00:24
          jak zehcem
          • chlop_w_rajtuzach Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 00:27
            acha, jeszcze jedno. Czegos takiego prymityfnego jak ty, to ja jeszcze na oczy
            nie widziałem. Tszeba by tobie jakie elektrofsrszonsy dać czy cuś, morze pomoże
    • reniatoja Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 00:29
      wiec ja chciałam powiedzieć, zę zgadzam sie z Leną całkowicie, raz, ze w ogóle
      podtrzymuje swoją propozycję zeby nie robić z anala śmietnika i nie zasrywać tu
      debilnymi watkami ala siur, a dwa, ze np powyzsza wypowiedz rajtuzowego
      swiadczy dobitnie, ze nie jest to człoweik z poczuciem humoru, (na jakiego sie
      zgrywa), ani sympatyczny nieszkodliwy wariat, ani kulturalny inteligent, tylko
      cham i gbur, który nie przebiera w srodkach wyrazu. Nie mam zamiaru udawac, ze
      mnie to nie drażni - robi z siebie debila, to naprawde - juz lepiej niech idzie
      na swoje forum i tam wyzywa ludzi, skoro musi.
      • aasiula1 Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 00:39
        podpisuję się
        • niedzwiedzica_sousie Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 08:20
          i ja też
    • dzikoozka Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:22
      Ja proponuję w ogóle nie dyskutować z człowiekiem. Mnie drażni jego sposób
      pisania wiec go nie zauważam i tyle. Jego wątki pospadają a on sam znudzi sie,
      jak inni będą go ignorowac.
    • maretina ja bym w ramach gwizdki bana mu dala/nt 12.12.06, 09:23

• sjena1 Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:36
      podpisuję się choć nie wiem czy mam do tego prawo
    • kryzysowa_narzeczona75 Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:39
      osobiscie mam ignora na robina w ponczoszkach, wiec mnie to grzeje, ale jak
      zaczynaja sie wycieczki osobiste i wyzywiska, to uwazam, ze ban sie nalezy. A za
      co sagis dostala bana? Wlasnie za nadmiar wycieczek osobistych, wiec badzmy
      konsekwentni.
      • niedzwiedzica_sousie Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:40
        naprawdę dostała? i choćby chciała to nie może tu pisać??
        • maretina Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:41
          czasami probuje pod innymi nickami i dostaje bana na kolejnewink
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:54
          dostala, ja wnioskowalam. Przyznaje sie do winy smile)
      • szarik_102 Re: Przepraszam że się wtrącam 12.12.06, 09:42
        ale czy poniższy post spazmuska to nie jest wycieczka osobista?

• Re: moze ubier ponczoszkiwink
        spazmusek 12.12.06, 08:48
        ale z ciebie debil i ignorant normalnie czytając te oskrabiny ciągnie mnie na
        sranie panie wierzbicki przez małe w .
        • maretina psy glosuu nie maja:)/nt 12.12.06, 09:45

• szarik_102 Re: Kawał 12.12.06, 09:47
            Małżeństwo obchodzi 25 rocznicę ślubu. Równocześnie małżonkowie
            świętują 50 rocznicę urodzin każdego z nich. Podczas ceremonii wśród
            gości zjawia się wróżka i mówi:
            - Kochani! W nagrodę za waszą wierność przez te lata małżeństwa,
            chcę spełnić kazdemu z Was po jednym największym marzeniu!
            Żona podekscytowna ogłasza:
            - Pragnę odbyć z mężem podróż dookoła świata!
            Po dotknięciu różdżką przed żoną pojawiają się bilety lotnicze
            oraz stos voucherów do hoteli na całym świecie.

Mąż patrzy na bilety a potem na żonę
            ....... zastanawia się jeszcze przez chwilę i mówi:
            - Wizja wspaniała! Ale taka okazja może się już nie powtórzyć.
            Dlatego wybacz mi kochanie ale moim pragnieniem jest mieć żonę o
            30 lat młodszą ode mnie!
            Żona stanęła jak wryta. Wróżkę też prawie wmurowało w ziemię,
            lecz słowo się rzekło ....... I patrząc na żonę dotyka męża
            różdżką zamieniając go w .... 80-cio letniego staruszka!
            Jaki morał?
            Fakt, że mężczyźni to czasem sku..ele
            I robią w życiu złych rzeczy wiele.
            Ale pamiętaj, że wróżki, niestety,
            To na tym świecie wyłącznie kobiety!!!!
            • alpepe Re: Kawał 12.12.06, 09:49
              piękne szarik, ale i złowrogie.
              • szarik_102 Re: Kawał 12.12.06, 09:51
                alpepe napisała:
                > piękne szarik, ale i złowrogie.

Możecie skasować wink
        • lena_zet szariku 12.12.06, 09:50
          i właśnie wierzbicki ma na celu zakłądanie wątków personalno-prowokujących,
          spazmusek odpowiada.Pytam po co zakładać takie wątki?Nie mozna pisać normalnie?
          • szarik_102 Re: szariku 12.12.06, 09:52
            Wolę pozostać neutralny, chociaż ... poczytam jeszcze starsze wątki choopa w
            rajtózach
            • lena_zet Re: szariku 12.12.06, 09:57
              no ja nie czytam, bo mnie drażnią, ale niech pisze, wiadomo, ze stąd nie
              pójdzie bo i dokąd?na listę?żeby sam ze sobą gadał?Ale niech kuźwa przestanie z
              takimi wątkami, bo sam prowokuje a potem przytacza odposiwedzi osób zwyzywanych
              pisząc "o zobaczcie jaki cham!".Żałosny koleś, ot co.
              • six_a Re: szariku 12.12.06, 09:58
                chodzi Ci o wątki czy o posty?
                Który wątek był personalnie so spazmuska albo do Ciebie?
                • szarik_102 Re: szariku 12.12.06, 10:02
                  O post, zacytowałem go. Był zdaje się i do mnie jakiś personalny post
                  spazmuska, ale ja się tak szybko nie obrażam.
                  • szarik_102 Re: szariku 12.12.06, 10:07
                    Podaję link:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=53695246&wv.x=2&a=53710148
                    i późniejsze wpisy spazmuska.
                    Przyjąłem, że ten typ tak ma, podniosłem tylną łapę i ... to wink
                    • lena_zet Re: szariku 12.12.06, 10:11
                      no bo ten typ ma tak czasem!ale nie widzę całego wątku, a szkoda, bo mogłabym
                      usunąć.
                      • szarik_102 Re: szariku 12.12.06, 10:14
                        lena_zet napisała:
                        > no bo ten typ ma tak czasem!ale nie widzę całego wątku, a szkoda, bo mogłabym
                        > usunąć.

Bo to akurat mój wpis usunięto uncertain, wcześniej zwróciłem grzecznie uwagę by
                        skasować wyzwiska.
                        • lena_zet Re: szariku 12.12.06, 10:15
                          uncertain
                          daj linka do całego wątku, jeśli możesz.
                          • szarik_102 Re: szariku 12.12.06, 10:21
                            lena_zet napisała:
                            > daj linka do całego wątku, jeśli możesz.

Doszedłem do takiego wniosku czytając ostatnie posty w wątku, być może
                            pomyliłem się co do skasowania mego wpisu, jeśli tak, to przepraszam. Po
                            analizie myślę że spazmusek chyba nie do mnie się zwracał.
                            • lena_zet Re: szariku 12.12.06, 10:21
                              no, a za kasowanie spazmusa to sie wezmę osobiście.
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: Przepraszam że się wtrącam 12.12.06, 09:53
          no wiesz... nie on zaczynal ta wycieczke, a nie sadze, zeby kazdy lubil jak sie
          po nim jezdzi jak po starej kobyle.
      • six_a Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:45
        sagis jest regularną wariatką, która śledzi archiwalne wątki i wyjeżdża z
        analizami, a tu mamy nieszkodliwe odjechanie.
        można się tym pobawić, a jeśli ktoś nie lubi, nie namawiam. ale żeby od razu
        ban, to przesada.
        • raduch Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:47
          Zgadzam się. A w ogóle obaj oni to już duzi chłopcy, niech to załatwią między
          sobą.
          • six_a Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:49
            tak jest smile
            kto się nie umie bronić, niech spada w choinki wink
            • raduch Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:28
              O właśnie, niech sobie poszukają banana na choince.
        • juleczka4 Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:52
          six_a napisała:

> sagis jest regularną wariatką, która śledzi archiwalne wątki i wyjeżdża z
          > analizami, a tu mamy nieszkodliwe odjechanie.
          > można się tym pobawić, a jeśli ktoś nie lubi, nie namawiam. ale żeby od razu
          > ban, to przesada.

Ajkro też często pisała bezosobowo , a ma bana
          ten pisał okej , ale zaczynają się jazdy więc lepiej zapobiegać niż leczyć
          • six_a Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:57
            no przecież nie ma bana za to, że pisała coś tam, tylko za konkretne sugestie
            do konkretnych osób o dawaniu dupy i tak dalej.

a jak ktoś kogoś nazwie debilem, to sorry, ale niech się liczy z odpowiedzią.
            • lena_zet sixa 12.12.06, 10:01
              wierzbicki niestety nie taki cel ma.Sprowokuje a potem płacze, że mu
              odpowiedziano.A po co to komu?Że już nie spomnę jak mnie kiedyś od szmaty w
              mailach wyzywał, bo na forum z niego żartowałam.Po co prowokuje spazmusa?Podoba
              mu się jak się go potem wyzywa?bo mnie nie.
              • six_a Re: sixa 12.12.06, 10:10
                ja tam się nie znam, natomiast znam jednego pana, który jeszcze gorsze epitety
                stosuje niż szmata, nie na mailu, lecz na forum i wszyscy się z nim obchodzą
                jak ze śmierdzącym jajem. a ja sobie nawet ignora na niego nie ustawiłam, bo mi
                to zwisa.
                ale jak przyjdzie i zacznie na nowo, to reap what you sow i nie ma przebacz smile

moja opinia jest taka: trzeba było gościa nie ciąć - chyba że po bandzie
                pojechał i nie wdawac się w wymianę maili.
                nie byłoby całej awantury.
                • lena_zet Re: sixa 12.12.06, 10:14
                  nie cięłam go, napisałam tak tylko, ponieważ mnie nie lubił, więc zrobiłam to
                  celowo, bo mi nie zależało, ale nie cięłam, powaga.W wymianę maili się nie
                  wdałam, przeczytałam tylko, nie odpowiedziałam.Teraz jak powrócił to poprostu
                  zdaję sobie sprawę, jaki to chory człowiek, ech...
                  ja nie napiszę tu kto mnie jeszcze dodatkowo wkurza, bo po co mi najeżdżanie he
                • alpepe Re: sixa 12.12.06, 10:34
                  ja się podpinam pod sixę. Spazumusek daje się sprowokować i sam też wyzywa
                  strasznie, nie tylko zresztą rajtuzowego. Delikatnie przyciąć, ok. ale to są
                  chamskie wyzwiska. Głupio mi to pisać i pewnie sobie właśnie narobiłam dwoje
                  wrogów, ale jeden drugiego wart. Mnie zjebała jedna taka, zresztą nie na temat i
                  bez sensu, przyczepiając się do mnie tak ogólnie, tak, że nawet nie ma co
                  polemizować, bo bym musiała ją wyzwać od wariatek z problemami, i żyję z tym, bo
                  przecież to były takie bzdury, że nie ma o czym pisać, zresztą to świadczy o
                  niej, a nie o mnie. Po prostu olałam sprawę i radziłabym wam obojgu to samo.
                  Wygasić rajtuzowego i nie dać się sprowokować, no, chyba, że są jakieś maile z
                  pogróżkami, to rozumiem.
                  • lena_zet Re: sixa 12.12.06, 10:37
                    usuwać jednego i drugiego, spazmusa też jak czasem czytam to mam gęsią skórkę,
                    jak przezywa-usuwam.Jeśli spazmus założy chociaż jeden prowokacyjny wątek,
                    usunę, jeśli ten w gatkach też założy-usunę i już nie pytam nikogo o zdanie, o!
                    Zreszta prawdę powiedziawszy to ten mój wątek jest chyba najbardziej
                    prowokacyjno-personalny i chyba należałoby go usunąć i wrócić do normalnego
                    zycia analnego smile
                    • alpepe Re: sixa 12.12.06, 10:43
                      ok, ale wiesz, mogłabyś jednak zwrócić uwagę spazmuskowi, bo np. chmasko szarika
                      potraktował, zresztą nie tylko jego, a prawda jest taka, że każdemu ze stał/rych
                      forumowiczów, głupio jest, ze względu na ciebie, przygadać spazmuskowi.
                      Zresztą u nas jak w rodzinie, od czasu do czasu trzeba się pożreć i oczyścić
                      atmosferę.
                      • lena_zet Re: sixa 12.12.06, 10:52
                        no wlaśnie szarik pisał niżej, ale chyba jednak to z wierzbickim się
                        napieprzali, na to wychodzi, tak?nie widziałam tamtego wątku, nie wiem,
                        widocznie nie byłam wtedy na forum, inaczej bym zjechała, usunęła.
                        I weź nie pisz, że ze względu na mnie, bo się czuję zawstydzona smile Przecież
                        komukolwiek jak sie należy ochrzan to się pisze i koniec.Nie widzę żebyś ty
                        miała z tym jakikolwiek problem.
                        • alpepe Re: sixa 12.12.06, 10:55
                          wejdź na wątek autorstwa to_ja8 z 10 bodajże. Tam spazmusek też nie był zbyt
                          uprzejmy. Tak akurat szarika nie było, ale byli jego znajomi, nie powiem, różnie
                          się zachowywali, ale spazmusek wyskoczył jak z bejzbolem.
                          • lena_zet Re: sixa 12.12.06, 11:04
                            no faktycznie, już go usunęłam, przesadził i to zdrowo!i dziwi mnie, że nie
                            został usunięty wcześniej.
                          • to_ja8 Re: sixa 12.12.06, 11:25
                            alpepe napisała:

> wejdź na wątek autorstwa to_ja8 z 10 bodajże. Tam spazmusek też nie był zbyt
                            > uprzejmy. Tak akurat szarika nie było, ale byli jego znajomi, nie powiem,
                            różni
                            > e
                            > się zachowywali, ale spazmusek wyskoczył jak z bejzbolem.

===

Hej dziewuchy...
                            z bejzbolem, to ja raczej do dam nie startuję i jeżeli zapędzę się z rozpędu,
                            to potrafię przeprosić, co niniejszym czynię:
                            PRZEPRASZAM!!!
                  • mmagi Re: sixa 12.12.06, 10:39
                    napisałś to co ja pomyslałamsmile
    • six_a Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:42
      bez przesadyzmu.
      ja może nieoczytana jestem we wszystkich jego wątkach, ale nie wydaje mi się,
      żeby kogoś zaczepiał?
      są wyrażane różne opinie, to ma się zamknąć czy jak, żeby broń boże nie urazić?
      a kogo drażni, niech nie czyta, w czym problem?
      • lena_zet sixa 12.12.06, 09:54
        już tłumaczę jeszcze raz.Nieważne czy to spazmus czy sixa czy mamba czy raduch,
        obojętne.Faciuo wczoraj założył prowokacyjny wątek wyzywając akurat spazmusa
        (kuźwa, przysięgam na moje dziecko, że nie uraziło mnie to, że to akurat
        spazmus!).Koleś odchodzi z anala, żegna się a potem powraca robiąc z siebie
        idiotę żeby zyskać dawnych "analnych przyjaciół".Dobra, niektórych to bawi,
        lubią go, ok, nie mam nic przeciwko, naprawdę!Ale niech sobie daruje
        prowokacyjno-personalne wątki, bo wiadomo, ze nawołują do napierdalania się.A
        po co to komu?A potem pisze "przestanę jak spazmus skończy zaczepiać", no
        kuźwa, co za żałosny typ!I napisał to w wątku, w którym na celu miało wyzywanie
        od półdebili....
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: sixa 12.12.06, 09:55
          ten w ponczochach to niegdys wierzbicki czy jakos tak???
          • lena_zet Re: sixa 12.12.06, 09:57
            no...
          • juleczka4 Re: sixa 12.12.06, 09:59
            kryzysowa_narzeczona75 napisała:

> ten w ponczochach to niegdys wierzbicki czy jakos tak???

eee chyba se jajca robisz;//
            wierzbicki był fajny ...... kiedyś sad
            • lena_zet Re: sixa 12.12.06, 10:02
              tak, ale teraz powraca w przebraniu robiąc z siebie na siłę idiotę żeby zyskać
              sympatię.
              • juleczka4 Re: sixa 12.12.06, 10:10
                lena_zet napisała:

> tak, ale teraz powraca w przebraniu robiąc z siebie na siłę idiotę żeby
                zyskać
                > sympatię.

yhy ,coś mu nie wychodzi ;/
                • lena_zet Re: sixa 12.12.06, 10:15
                  juleczko, takie jest twoje zdanie, moje i kilku osób.Reszta natomiast za nim
                  wręcz przepada smile
                  • six_a Re: sixa 12.12.06, 10:26
                    no mnie akurat te wątki bawią, bo jak przychodzę wieczorem na forum, to mam
                    średnią ochotę dyskutować o zmaltretowanych dzieciach albo o katastrofach
                    górniczych.
                    ale nie każdego muszą bawić.
        • six_a Re: sixa 12.12.06, 10:01
          był odzielny wątek? nie widziałam, to w sumie może przestanę się wypowiadać.
      • dzikoozka Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 09:56
        Popieram. Cenzura jest gorsza od głupoty.
    • juleczka4 Bana dla niego, już dawno to mówiłam 12.12.06, 09:48

• six_a Re: Bana dla niego, już dawno to mówiłam 12.12.06, 09:52
        ale konkretnie za co?
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: Bana dla niego, już dawno to mówiłam 12.12.06, 09:55
          za żywota smile)))
        • juleczka4 Re: Bana dla niego, już dawno to mówiłam 12.12.06, 09:56
          six_a napisała:

> ale konkretnie za co?

za pisanie dziwnym stylem typu fczoraj
          za 100 tytułów bez sensownych wątków
          za obrażanie Spazmuska
          • lena_zet kurwa mać, NIE!! 12.12.06, 09:59
            nie za wyzywanie spazmuska, ale za zakładanie najeżdżających na konkretne osoby
            wątków, błagam.Nie bana tylko usuwanie takich wątków, tylko tyle.
            i amen smile
            • juleczka4 Re: kurwa mać, NIE!! 12.12.06, 10:00
              lena_zet napisała:

> nie za wyzywanie spazmuska, ale za zakładanie najeżdżających na konkretne
              osoby
              >
              > wątków, błagam.Nie bana tylko usuwanie takich wątków, tylko tyle.
              > i amen smile

ja bym chciała go zbanować , bo skoro zaczyna wyzywać jednego , to zaraz
              zacznie innych
          • six_a Re: Bana dla niego, już dawno to mówiłam 12.12.06, 10:04
            oj tam, styl. ja też wolę, jak ktoś pisze 'bezsensownych', a nie 'bez
            sensownych', ale żeby ban? smile)))
    • maretina pitolicie o cenzurze 12.12.06, 09:59
      ludzie, ten koles to spamer, zatem nie cenzura a SPRZATANIE forum. czy
      widzialyscie jego watek/post, ktory by nie nosil znamion wycieczek osobistych
      lub spamu? ja nie. jestem za usuwaniem spamu. wkurwia mnie ten gosc
      maksymalnie. na forum nie chce sie wlazic przez teglo pojeba.
      • six_a Re: pitolicie o cenzurze 12.12.06, 10:18
        ja widziałam wątek o włosach łonowych, wzięłaś do siebie? wink)))
        jedne wątki są takie, inne są inne, są tacy co zakładają piętnaście wątków z
        linkami do artykułów i jest OK. nie wszystko trzeba czytać ani tym bardziej
        lubić.
        Dlaczego nie ustawisz sobie ignora, jeśli tak Cię to wpienia?
        • maretina Re: pitolicie o cenzurze 12.12.06, 10:19
          z tego co widze nie jestem jedyna osoba, ktora ten spamer wpienia. pol forum ma
          sobie ignora zakladac tylko dlatego, ze ktos chce smiecic?
          • six_a Re: pitolicie o cenzurze 12.12.06, 10:23
            po to zdaje się jest ta funkcja?
            żeby nie trzeba było banować każdego, bo jednemu się podoba to, a drugiemu co
            innego.
            Jeśli przyszedł śmiecić, to ban jest na nicka, założy sobie innego i do usranej
            śmierci będziecie sobie sprzątać, jeśli tak wolicie.

prościej omijać.
            • maretina Re: pitolicie o cenzurze 12.12.06, 10:29
              ok, rozumiem Twoje opory przed banem, ale przed kasowaniem spamerskich watkow?
              dlaczego siura cieto i nikt nie mial zadnych watpliwosci, a ten debil robi co
              chce i raptem znalazl tylu obroncow?
              • six_a Re: pitolicie o cenzurze 12.12.06, 12:23
                to może ja się źle wyraziłam, bo nie chodziło mi o ochronę ginącego gatunku za
                wszelką cenę. jeśli napisał do kogoś: jesteś pier... chu... i debilem do
                kwadratu, to ciąć. Ale jeśli mówi o kimś, że uważa kogoś za idiotę, to dlaczego
                ciąć? Nie ma prawa uważać? Ma. No chyba, że i tutaj przesadza z epitetami.
                i będzie tego smile
    • listek_a ja tam sie nie znam na internecie ale 12.12.06, 10:01
      nie mozna go zablokowac zeby w ogole nic nie mogl napisac na tym forum?
      mnie ten czlowiek, bardzo delikatnie mowiac, meczy!
      a jak obraza to juz w ogole niech spada! I to spazmusa!!!!!!!!!!!!!!!!smile)
    • vandikia Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:13
      a mialam sie nie denerwowac..
      ok, wiec na spokojnie powiem tak.. kasowane powinny byc wszystkie wpisy
      obrazajace kogokolwiek personalnie bez wzgledu na to kto je tworzy.
      ban zostaje przyznawany za wybitne osiągnięcia w kwestii obrażania,komuś kto
      mimo upomnień wielokrotnych na forum i @ nie przestaje obrazac i nękac. byc
      moze wielu z was nie wi do konca o co chodzi, bo ostatnie megachamskie i
      kłamliwe watki sagisowej były natychmiast wycinane.
      jesli chodzi o styl rajtuzow, to wkurwial mnie niemożebnie, ale przywykłam.
      • mmagi i co? zaczełaś nosic rajtuzy;p? 12.12.06, 10:25

• kryzysowa_narzeczona75 Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:21
      a jednak trzeba oddac troche sprawiedliwosci. Spazmus tez powinien dostac bana
      za osobiste wycieczki i wyzywiska. A co! To sie sprawiedliwosc nazywa i zesz
      kurde spazmus od leny powinienes w ciry dostac na gola dupe smile)))
      • lena_zet Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:23
        i spazmus też zakłąda prowokacyjne wątki żeby dochodziło do napieprzanek?bo jak
        boga kocham, nie zauważyłam, jeśli tak to proszę mnie oświecić.Jeśli chodzi o
        posty, w których spazmus bluzga to jak najbardziej usuwać należy!
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:26
          szarik juz linka zapodal, wiec poczytalam. Wez go zlej (spazmusa nie szarika) po
          golej dupie mokra sciera smile))))
          • lena_zet Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:29
            to zapodaj linka, bo szarik napisał, że to do niego nie było i zastanawiam się
            czy czasem się z wierzbickim nie napierdalał.Skoro tak się nie lubią to niech
            wierzbicki w swoich wątkach nie zaczepia wyzywając, lepiej już niech zakłąda te
            swoje debilne wątki, byleby nie personalno-prowokacyjne.
            • raduch Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:31
              Lenka, daj spokój, takie duże chłopaki, niech się umówią po lekcjach na górce
              bez tornistrów i to sami załatwią. smile
              • lena_zet Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:34
                kurde, niepotrzebnie zakładałam ten wątek, mogłam ciachać i już.
                • raduch Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:36
                  Banować, wycinać... Nie szkoda Ci czasu?smile
                  • lena_zet Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:38
                    jak na takie coś trafię, to ciachnę, to zajmuje sekundę, poważnie smile banować
                    nikogo nie chcę, absolutnie!
            • kryzysowa_narzeczona75 Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:31
              No to ja sie juz sama zgubilam i nie wiem kto co i do kogo, ale zlac go na goly
              tylek i tak mozesz smile)
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=53695246&wv.x=2&a=53710148
              • lena_zet Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:33
                to nie jest link do wątku chyba?bo nie widzę drzewka, bez sensu.
                • kryzysowa_narzeczona75 Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:37
                  drzewko jest i link do watku tez jest. Tym bardziej sie pogubilam smile
        • mmagi Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:27
          nie,ale czasem mam wrazenie ze go prowokujeuncertain
          np.w watku Vandy zapytał rajtka czy lubi sex ze zwierzatami,a on napisał ze
          lubi pazyc sie z babamismile
          • lena_zet Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:32
            mmagi, proszę cię, nie każ mi powtarzać tysięczny raz, ja pierdolę.Ok, chcą
            niech się wyzywają w postach, ja w każdym razie będę to kasować! ale niech nie
            zakłąda wątków nawołujących do napierdalanek, uff.Proszę, nie każcie mi to już
            powtarzać, bo mnie szlag zaraz trafi.
            • kryzysowa_narzeczona75 Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:32
              juz, wyluzuj lena. Raduch ma racje. Chociaz... jak dla mnie to moga sie i
              tornistrami napierniczac smile))
            • mmagi Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 10:33
              nie ,no oki,ja akurat podałam końkretny przykład ze spazm go sprowokował w tym
              watku i ja tego nie rozumiałam,dlaczegouncertain
    • istna re 12.12.06, 10:53
      Osobiście też mnie wkurza sposób pisania chłopa w rajtuzach, bo zęby bolą od
      tych byków i w ogóle ciężko się czytasmile Ale osoby będę bronić. No jest krewki
      jak cholera, to fakt. Ale serce ma na swoim miejscu, kto wie, ten wie. Dlatego
      stanowczo protestuję przeciwko porównaniom do tej [...autocenzura...] sagisowej!
      No. To było moje zdanie.
      • lena_zet Re: re 12.12.06, 10:55
        > No. To było moje zdanie.

a kogo to obchodzi?big_grin
        • istna Re: re 12.12.06, 10:59
          No nie rozumiem, jak można ciebie nie kochaćsuspicious
      • pszczolaasia Re: re 12.12.06, 11:10
        przeczytalam caly wondek i to jest moje zdanie w sparwie chlop_w_rajtuzach_gejt-

czy to jest Mateusz? nie wiem i szczerze nie interesi mnie to. ten caly chlop
        jest (moim skromnym zdaniem) niewart mojej uwagi wiec nie czytam go po prostu.
        a jak nie czytam to nie widze nawalanek. widze ze powinnam. ale mam chroniczna
        sklonnosc do zlewania/ignorowania tego co mi nie pasi. wychodze z zalozenia, ze
        ja tu przyszlam sie bawic w doborowym towarzystwie i wymieniac opinie a nie
        wkurwiac (co oczywiscie mi sie nie udajeuncertain). no moze powinnam czytac wszystko,
        ale macie tu taka produkcje dzienna, ze niewyrabiam sie z czytaniem wszystkiego,
        wiec cytam/udzielam sie w wondkach osob ktore znam/lubie/darze symapatia* i to
        też nie wszystkich..
        chlop w rajtuzach...jest mi obojetny w sumie. i tyle.

*niepotrzebne skreslic mozna wybrac wszytskie trzywink
    • khaki3 Re: słuchajcie mnie pilnie,bardzo pilnie 12.12.06, 13:03
      A ja tam nie wiem wiec popre wiekszosc smile Jak wiekszosc zechce go zbanowac
      czytam wywalic, a psze bardzo, jak nie zechce a psze bardzo. W tym temacie nie
      mam swojego zdania wiec podczepie sie pod wiekszoscbig_grin

I zeby wsie byli Happybig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka