hansgrubber 11.01.07, 19:34 www.karusiek.blog.pl Fascynujacy i frapujacy blog samotnej podrożniczki. Bardzo ja polubilem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: Karolina w Indiach 12.01.07, 13:49 bloga nie czytałam ,ale zdjecia sa interesujace Odpowiedz Link
khaki3 Re: Karolina w Indiach 12.01.07, 13:50 a ja do 5 rano czytalam bloga, dzisiaj ledwo siedze, a mam jeszcze do skonczenia prace o zasobach ludzkich cokolwiek by to nie oznaczalo Hans ja Cie kiedys ubije za takie linki! Odpowiedz Link
onlyju Re: Karolina w Indiach 12.01.07, 14:12 czytać to ja nadal wolę z papieru, ale zdjęcia ciekawe. Odpowiedz Link
krysica Re: będziesz fascynująca i frapująca? 12.01.07, 14:38 samotnie przemierzajaca Indie?? Odpowiedz Link
baba_krk Indie zostawiam Karolinie, bo jak widać 12.01.07, 14:43 po przepięknych zdjęciach świetnie daje sobie radę )) ja będę okupowała kraje hiszpańskojęzyczne DDDDDDDD Odpowiedz Link
onlyju Re: Indie zostawiam Karolinie, bo jak widać 12.01.07, 14:44 tam wyprzedaże zajebiste. a widoków ładnych od cholery. grunt to pasja. to naprawdę pomaga żyć. Odpowiedz Link
hansgrubber Poplakalem sie i rownoczesnie mam orgazm 12.01.07, 16:54 Taki mix. Tylko w Plusie. A dlatego ze komukolwiek spodobalo sie to co mnie zachwyca. Dzieki dzieki! Mnie bardziej podoba sie to co pisze, jesli chodzi o zdjecia zauwazam swiadome dazenie do turpizmu, odestetyzowania swiata - doceniam te poetyke choc nie do konca sie z nia zgadzam. Odpowiedz Link