baba_krk 17.01.07, 22:08 czy może jeszcze o czymś porozmawiamy? ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:10 (::::::::::::::::::::::::::::::::: Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:16 [;';';';';';';';';';';] to pogadaliśmy PP Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:20 za jakiś kwadrans zacznę Odpowiedz Link
dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:22 walki/papiloty? papiloty - sa bardziej seksi Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:40 suszarka i prostownica Odpowiedz Link
dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:43 bedziesz miala proste wlosy Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:45 przynajmniej będę jak człowiek wyglądała Odpowiedz Link
dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:20 to tak zeby opedzic sie od obcych facetow? Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:26 nadinterpretacja Odpowiedz Link
aasiula1 Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:15 ja sie integruje przez gg zkolego co mu sie syn urodzil wczoraj Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:18 no ja właśnie też na gg plotkuję ) i gratulacje dla kolegi Odpowiedz Link
kiniamum Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:17 ja tam sie integruje z mackiem-lepszego batona nie znajdziesz)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:21 ja to się dzisiaj w ogóle z cukiernią zintegrowałam - eklerki, pączusie i torciki czekoladowo-orzechowe mmm a na koniec obowiązkowo jajko niespodzianka Odpowiedz Link
kiniamum ło matko! az taka dobra to nie jestem;) ale bez 17.01.07, 22:23 slodyczów życie, to żadne życie))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: ło matko! az taka dobra to nie jestem;) ale b 17.01.07, 22:41 no właśnie )) więc nie widzę sensu w odmawianiu sobie słodkich przyjemności Odpowiedz Link
dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:24 i co mialas w jajku? Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:42 jakiegoś potworka... wylądował w koszu Odpowiedz Link
dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:43 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy??????????????????????????? a moze on teraz cierpi? Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:54 to ma pecha! byłam bezlitosna PP Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:28 ja się zintegruję z kieliszkiem pigwówki cynamonowej co pozwoli mi skusić się na fajkę Do angli nie jadę bo tam palaczy nie leczą Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:43 ja dzisiaj piwo bananowe piłam, ale kieliszeczek pigwówki chętnie bym spróbowała )) Ty o Hiszpanii lepiej myśl P Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:46 pigwówka dochodzi, robiłem ją w listopadzie. Trochę za słodka. Samolot z przesiadkami? Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:50 chętnie się wymienię )) ja mam zapas wina porzeczkowo-malinowego lub winogronowego tak, we frankfurcie i kosztuje niesamowicie mało Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:55 czyli wystarczająca ilość alkoholu by się znieczulić przed lotem właściwie to zawsze możesz tam powiedzieć że jestem twoim ochroniarzem Kiedy chcesz lecieć? Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:59 ja tam zawsze chmurki podziwiam i za każdym razem ubolewam nad faktem, że nie jestem facetem... bo wtedy mogłabym zostać pilotem )) pod warunkiem, że nie jesteś mojego wzrostu mam wolne od 6 do 22 lutego Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:05 kobiety też pilotują samoloty Ciężka sprawa bo ja właściwie do 14 to muszę robić. Pomijając fakt że i tak muszę robić ale teraz to muszę naprawdę. Dalej nie znalazłaś tanich lokum? Rozumiem że szukasz w centrum czy w pobliżu? A nie ma jakichś studenckich hosteli czy cos w tym stylu? Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:07 jakieś piździki pewnikiem, a mnie interesują tylko duże maszyny no to od 15 ścisłe centrum są i oferują pokoje kilkunastoosobowe Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:13 15-22, czyli 14 musiałbym być w krakowie z pigwówką? Może 13, to moja szczęśliwa liczba Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:18 można się też umówić na lotnisku we frankfurcie... jest tak małe, że nie da się zgubić P to w kwestii, że nie wiem skąd jesteś i być może od Ciebie też coś lata do hahn a może może Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:23 u mnie nie lata. Mogę z warszawy ale samemu nie latam, za bardzo się boję Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:28 aaaaaaaaaaa dobre, zawsze możesz poprosić o pomoc przemiłą i wiecznie uśmiechniętą stewardessę rano napiszę Ci @, więc odwiedź skrzynkę z łaski swojej Odpowiedz Link
vandikia ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 22:43 najpierw niezly ubaw w pracy, takiego dnia dawno nie bylo potem objazdówka z ticoqpem z wpadnieciem do mojego męża na coffee he he he chłopaki sie oblukali i potem mialam z jednej i drugiej strony pytania ))))) a potem sie zaczelo najlepsze wracalam sluzowym samochodem sprzeglo poszlo na duzym skrzyzowaniu i stanal i koniec.kupa tzw. dzwonie,gadam. pisze smsa usmiechajac sie rozkosznie, za mna korek sie zrobil - cholera dwa pasy obok wolne, a mi sie spieprzyl na lewym i oczywiscie wszyscy wieczorem chcieli jechac lewym i nie widzieli moich awaryjnych ehhh..no wiec pisze tego smsa z glupia mina, slucham se radyjka i obmyslam plan co tu qrde zrobic i patrze obok mnie koguciki i dwaj mlodzi panowie policjanci usmiechaja sie rozkosznie. jeden mowi: pani ne wylacza tylko silnika no cóż..mowie mu..tulejt ok, zepchneli mnie na pobocze i mają ubaw. a ja do nich, ze to nie moje auto i ze w ogole nie wiem co mam zrobic teraz. ok. pan policjant mowi, zebym trojkat wyjela. to ja rozkosznie: a czy pan mysli, ze ja wiem gdzie w tym samochodzie jest trojkat i trzasnelam usmiech numer 5. ok, pan mowi, dobra znajdziemy, pani otworzy bagaznik. to ja..a czy pan mysli ze ja wiem jak tu sie otwiera bagaznik? i usmiech nr 6 ) ok otworzyl se jakos, wyciagnal trojkat, ustawil i powiedzial, ze jestem juz bezpieczna i zebym se czekala na pomoc drogową. nawet dokumentow zadnych nie chcieli ode mnie ok zadzwonilam na numer z polisy, a pani pyta czy mam ubezpieczenie takie a siakie, okazalo sie ze oczywiscie nie. no wiec pani mi dala nr najblizszego holownika. ale nie moglam sie dodzwonic do naszego logistyka i nie wiedzialam, czy moge wziac pierwszego lepszego. ok siku mi sie juz chcialo ostro, wiec sie ugielam i zadzownilam po tescia, zeby mnie sholował. co tu duzo opowiadac, tesc spec od wszystkiego hehe rozwalil mi pol samochodu i nie mogl znalezc jakiejs sruby i tak zesmy z 40 minut znowu stali, napatoczyly sie moje kolezanki i se stanely z nami. wkoncu mowie, trudno..stoje juz 2 h jestem zmarznieta, glodna, chce mi sie siku na maksa, dzownie po tego holownika, najwyzej zaplace i juz. dzownie, a ten mi mowi, ze nie ma wolnego auta i ze z godzine poczekam. myslalam, ze sie rozplacze, ale wytlumaczylam mu, ze nie mam jakiejs srubki, on powiedzial, ze mozna to znalezc pod qrde samochodem! no znalezlismy... ok, linka umocowana, tesc pyta czy bylam kiedys holowana - a on podjechal autem dostawczym, mowie, ze nie. on, ze hamulce nie dzialaja, nic nie dziala i zebym hamowala recznym, mysle se dobra! ruszylismy...zblokowala mi sie kierownica, on jedzie nie widzi mnie, a ja slicznie staje w poprzek jezdni wprost pod nadjezdzajacego tira, reczny zaciagam i nic ciagle jade! i jeszcze trbia na mnie kretyni jakby nie widzieli ze na lince jestem, kolezanki eskortowaly mnie z tylu i myslaly, ze zawalu dostana. ok wylecialam z autka i zapukalam w szybe do tescia, wylecial, odblokowalismy kierownice - nie powiem dlaczego sie zblokowala, bo wyjde na blondynke do potego entej, wiec ten szczegol se daruje DD no i wkoncu dojechalismy do mechanika i wkoncu po 3 godzinach znalazlam sie w domu. walnelam grzanca, gorącą kąpiel i ide pa lulu zaraz ehhhhhhhhhhh Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 22:47 ładne laski zawsze mają pomoc policji. Taka to sprawiedliwość Odpowiedz Link
vandikia Re: ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 22:49 no i bardzo dobrze P cholera ale jak teraz o tym mysle, to na ładne oczy moge bryke ukraść mowie czlowiekowi wprost, ze nie moje auto, nie wiem gdzie co i czy w ogole w aucie jest, a on ani prawka ani dowodu rej nie chce. nic! szok! Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 22:52 czy mogę zobaczyć pani bagażnik? prosze oooo, a co to za nieboszczyk? hmm, to mój mąż no, tym razem to pani darujemy... Odpowiedz Link
vandikia Re: ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 22:54 niewykluczone, zeby tak bylo ) Odpowiedz Link
raduch Re: ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 23:21 vandikia napisała: > no i bardzo dobrze P > cholera ale jak teraz o tym mysle, to na ładne oczy moge bryke ukraść > mowie czlowiekowi wprost, ze nie moje auto, nie wiem gdzie co i czy w ogole w > aucie jest, a on ani prawka ani dowodu rej nie chce. nic! szok! Obawiam się że nie, złodziej nie ma ładnych oczu, wie czemu "tylko pani nie gasi silnika" i w razie W poradzi sobie bez sprzęgła. Odpowiedz Link
vandikia Re: ale z Ciebie agentka :PPPPPPP 17.01.07, 22:50 kurde, no wrocilam ostro wq,... i zmeczona, ale musze uczciwie przyznac, ze ubaw mialam po pachy momentami, a jak juz bylam na poboczu gdzie zepchneli mnie mili panowie policjanci to zanim cokolwiek do mnie przyjechalo wysluchalam zajebistej audycji w radiostacji..gdyby nie to popsucie to pewnie bym tego nie slyszala hehehehe )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: ale z Ciebie agentka :PPPPPPP 17.01.07, 22:53 no widzisz - dzielna dziewczynka! grunt, że potrafisz znaleźć plusy )) Odpowiedz Link
vandikia Re: ale z Ciebie agentka :PPPPPPP 17.01.07, 22:55 tia... a jutro rozszarpie logistyka, a potem dostane opierdziel od szefa pewnie, ze sie bujam autem nie tam gdzie trzeba PPP kolorowych...ide spac Odpowiedz Link
vandikia Re: i po takiej dawce adrenaliny zasniesz???:)))) 17.01.07, 22:53 wiesz co... ja to tak padnieta jestem, ze bede spala jak dzieciatko dzis ) Odpowiedz Link
vandikia Re: ciekawe jakie beda z tego dnia sny? :P 17.01.07, 22:55 no po takich nerwach to mam nadzieje, na same erotyczne )) dobranoc! Odpowiedz Link
dziewice Re: i po takiej dawce adrenaliny zasniesz???:)))) 17.01.07, 23:18 czy policjant zasnie /?? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:47 jeszcze nie. sie jeszcze trzęse z wrazenia;-DD wlasnie obejrzelismy film.onet.pl/11467,,Apocalypto,film.html jeszcze sie trzese...chyba nie zasne..ale ida sprobowacDD w razie co branoc;D Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:50 pod kołderką możesz się dalej trochę potrząść Odpowiedz Link
vandikia mnie siora do kina w piatek ciagnie 17.01.07, 22:51 ale sie waham, bo na jakiś płaczliwiec chce isc )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:52 jak znajdę chwilkę, czyli za jakieś 3 tyg. to się wybiorę na to do kina... i lepiej, żeby to jeszcze grali PP kolorowych )) Odpowiedz Link