niedzwiedzica_sousie 22.03.07, 13:19 o co chodzi: śmieszne nazwiska. ja spotkałam się ostatnio z takim: Waldemar Cacany )) wpisujcie może w tytule, bedzie się fajnie czytało! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubaska20 Re: pewnie było sto razy, ale może warto? 22.03.07, 13:22 ta, ja pamiętam nazwiska u mojej koleżanki z podstaówki na domofonie nad "pipka" mieszkał "pindor" Odpowiedz Link
krysica Re: pewnie było sto razy, ale może warto? 22.03.07, 13:24 Nadia Potiupana - kolezanka z uczelni mojej kolezanki)) Odpowiedz Link
istna Re: Nadia Potiupana:)))))))ntaaaaaaaaaaaaaa a 22.03.07, 18:18 Nie Nadia Potiupana tylko Nadzieja Pociupana - nazwisko legenda, każdy ma znajomego, który ma znajomego, który z nią studiował Odpowiedz Link
dr.verte Re: pewnie było sto razy, ale może warto? 22.03.07, 13:39 Potwornicki Niedojadło Odpowiedz Link
marta.uparta Re: pewnie było sto razy, ale może warto? 22.03.07, 16:31 kiedyś o mało nie bzyknęłam się z jednym Zmyślonym (ale to jeszcze w LO było), a mojego ojca leczył jeden Cnotliwy (notabene b.dobry lekarz). A jako nauczyciel mam co roku do czynienia z różnymi śmiesznymi nazwiskami, ale nie podaję, bo ochrona danych osobowych Odpowiedz Link
istna Re: pewnie było sto razy, ale może warto? 22.03.07, 18:20 Zmyślony to nazwisko dyrektora któregoś szpitala psychiatrycznego Odpowiedz Link
istna Re: pewnie było sto razy, ale może warto? 22.03.07, 18:22 Dyr Franciszek Zmyślony Psychiatryczno-Wielospecjalistyczny ZZOZ ul. Walczaka 42 66-400 Gorzów Wielkopolski Odpowiedz Link
marta.uparta może rodzina.... 22.03.07, 19:09 ... ten mój studiował w Instytucie Kultury Fizycznej (hm, ciało....), ale że Tobie się tak od razu skojarzyło..... Odpowiedz Link
messer3009 Re: pewnie było sto razy, ale może warto? 22.03.07, 17:38 Męczywór Małgorzata Chujeba Renata Zaporożec Stefan Dokurwo Maciej Kutaśko Mieczysław Szpara Agnieszka Bzibziak Marta Cyc Izabela Stęchły Tadeusz Rżąca Bożena Ściera Piotr Słaby Edward Sprzeczka-Niedołóż Małgorzata Jebut Roman Szczybrocha Aleksandra Pyta Aleksandra Student Alojzy Barłóg Zdzisław Mąką - Ćwikła Hanna Piotr Anna Ojdana Zenon Nieruchaj Andrzej Zachciała Elżbieta Józefa Cipa Krzysztof Pinda Małgorzata Pipa-Trzecia Maria Wyjebany Marek Kutasińska Barbara Pędziwiatr Kacper Sprzedany Ziemcisław Chujoman Katarzyna Jejebak Tomasz Kfaśny Mateusz Krzysztof Krzysztof Canibal Roman Orgazm Dorota Przepinda Magdalena i moi faworyci Jąder Dezyderiusz Jakoktochce Jadwiga Tatarata Magdalena Odpowiedz Link
dr.verte Re: pewnie było sto razy, ale może warto? 22.03.07, 17:46 messer3009 napisał: > i moi faworyci > Jąder Dezyderiusz > Jakoktochce Jadwiga > Tatarata Magdalena polscy żużlowcy to m.in Rympała,Kuciapa i Jąder fajnie to brzmiało podczas komentowania wyścigu rympała napiera,kuciapa się broni,teraz rympała wchodzi między jądra a kuciape...itd. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: pewnie było sto razy, ale może warto? 22.03.07, 17:41 hehe, no to jeszcze znam osobnika płci męskiej pożal sie boże ow dzięcznym dobrze mu tak nazwisku - pankau hehe Odpowiedz Link
grubaska20 Re: pewnie było sto razy, ale może warto? 22.03.07, 17:45 no i godność jednego z gdańskich ginekologów - dr fiutowski gówniarskie to na maksa, ale jak zobaczyłam to nazwisko, myślałam że zsikam sie ze smiechu hehe ale miałam wtedy z 18może lat, więc prosze mi wybaczyć hehe Odpowiedz Link
dr.verte Re: pewnie było sto razy, ale może warto? 22.03.07, 17:51 mnie zawsze śmieszy doktor Krzysiek,mała rzecz a cieszy Odpowiedz Link
istna Czescy hokeiści.. 22.03.07, 18:27 Popil, Poruhal i Smutny (nie wiem, czy to autentyk). A z naszych rodaków: Mietek Mietła, Sylwester Owsiany (mój kolega). Odpowiedz Link