mamba30 14.12.06, 08:53 bo co? bo sama tego chciałam, straciła cnote i co? i juz nie będę miała.................. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa od rana wybieram muzę dla Hatige na wesele, normalnie zdiscopolowałam się )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 14.12.06, 08:55 OOoooooo a Hatige to lubi? ;DDDD Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 08:57 dzikoozka napisała: > OOoooooo a Hatige to lubi? ;DDDD Hatige sprzęt cały padł na którym była muza na wesele.... Wczoraj zamieściła rozpaczliwy apel, więc ja zwariowana muzolubna ratuję Jej tyłeczek ))))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 08:58 Fajnie, pytanie czy discopolo to właśnie TO o co jej chodzi )))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:00 3 x TAK )))) na szczęście nie tylko Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:01 uffff. tradycji stanie się zadość ))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:05 tylko mam problem z mydełkiem fa, nie chce się łajza zassać Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:11 jak nie chce zassać?????? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:11 chyba Kochana nie myslałaś, że ja taką muzę mam na kompie???????????????? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:29 nie ale nie rozumiem czemu zassało DDD Zapytam teścia moze, on ma lae na kasetach )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:32 ja tak mówie ) jest program do ściągania muzy, klikasz i ściągasz (zasysasz) )) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:35 aaaaaaaaaaaaaaaaaa i wszystko jasne )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:36 ))) o mamuniu.... baja bongo Shaza....... chyba sie upije ))) Odpowiedz Link
raduch Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 14.12.06, 09:05 Ten krążek złoty krążek... Dalej nie, bo mnie zemdli. Idź Mambo na @ Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:06 he he.... aktualnie Jej czarne oczy..... pedzę Odpowiedz Link
sjena1 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:09 ale fajna składanka będzie Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:10 sjena1 napisała: > ale fajna składanka będzie noooooooooooooo, kcesz?????? ) Odpowiedz Link
sjena1 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:12 bardzo bym chciała Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:14 sjena1 napisała: > bardzo bym chciała he he...... jak skompletuję, to sie mozemy umówić na sesję, w taki sam sposób jak Hatige sobie ściągniesz ode mnie Odpowiedz Link
sjena1 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:22 ok ale ja nie mam zbyt szybkiego łącza tylko 250 czy jakos tak Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:25 sjena1 napisała: > ok ale ja nie mam zbyt szybkiego łącza tylko 250 czy jakos tak to troszkę inna zasada.... udostępnię Ci przez net swoje pliki, bedziesz sobie mogła ściągnąć co będziesz chciała..... ZRESZTĄ ZOBACZYmy jak bedzie szło ) Odpowiedz Link
maretina a masz majteczki w kropeczki?:) 14.12.06, 09:10 albo: niech zyje wolnosc, wolnosc i swoboda i jeszcze: bara bara bara, riki tiki tak, jesli masz ochote daj mi jakis znak no i shazza: bierz co chcesz, nawet deszcz i z wlosow wiatr aaaa ale glupie teksty co za pojeb je pisal? znajdz hatige mydelko fa! Odpowiedz Link
mamba30 Re: a masz majteczki w kropeczki?:) 14.12.06, 09:11 mam to wszystko i jeszcze więcej..... Potem Wam skopiiuje Playlistę )))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: a masz majteczki w kropeczki?:) 14.12.06, 09:12 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ok....... troszke później, bo jak ściągam to się sra poczta ))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Tylko nie zapomnij o "jestes szalona" to jest 14.12.06, 09:15 sjena1 napisała: > the best ;-p właśnie to teraz leci )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Boys ) Odpowiedz Link
maretina bialy mis dla dziewczyny aaaa 14.12.06, 09:11 ktora kocham i kochal bedwe wciaz lalalalaaaa Odpowiedz Link
mamba30 Re: bialy mis dla dziewczyny aaaa 14.12.06, 09:13 córka rybaka, wszystkie rybki....... he he...... kuźwa, ale sie nasłucham ))))))))))))))))) Normalnie flache mi za to wisi panna młoda Odpowiedz Link
mamba30 jak sie nazywał ten nasz polski boysband???? 14.12.06, 09:20 no ni kuta nie pamietam???? Odpowiedz Link
mamba30 Re: jak sie nazywał ten nasz polski boysband???? 14.12.06, 09:26 vandikia napisała: > just 5 oooooooooooooooooooooooo, piateczka dla tej pani )))))))))) Kolorowe sny kiedy ja dotykam ciebie..... od razu nawet piosenka jedna mi sie przypomniała ))))))))))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: jak sie nazywał ten nasz polski boysband???? 14.12.06, 09:28 bartosz wrona rules hehehe )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: jak sie nazywał ten nasz polski boysband???? 14.12.06, 09:33 rulez był Krzysiu Antkowiak ))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: jak sie nazywał ten nasz polski boysband???? 14.12.06, 09:49 hehe no ja mialam nawet jego kasete magnetofonową, a na okladce pamietam byla gruszka z wrysowanymi półdupkami Odpowiedz Link
mamba30 Re: jak sie nazywał ten nasz polski boysband???? 14.12.06, 09:53 vandikia napisała: > hehe no ja mialam nawet jego kasete magnetofonową, a na okladce pamietam byla > gruszka z wrysowanymi półdupkami o fuck.... on cos spiewał o słodkim tabu, kuźwa, nie pamiętam w natłoku disco polo, którym sie raczę.... ) Odpowiedz Link
vandikia Re: jak sie nazywał ten nasz polski boysband???? 14.12.06, 10:03 no jak nie pamietasz.. zakazany owoc ciagle krazy mi nad glowa, zakazany owoc, moje slodkie tabu.." Odpowiedz Link
mamba30 Re: jak sie nazywał ten nasz polski boysband???? 14.12.06, 10:05 vandikia napisała: > no jak nie pamietasz.. zakazany owoc ciagle krazy mi nad glowa, zakazany owoc, > moje slodkie tabu.." no własnie, ale ja naprawdę myśli nie słyszę teraz.... o fuck.... zabrałaś mi lato, nie dałaś nic za to... Odpowiedz Link
vandikia Re: jak sie nazywał ten nasz polski boysband???? 14.12.06, 10:43 jeszcze sie przestawisz muzycznie Odpowiedz Link
mamba30 Re: jak sie nazywał ten nasz polski boysband???? 14.12.06, 10:47 generalnie wolę wczesniejsze preferencje )))) Odpowiedz Link
mamba30 MYDEŁKO FAAAAAAAAAAAAAAAAAA 14.12.06, 09:35 szalala mydełko fa.... gdy się pojawiasz na szklamym ekranie... Odpowiedz Link
mamba30 Re: a czy na Twojej składance będzie 4 razy po 2 14.12.06, 09:49 pewnie ze tak )))) a teraz: a chachary żyją i gorzałę pija ))))) Odpowiedz Link
dziewice Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 14.12.06, 09:53 ogolnie chcialem powiedziec, ze jest to piekny watek ))))))))))) mam kolekcje ale linkow youtube Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:54 dziewice napisał: > ogolnie chcialem powiedziec, ze jest to piekny watek ))))))))))) > > mam kolekcje ale linkow youtube > przecudny ))) teraz słucham Toples - sąsiadka nie da ci tego ojciec, nie da ci tego matka, co da ci dzisiaj twoja sąsiadka )))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
dziewice Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:55 chyba za dlugo mieszkam w jednym miejscu, zdecydowanie Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:59 dziewice napisał: > chyba za dlugo mieszkam w jednym miejscu, zdecydowanie he he.... rozejrzyj sie uważniej ) Odpowiedz Link
alpepe Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 09:56 i naprawdę hatige chce puścić taki obciach? Straszne. Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 10:00 alpepe napisała: > i naprawdę hatige chce puścić taki obciach? > Straszne. no wiesz, kwestia gustu.... a jeżeli jeszcze będzie miała wesele w szwabii.... mysle, że nie tylko to.... mam całą masę zajebistych kawałków z lat '80 przy których można się cudnie bawić )) Odpowiedz Link
alpepe Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 10:01 byłam na weselu Niemca ze Szwabi. Jego przyjaciele zrobili superwystęp a capella różnych pieśni myśliwskich i w ogóle było super Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 10:04 ja osobiście to właśnie przy starej muzie najlepiej się bawię )) np. Boney M, ABBA.... italo disco itp. mam tego na pęczki, namówię Hatige )) Odpowiedz Link
pszczolaasia normalnie oslablam jak to przeczytalam;-D 14.12.06, 10:03 Gansow i Rosesow jej poslijcie a nie mydelko fa!!!! albo samanthe fox- tacz mi...albo sabrine- boys, bojs bojs, albo mam w domu piekna skladanke bony em..przerobie na empetrojki i wysle...to am bcy wesele z charakterem!!! a nie majtecvzki w kropeczki...;-DDDD zartuje zeby nie bylo..chociaz moge porobic)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: normalnie oslablam jak to przeczytalam;-D 14.12.06, 10:05 nie musisz Kochana, przeciesz wiesz, że ja muzyvczna i jak najbardziej mam Boney M ))) Odpowiedz Link
sjena1 Re: normalnie oslablam jak to przeczytalam;-D 14.12.06, 10:37 ja wysłałam Hatige składankę ze swojego przyjęcia (nie było tam muzyki biesiadnej, disco polo itp) i mając doswiadczenie widze jak niektórym gościom brakowało własnie takiej biesiadno-polowej music więc warto mieć pod ręką majteczki w kropeczki Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: normalnie oslablam jak to przeczytalam;-D 14.12.06, 21:35 u mnie hitem byla Macarena...;-DD pamietacie to jeszcze? Odpowiedz Link
dr.verte Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 14.12.06, 10:22 a gdzie Hej Sokoły?na wszystkich weselach jakich byłem to leciało(nie raz) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 10:23 dr.verte napisał: > a gdzie Hej Sokoły?na wszystkich weselach jakich byłem to leciało(nie raz) Oczywiście że sa na składance ))))) I z tych bardziej ambitnych - My cyganie )) Odpowiedz Link
dr.verte Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 11:41 a może coś jeszcze bardziej przaśnego typu: on zimny,on zimny,ona gorąca on nie chce,on nie chce,ona go trąca i lewą nóżkę na niego kładzie ruszaj się ruszaj ty stary dziadzie .... Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 11:45 dr.verte napisał: > a może coś jeszcze bardziej przaśnego typu: > > on zimny,on zimny,ona gorąca > on nie chce,on nie chce,ona go trąca > i lewą nóżkę na niego kładzie > ruszaj się ruszaj ty stary dziadzie > .... a jakie to to ma tytuły??? jak wiesz, to powiedz, dołozymy do Hatigowej składanki Odpowiedz Link
dr.verte Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 11:51 może ten link coś pomoże: www.utworki.pl/pl/b/biesiada/ Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 12:00 dr.verte napisał: > może ten link coś pomoże: >aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, DJ Wituś ))))))))))))))) Odpowiedz Link
dr.verte Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 12:10 Wituś,pewnie nieźle chopok wymiata z tej listy w linku,nie słyszałem wprawdzie ale tytuł "Przepijemy babci domek" zapowiada przebój Odpowiedz Link
mamba30 Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.06, 12:17 juz, juz....... ))) Odpowiedz Link
mamba30 Pszczółka Maja sobie lata oooooooo 14.12.06, 10:36 zbiera nektar gdzieś na kwiatach...... a tam Gucio w tulipanie czeka sobie na śniadanie )))) Odpowiedz Link
baba_krk napisz mi na @ lub gg Swój adres bo zapomniałam 14.12.06, 10:40 a H. przed chwilą rzuciła hasłem, że Ci chce kartkę na święta wysłać hehe Odpowiedz Link
mamba30 Re: napisz mi na @ lub gg Swój adres bo zapomniał 14.12.06, 10:41 baba_krk napisała: > a H. przed chwilą rzuciła hasłem, że Ci chce kartkę na święta wysłać hehe jak jest na gadulcu, to Jej wyslę, Tobie zresztą też mogę, he he.... )) Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: bara-bara-bara riki-tiki-tak ;) 14.12.06, 11:44 Leeeeeee... bo nie czytalam-a moja mala blondyneczko? Odpowiedz Link
mamba30 Re: bara-bara-bara riki-tiki-tak ;) 14.12.06, 11:58 edka-schizofredka napisała: > Leeeeeee... bo nie czytalam-a moja mala blondyneczko? jak nie jak tak Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: bara-bara-bara riki-tiki-tak ;) 14.12.06, 12:13 uuuuuuuuuuuu... to nie znam wiecej Odpowiedz Link
krysica Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 14.12.06, 11:29 ...biały miś Odpowiedz Link
hatige o Bella, Bella, Mari, Bella Mari!!!!!!!! 14.12.06, 13:58 yuhooooooooooooooooo!!! ale bedzie zabawa. I zrobimy konkurs z wyjadaniem banana przez rozporek faceta!!!!!!!!! Yuhooooooooooo!!! )))) Wreszcie moje klimaty )) Calkowicie zgorsze tesciowa ))) (oj, przydaloby sie!) Odpowiedz Link
aguszak Re: Straciłam cnotę..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 14.12.06, 14:03 Jeszcze Ryśka Rynkowskiego: Jedzie pociąg z daleka... konduktorze łaskawy byle nie do Warszawy, albo Dziewczyny lubią brąz Odpowiedz Link