dzikoozka 12.01.07, 08:47 szajse szajse szajse nowe spodnie poszły sie ..... przez palanta jednego .... aaaaach MMagi czyżbyś mi je przeklęła z zazdrosci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 08:56 choc grozna nuta to brzmi romantycznie Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 09:08 eee tam romantycznie....dziura na kolanie ( Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 09:12 nieee jeden taki palant mnie potrącił na chodniku, jogger, myslał ze jak jest wielki to go wszyscy bedą łukiem omijać, a że ja raczej zapatrzona w chodnik jestem to mnie potrącił ramieniem. Obejrzałam się wściekła iu zahaczyłam obcasem o cudny chodnik na Kruczej (wiocha totalna) wykładając się uroczo. Skutkiem czego mam dziurę w nowych spodniach. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 09:26 jezu, współczuję. ja też się często wywalam w miejscach publicznych ( Odpowiedz Link
alpepe Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 09:30 reklamuj, co to za materiał,że od upadku się dziurawi? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 09:33 Gruby, struktura jeansu. Po upadku na asfalt/beton raczej każdy na kolanie się porwie. Odpowiedz Link
alpepe Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 09:39 ja tak miałam, jeszcze kolano stłukłam, a dżinsy były nowe... ale juz mi przeszła żałość, bo to było z 8 lat temu, na zajęcia na uniwerku się przez to spóźniłam... Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 09:48 no właśnie, kolana jeszcze ni obejrzałam ... aaa jest strupek małyehhh Kilka lat temu sobie nie rozdarłam ale obtarłam czarne skórzane spodnie na kolanie... jaka d.opa ze mnie. Fakt, ze dzisia za ciasne na mnie to i nie zal ... Odpowiedz Link
mamba30 Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 09:42 współczuję, pewnie humor zepsuty na cały dzień. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 09:50 No właśnie mambina, dokładnie, całe szczęście że w outlecie kupione i majatku za nie nie zapąłciłam, jeno 6 dych, ale łądne były.... Odpowiedz Link
mamba30 Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 10:12 dzikoozka napisała: > No właśnie mambina, dokładnie, całe szczęście że w outlecie kupione i majatku > za nie nie zapąłciłam, jeno 6 dych, ale łądne były.... rozumiem Twój ból. Ja tak sobie załatwiłam beżowe bardzo fajne spodnie. Ze szmatami, które wrzucałam do prania, wcisnęłam coś farbującego. Całe spodnie wyszły w łaty. Próbowałam waniszem, prałam kilkakrotnie i w końcu zrezygnowana wyrzuciłam. Niby tez tanie, bo w przecenie, ale mimo wszystko szkoda Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 10:15 ooo qrde szkoda że nie wiedziałam!!! w niemczech kiedys (10 lat temu) nabyłam coś o nazwie Entfärber na zimno (jest i na ciepło), coś a la odplamiacz do tkanin, odfarbiacz, i tym sobie uratowałam kremowe bawełniane body z lycra z benttona, zafarbowaną cudnie w zielone łaty. Bluzka po zamoczeniu w roztworze zrobiłą sie ...jasnofioletowa, a po wyschnięciu wróciła do swojego starego koloru. Odpowiedz Link
mamba30 Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 10:37 a ja jaj.... ano szkoda, bo fajowe były, biodróweczki, z miłej tkaniny i na długość dobre przede wszystkim, ech... Odpowiedz Link
mmagi od razu lepiej sie czuję:-)))))))))))))))))))) 12.01.07, 09:47 a co sie stało z porami? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: juz czytałam,kurcze a nie mozna ich jakos zał 12.01.07, 09:49 nieee to tak jakbyś chciała jeansy łatać Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: juz czytałam,kurcze a nie mozna ich jakos zał 12.01.07, 09:50 może cerowanie artystyczne, jest coś takiego Odpowiedz Link
dzikoozka Re: juz czytałam,kurcze a nie mozna ich jakos zał 12.01.07, 09:50 eee bez sensu będzie widać, zostawie sobie do sexy sprzątania podłóg dupa łądnie w nich wygląda Odpowiedz Link
dzikoozka Re: obtnij i na wakacje jak znalazł:) 12.01.07, 10:36 nie wiem, chyba bedą troche nie za teges na krótko, mowie ci bede pomykać po podłogach w nich Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: juz czytałam,kurcze a nie mozna ich jakos zał 12.01.07, 11:12 dupa w ogóle ładnie wygląda przy myciu podłogi ))))))))))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: juz czytałam,kurcze a nie mozna ich jakos zał 12.01.07, 11:16 Sprawa w sądzie o gwałt na sprzątaczce Poszkodowana opowiada, ze ostakrżony zaszedł ją od tyłu jak myła podłoge Sąd pyta: A nie mogła Pani uciekać? Poszkodowana: No jak, po umytym??????? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: od razu lepiej sie czuję:-))))))))))))))))))) 12.01.07, 09:48 odź maupo w cholere (( dziura na kolanie od upadku Odpowiedz Link
vandikia Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 10:09 biedactwo, mam nadzieje, ze ciocia wandzia z wujkiem Cie dzis jakos pociesza Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 10:16 Nie paczcie tylko ostentacyjnie na moje kolano ) Odpowiedz Link
vandikia Re: Qrde zły dzień mam... 12.01.07, 10:17 hehe pierwsze co skarcimy wzrokiem )) jakbym zniknela z foruma (co moze sie zdarzyc bez zapowiedzi) to Ci wysle eska z godzina Odpowiedz Link
dzikoozka Re: marne to pewnie pocieszenie, ale zawsze 12.01.07, 10:35 ale jakie??????.... Odpowiedz Link
lajton enter:) 12.01.07, 10:37 wracałam soie kiedys od Mamy, rozpierdolonym chodnikiem, wzdłuż posuwał sie leniwie sznur samochodów. zagapiłam się, zachaczyłam o rozwalone płytki i niewiadomo dlaczego usilnie chciałam ratować swoją torebkę, a nie siebie. Padłam oczywista na kolana, ale podpierając się łokciami. na oczęta me spadła mi czapa, więc kierowcy sunąwszy sobie obok musieli mieć niezły ubaw. moje piękne spodenki za 139zł poszły się... a z kurtki (przepieknej kurwa mać)na łokciach to juz nic nie zostało. ale torebka uratowana oczywiście była ( z wyprzedaży oczywiście -70%) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: enter:) 12.01.07, 10:56 Aaaaaaaaaaaa nie no nie pocieszyłąś mnie, ale poparłaś moralnie dzięki Odpowiedz Link
lajton Re: enter:) 12.01.07, 11:02 powinnas mi zwrócic uwage, że pisze sie "zahaczyłam" )) mam chyba odmóżdżenie po tym tygodniu tyrania Odpowiedz Link
krysica Re: enter:) 12.01.07, 11:21 uuuuu no to przy mnie stracisz zęby....jak to przy dyslektyku))) Odpowiedz Link
lajton Re: enter:) 12.01.07, 11:23 jesteś usprawidliwona na innych nie jestem cięta, ale u siebie takich błędów nie znoszę, bo z ortografią nigdy nie miałam problemów to pewnie otępienie starcze) Odpowiedz Link