maretina 22.01.07, 21:48 tak wyglada obecnie w tv ( telekamery) wokalistka blue cafe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: ale śpiewa zajebiście :) 22.01.07, 21:51 żałuj )) szczerze mowiac, kojarzylam piosenke i nie sadzilam, ze to polski zespol, myslalam, ze anastazja to spiewa - ta od lance'a ) Odpowiedz Link
maretina meritum 22.01.07, 21:51 czasami zadziwia mnie to co ludzie ze soba i swoim cialem, wygladem robia, zeby zadziwic innych. Odpowiedz Link
lubart Re: meritum 22.01.07, 21:53 Tatiana O. to było to!!! miała CHARAKTER! i ten głos....szkoda, że sobie poszła. Odpowiedz Link
maretina Re: meritum 22.01.07, 21:54 lubart napisał: > Tatiana O. to było to!!! miała CHARAKTER! i ten głos....szkoda, że sobie poszła > . tatiana byla chujowa kaczka, ta jest lepsza.... pomi9jajac jej wizerubnek sceniczny. Odpowiedz Link
vandikia Re: meritum 22.01.07, 21:55 łeee jak skrzeczaca żaba bylam na jej koncercie i powiem Ci, ze w tv wygląda i brzmi lepiej...duzo lepiej niz na zywo. wg mnie oczywiscie Odpowiedz Link
lubart jakoś mi sie komponowała z nimi 22.01.07, 22:13 a ta zupełnie. poza tym mogli bardziej atrakcyjną wybrać. nie oglądam dziś tv, więc nie wiem jaki image dzisiaj posiada, ale widziałem ich ( i słyszałem) kiedys...nie padchodit. Odpowiedz Link
vandikia Re: jakoś mi sie komponowała z nimi 22.01.07, 22:20 szowinista qrd, ma dobrze spiewac, a nie na wybiegu chodzic ))) Odpowiedz Link
lubart Re: jakoś mi sie komponowała z nimi 22.01.07, 22:37 ok. przede wszystkim dobrze spiewać. ale w takim razie pozostaja nagrania studyjne. urodę ma wyjątkowo radiową. Odpowiedz Link
baba_krk faktycznie zrobili jej kuku na głowie... 22.01.07, 22:18 ale przynajmniej było się z czego pośmiać PP aaaaaaaa i kreację też miała fatalną Odpowiedz Link