widokzmarsa 01.01.07, 21:41 i ruszała się delikatnie. Miała cudowny, łagodny uśmiech i wspaniałą radość w oczach. Niestety mogłaby być moją córką. Pierwszy raz w życiu pomyślałem że oddałbym rok życia za dzień z taką kobietą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: była piękna 01.01.07, 21:43 Uważaj, bo Sylwestrowa noc ma jednak w sobie coś magicznego! Na jednym z Sylwestrów poznałam i zabujałam się w moim obecnym mężu )) Odpowiedz Link
vandikia Re: była piękna 01.01.07, 21:49 widokzmarsa napisał: > i ruszała się delikatnie. Miała cudowny, łagodny uśmiech i wspaniałą radość w > oczach. zbyt duzo alko widze Niestety mogłaby być moją córką. dla kogo niestety? Pierwszy raz w życiu pomyślałem że > oddałbym rok życia za dzień z taką kobietą az rok? no tak..patrz pkt 1 Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: była piękna 01.01.07, 22:04 nie piłem dużo, nie wytrzymałbym do piątej rano. Co do oddawania lat życia to ponieważ w ostateczności zawsze liczy się teraźniejszość to piękny koniec jest dla mnie do zaakceptowania, nawet jeżeli znacznie ograniczyłby długość mojego życia. A ponieważ miałem w życiu od cholery wspaniałego czasu to jakieś smutne dokańczanie życia mi nie pasi Odpowiedz Link
vandikia Re: była piękna 01.01.07, 22:08 więc co stało na przeszkodzie? bo jak rozumiem z 1 wpisu pomarzyles sobie jedynie? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: była piękna 01.01.07, 22:17 zadawałem się z innymi niestety i za późno ją zauważyłem, poza tym byłem pewien że jest z kimś. A jak się dowiedziałem że sama to niedługo potem wyszła. A tak naprawę co taka małolata robiłaby ze starszym panem? Dziwne, lasek było 2 razy więcej niż facetów. A może trzy razy więcej? Odpowiedz Link
vandikia Re: była piękna 01.01.07, 22:24 no widzisz pozory często mylą i jest to wlasciwie takie moje dobranockowe zdanie podsumowujące wszystkie moje myśli jakie mi się urodziły w główce po przeczytanie Twojego ostatniego wpisu papa Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: czy byliśmy na tej samej imprezie??? :PPPP 01.01.07, 22:17 tak się zastanawiałem czy to nie ty? Ale moja wrodzona wrażliwość i skromność nie pozwoliła mi zapytać Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy byliśmy na tej samej imprezie??? :PPPP 01.01.07, 22:19 następnym razem nie bój się zapytać )) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: czy byliśmy na tej samej imprezie??? :PPPP 01.01.07, 22:31 ok. To teraz do każdej fajnej laski jaką poznam będę się zwracał: to ty babo? krk? Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy byliśmy na tej samej imprezie??? :PPPP 01.01.07, 22:33 jest ryzyko, jest zabawa kiedyś na pewno trafisz Odpowiedz Link