Dodaj do ulubionych

czy już wszyscy integrują się z kołderką

17.01.07, 22:08
czy może jeszcze o czymś porozmawiamy? smile)
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:10
      (:::::::::::::::::::::::::::::::::
      • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:16
        [;';';';';';';';';';';]

to pogadaliśmy tongue_outPP
        • dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:17
          suszysz wlosy? smile
          • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:20
            za jakiś kwadrans zacznę wink
            • dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:22
              walki/papiloty?

papiloty - sa bardziej seksi smile
              • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:40
                suszarka i prostownica tongue_out
                • dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:43
                  bedziesz miala proste wlosy smile
                  • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:45
                    przynajmniej będę jak człowiek wyglądała tongue_out
                    • dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:20
                      to tak zeby opedzic sie od obcych facetow? smile
                      • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:26
                        nadinterpretacja tongue_out
    • aasiula1 Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:15
      ja sie integruje przez gg zkolego co mu sie syn urodzil wczoraj smile
      • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:18
        no ja właśnie też na gg plotkuję smile)
        i gratulacje dla kolegi big_grin
    • kiniamum Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:17
      ja tam sie integruje z mackiem-lepszego batona nie znajdzieszsmile))
      • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:21
        ja to się dzisiaj w ogóle z cukiernią zintegrowałam - eklerki, pączusie i
        torciki czekoladowo-orzechowe mmm
        a na koniec obowiązkowo jajko niespodzianka wink
        • kiniamum ło matko! az taka dobra to nie jestem;) ale bez 17.01.07, 22:23
          slodyczów życie, to żadne życiesmile)))
          • baba_krk Re: ło matko! az taka dobra to nie jestem;) ale b 17.01.07, 22:41
            no właśnie smile)) więc nie widzę sensu w odmawianiu sobie słodkich przyjemności big_grin
        • dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:24
          i co mialas w jajku? smile
          • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:42
            jakiegoś potworka... wylądował w koszu smile
            • dziewice Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:43
              yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy???????????????????????????

a moze on teraz cierpi?smile
              • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:54
                to ma pecha! byłam bezlitosna tongue_outPP
        • widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:28
          ja się zintegruję z kieliszkiem pigwówki cynamonowej co pozwoli mi skusić się na
          fajkęsmile
          Do angli nie jadę bo tam palaczy nie leczą
          • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:43
            ja dzisiaj piwo bananowe piłam, ale kieliszeczek pigwówki chętnie bym
            spróbowała wink))
            Ty o Hiszpanii lepiej myśl tongue_outP
            • widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:46
              pigwówka dochodzi, robiłem ją w listopadzie. Trochę za słodka.
              Samolot z przesiadkami?
              • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:50
                chętnie się wymienię smile)) ja mam zapas wina porzeczkowo-malinowego lub
                winogronowego tongue_out
                tak, we frankfurcie i kosztuje niesamowicie mało smile
                • widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:55
                  czyli wystarczająca ilość alkoholu by się znieczulić przed lotemsmile
                  właściwie to zawsze możesz tam powiedzieć że jestem twoim ochroniarzemsmile Kiedy
                  chcesz lecieć?
                  • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:59
                    ja tam zawsze chmurki podziwiam tongue_out i za każdym razem ubolewam nad faktem, że
                    nie jestem facetem... bo wtedy mogłabym zostać pilotem smile))
                    pod warunkiem, że nie jesteś mojego wzrostu tongue_out
                    mam wolne od 6 do 22 lutego smile
                    • widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:05
                      kobiety też pilotują samoloty
                      Ciężka sprawa bo ja właściwie do 14 to muszę robić. Pomijając fakt że i tak
                      muszę robić ale teraz to muszę naprawdę.
                      Dalej nie znalazłaś tanich lokum? Rozumiem że szukasz w centrum czy w pobliżu? A
                      nie ma jakichś studenckich hosteli czy cos w tym stylu?
                      • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:07
                        jakieś piździki pewnikiem, a mnie interesują tylko duże maszyny smile
                        no to od 15 wink
                        ścisłe centrum
                        są i oferują pokoje kilkunastoosobowe tongue_out
                        • widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:13
                          15-22, czyli 14 musiałbym być w krakowie z pigwówką? Może 13, to moja szczęśliwa
                          liczbasmile
                          • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:18
                            można się też umówić na lotnisku we frankfurcie... jest tak małe, że nie da się
                            zgubić tongue_outP to w kwestii, że nie wiem skąd jesteś i być może od Ciebie też coś
                            lata do hahn
                            a może może big_grin
                            • widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:23
                              u mnie nie lata. Mogę z warszawy ale samemu nie latam, za bardzo się bojęsmile
                              • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 23:28
                                aaaaaaaaaaa dobre, zawsze możesz poprosić o pomoc przemiłą i wiecznie
                                uśmiechniętą stewardessę wink
                                rano napiszę Ci @, więc odwiedź skrzynkę z łaski swojej big_grin
    • vandikia ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 22:43
      najpierw niezly ubaw w pracy, takiego dnia dawno nie bylo smile
      potem objazdówka z ticoqpem z wpadnieciem do mojego męża na coffee he he he
      chłopaki sie oblukali i potem mialam z jednej i drugiej strony pytania smile)))))
      a potem sie zaczelo najlepsze
      wracalam sluzowym samochodem
      sprzeglo poszlo na duzym skrzyzowaniu i stanal i koniec.kupa tzw.
      dzwonie,gadam. pisze smsa usmiechajac sie rozkosznie, za mna korek sie zrobil -
      cholera dwa pasy obok wolne, a mi sie spieprzyl na lewym i oczywiscie wszyscy
      wieczorem chcieli jechac lewym i nie widzieli moich awaryjnych ehhh..no wiec
      pisze tego smsa z glupia mina, slucham se radyjka i obmyslam plan co tu qrde
      zrobic i patrze obok mnie koguciki i dwaj mlodzi panowie policjanci usmiechaja
      sie rozkosznie.
      jeden mowi:
      pani ne wylacza tylko silnika
      no cóż..mowie mu..tulejt
      ok, zepchneli mnie na pobocze i mają ubaw. a ja do nich, ze to nie moje auto i
      ze w ogole nie wiem co mam zrobic teraz. ok. pan policjant mowi, zebym trojkat
      wyjela. to ja rozkosznie: a czy pan mysli, ze ja wiem gdzie w tym samochodzie
      jest trojkat i trzasnelam usmiech numer 5. ok, pan mowi, dobra znajdziemy, pani
      otworzy bagaznik. to ja..a czy pan mysli ze ja wiem jak tu sie otwiera
      bagaznik? i usmiech nr 6 smile) ok otworzyl se jakos, wyciagnal trojkat, ustawil i
      powiedzial, ze jestem juz bezpieczna i zebym se czekala na pomoc drogową. nawet
      dokumentow zadnych nie chcieli ode mnie smile
      ok zadzwonilam na numer z polisy, a pani pyta czy mam ubezpieczenie takie a
      siakie, okazalo sie ze oczywiscie nie. no wiec pani mi dala nr najblizszego
      holownika. ale nie moglam sie dodzwonic do naszego logistyka i nie wiedzialam,
      czy moge wziac pierwszego lepszego. ok siku mi sie juz chcialo ostro, wiec sie
      ugielam i zadzownilam po tescia, zeby mnie sholował. co tu duzo opowiadac, tesc
      spec od wszystkiego hehe rozwalil mi pol samochodu i nie mogl znalezc jakiejs
      sruby i tak zesmy z 40 minut znowu stali, napatoczyly sie moje kolezanki i se
      stanely z nami. wkoncu mowie, trudno..stoje juz 2 h jestem zmarznieta, glodna,
      chce mi sie siku na maksa, dzownie po tego holownika, najwyzej zaplace i juz.
      dzownie, a ten mi mowi, ze nie ma wolnego auta i ze z godzine poczekam.
      myslalam, ze sie rozplacze, ale wytlumaczylam mu, ze nie mam jakiejs srubki, on
      powiedzial, ze mozna to znalezc pod qrde samochodem! no znalezlismy... ok,
      linka umocowana, tesc pyta czy bylam kiedys holowana - a on podjechal autem
      dostawczym, mowie, ze nie. on, ze hamulce nie dzialaja, nic nie dziala i zebym
      hamowala recznym, mysle se dobra!
      ruszylismy...zblokowala mi sie kierownica, on jedzie nie widzi mnie, a ja
      slicznie staje w poprzek jezdni wprost pod nadjezdzajacego tira, reczny
      zaciagam i nic ciagle jade! i jeszcze trbia na mnie kretyni jakby nie widzieli
      ze na lince jestem, kolezanki eskortowaly mnie z tylu i myslaly, ze zawalu
      dostana. ok wylecialam z autka i zapukalam w szybe do tescia, wylecial,
      odblokowalismy kierownice - nie powiem dlaczego sie zblokowala, bo wyjde na
      blondynke do potego entej, wiec ten szczegol se daruje big_grinDD no i wkoncu
      dojechalismy do mechanika i wkoncu po 3 godzinach znalazlam sie w domu.
      walnelam grzanca, gorącą kąpiel i ide pa lulu zaraz ehhhhhhhhhhh
      • vandikia no moja sygnaturka to po prostu podsumowanie 17.01.07, 22:47
        hehehehehehehe
      • widokzmarsa Re: ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 22:47
        ładne laski zawsze mają pomoc policji. Taka to sprawiedliwość
        • vandikia Re: ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 22:49
          no i bardzo dobrze tongue_outP
          cholera ale jak teraz o tym mysle, to na ładne oczy moge bryke ukraść
          mowie czlowiekowi wprost, ze nie moje auto, nie wiem gdzie co i czy w ogole w
          aucie jest, a on ani prawka ani dowodu rej nie chce. nic! szok!
          • widokzmarsa Re: ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 22:52
            czy mogę zobaczyć pani bagażnik?
            prosze
            oooo, a co to za nieboszczyk?
            hmm, to mój mąż
            no, tym razem to pani darujemy...
            • vandikia Re: ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 22:54
              niewykluczone, zeby tak bylo smile)
          • raduch Re: ja dzisiejszego dnia dlugo nie zapomne.... 17.01.07, 23:21
            vandikia napisała:

> no i bardzo dobrze tongue_outP
            > cholera ale jak teraz o tym mysle, to na ładne oczy moge bryke ukraść
            > mowie czlowiekowi wprost, ze nie moje auto, nie wiem gdzie co i czy w ogole w
            > aucie jest, a on ani prawka ani dowodu rej nie chce. nic! szok!

Obawiam się że nie, złodziej nie ma ładnych oczu, wie czemu "tylko pani nie
            gasi silnika" i w razie W poradzi sobie bez sprzęgła. smile
      • baba_krk ale z Ciebie agentka :PPPPPPP 17.01.07, 22:48
        hehe dobre dobre smile)))
        • vandikia Re: ale z Ciebie agentka :PPPPPPP 17.01.07, 22:50
          kurde, no wrocilam ostro wq,... i zmeczona, ale musze uczciwie przyznac, ze
          ubaw mialam po pachy momentami, a jak juz bylam na poboczu gdzie zepchneli mnie
          mili panowie policjanci to zanim cokolwiek do mnie przyjechalo wysluchalam
          zajebistej audycji w radiostacji..gdyby nie to popsucie to pewnie bym tego nie
          slyszala hehehehe smile))
          • baba_krk Re: ale z Ciebie agentka :PPPPPPP 17.01.07, 22:53
            no widzisz - dzielna dziewczynka! grunt, że potrafisz znaleźć plusy smile))
            • vandikia Re: ale z Ciebie agentka :PPPPPPP 17.01.07, 22:55
              tia... a jutro rozszarpie logistyka, a potem dostane opierdziel od szefa
              pewnie, ze sie bujam autem nie tam gdzie trzeba tongue_outPPP
              kolorowych...ide spac smile
              • baba_krk Re: ale z Ciebie agentka :PPPPPPP 17.01.07, 22:56
                powodzenia smile))
                branoc big_grin
      • kiniamum i po takiej dawce adrenaliny zasniesz???:))))) 17.01.07, 22:52

• vandikia Re: i po takiej dawce adrenaliny zasniesz???:)))) 17.01.07, 22:53
          wiesz co... ja to tak padnieta jestem, ze bede spala jak dzieciatko dzis smile)
          • kiniamum ciekawe jakie beda z tego dnia sny? :P 17.01.07, 22:54

• vandikia Re: ciekawe jakie beda z tego dnia sny? :P 17.01.07, 22:55
              no po takich nerwach to mam nadzieje, na same erotyczne smile))
              dobranoc! smile
              • kiniamum bra:) 17.01.07, 22:58

• dziewice Re: i po takiej dawce adrenaliny zasniesz???:)))) 17.01.07, 23:18
          czy policjant zasnie /?? smile
    • pszczolaasia Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:47
      jeszcze nie. sie jeszcze trzęse z wrazenia;-DD
      wlasnie obejrzelismy
      film.onet.pl/11467,,Apocalypto,film.html
      jeszcze sie trzese...chyba nie zasne..ale ida sprobowacbig_grinDD w razie co branoc;D
      • widokzmarsa Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:50
        pod kołderką możesz się dalej trochę potrząśćsmile
      • vandikia mnie siora do kina w piatek ciagnie 17.01.07, 22:51
        ale sie waham, bo na jakiś płaczliwiec chce isc smile))
      • baba_krk Re: czy już wszyscy integrują się z kołderką 17.01.07, 22:52
        jak znajdę chwilkę, czyli za jakieś 3 tyg. to się wybiorę na to do kina... i
        lepiej, żeby to jeszcze grali tongue_outPP
        kolorowych smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka