praca610 28.10.07, 13:31 gdzie w zielonej znajde perfumerie z podkładami z wyzszej pułki (estee lauder, revlon)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Słownik Re: perfumerie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.07, 18:01 Zanim w Zielonej Górze odnajdziesz perfumerię z podkładami z wyższej półki zajrzyj, proszę, do mnie. Pozostaję z szacunkiem Słownik Ortografii Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: perfumerie IP: 212.109.153.* 28.10.07, 20:37 ja kupuje estee lauder jak jestem w Poznaniu. Z niecierpliwością wyczekuję końca budowy Focus , gdyż tam ma być Douglas. Nie polecam perfumerii w Graficie, zostałam tam nieładnie i niefachowo potraktowana. Panie w Adzie są sympatyczne, ale nie pamiętam czy jest Estee Lauder u nich. A Revlon to raczej średnia półka. Polecam allegro. Zielona Góra jest bardzo uboga jesli chodzi o porządne perfumerie :( Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: perfumerie 01.11.07, 12:26 perfmerie i poziom wiedzy jest takijak 995 klientow,pojawiaja sie reklamy np. euphorii i cale miasto tym smierdzi . najlepsza to perfumiera Quality np. w wwie ,mariott -obsluga miodzio,fachowosc,rzetelnosc i mega duza ilosc probek,testerow do domu przy obojtenie jakiej kwocie ktora tam zostawisz i na szczescie wybor marek niszowych ktorymi nie smierdzi cala zielona. W zielonej zeby panie zwrocily uwage trzeba wjechac bmv i byc blachara z tipsami ktorej na dodatek mozna wcisnac kazdy kit. p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: perfumerie IP: 80.50.56.* 29.10.07, 07:17 A od kiedy Revlon to wyższa półka? Pozostałe Estee Lauder, YSL, Dior, Lancome, Clarins znajdziesz w perfumerii Ada( Graffit, Sobieskiego, na deptaku ( perfumeria przeniesiona z CB) lub w galerii Auchan P.S. Ceny nie róznią się niczym od tych w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mola Re: perfumerie IP: *.ztpnet.pl 29.10.07, 11:11 za to obsługa w nich znacznie odbiega od tej w Poznaniu,chodzi o to ze panie te obcinają od wejścia jak jesteś ubrany i chyba na tej podstawie traktują.Wygląda na to ze ten co ma kasę a niekoniecznie wygląda jak panna blachara będzie niemile obsłużony albo wcale a takie laski z brzuchem na wierzchu owszem choc przyjdą powąchac jak co pachnie. Pogratulowac prosesjonalizmu Panią z zielonogrskich perfumerii. Polecam Douglas w starym Browarze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Re: perfumerie IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.07, 11:24 Dziecko gdzieś Ty się uczyła pisać. Jeśli ubierasz się tak jak piszesz to nic dziwnego, że Cię byle jak obslugują. p.s. paniom a nie panią !!! No chyba że Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: perfumerie IP: *.ztpnet.pl 29.10.07, 11:42 w szkolę i nię dziedzko dobże,ortohrafie ot siedmió boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: perfumerie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 16:56 Zobacz w Auchanie,przy wejściu głownym po lewej stronie,tam jest perfumeria. Odpowiedz Link Zgłoś
praca610 Re: perfumerie 30.10.07, 08:46 moze nie czepiajmy sie ortografii bo nie o to tu chodzi Dzięki za odpowiedzi Fakt Revlon to moze nie firma z wyzszej polki ale jednak podkład ColorStay dorównuje jakością do tych droższych Odpowiedz Link Zgłoś
praca610 Re: perfumerie 30.10.07, 08:49 aha dodam jeszcze, że jesli chodzi o allegro to niestety cena double wear Estee Lauder jest taka sama jak w sklepie a sumie zalezy mi najbardziej na tym podkładzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: perfumerie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 22:22 double wear - również mój ulubiony:) Zawsze go kupuje w Douglasie w Starym Browarze (tak apropos to wolę Duoglasa niż Sephorę) Nie chodziło mi o róznicę cen pomiędzy ZG a Poznaniem, tylko o obsługę. Beznadzieje są panie w naszych perfumeriach, nie wiem jak one chcą zarobić. A w Dogulasie elegancka, profesjonalna i sympatyczna obsługa. Zawsze. Dlatego jeśli autorka wątku ma możliwość, to polecam Stary Browar. Odpowiedz Link Zgłoś
praca610 Re: perfumerie 30.10.07, 23:10 Jestem zmuszona raczej odwiedzic zielonogórskie perfumerie Miałam próbke double wear i zakochałam się w tym podkładzie Myślę, że wart jest swojej ceny:) chociaż zastanawiam sie też nad Revlonem W sumie Estee jest bardziej dostepny jak na tutejsze perfumerie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: perfumerie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 11:50 Nie ma jak Kanebo. świetne kosmetyki!! a podkład rewelacja! ale cena ok 200zl ":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normaaa Re: perfumerie IP: *.centertel.pl 02.12.07, 20:48 W istocie babki sprzedające w zielonogórskiej perfumerii w Graficie są okropne. Jedna potraktowała mnie bardzo z góry dlatego, że średnio się znam na perfumach. Ale mam wyższe wykształcenie, a ona jest tylko sprzedawczynią, więc nie rozumiem dlaczego ta farbowana blondzia czuje się lepsza ode mnie. Nigdy tam nic nie kupię. Te sprzedawczynie zarabiają mniej ode mnie, a uważają się za nie wiadomo kogo. A podkładu używam Vichy. Uważam, że jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: perfumerie IP: 80.50.56.* 03.12.07, 09:30 Czy to - kto ile zarabia jest miernikiem jego wartości. Brak mi słów...jaka jesteś głupiutka.... tak na marginesie - zdziwilabyś się wiedząc ile zarabiają sprzedawczynie w perfumeriach albo doradcy w Castoramie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: perfumerie IP: *.ztpnet.pl 03.12.07, 11:05 Trafila glupiutka na glupiutka. Wg jednej o wyzszosci stanowi wyksztalcenie, a wg drugiej znajomosc zapachow :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: perfumerie IP: 80.50.56.* 03.12.07, 09:26 Masz wyzsze wykształcenie i myślisz że jesteś wielką panią. Nawet nie wiesz jak wiele osób ( dla ciebie tylko sprzedawców) pracujacych w sklepach ma wyższe wykształcenie, niektórzy ukończyli nawet dwa fakultety. Czytając twoją wypowiedź w tym wątku mam wrażenie że braki w wychowaniu rekompensujesz sobie świadomością że ukończyłaś studia... Żałosne... Co do podkładu polecam Vitalumiere Chanel. Odpowiedz Link Zgłoś
abrakadabraaa Douglas - warto jechać do Poznania 04.12.07, 23:09 a nie te zielonogórskie ubogie perfumerie. A ta w Graficie to już największa porażka (tzn. obsługa). Będzie Douglas - będzie świetna konkurencja dla nich i raczej nie mają szans. w Douglasie każdy klient jest równy i bardzo miło obsługiwany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: Douglas - warto jechać do Poznania IP: *.ztpnet.pl 13.02.08, 17:42 Mysle, że macie kompleksy i za duzo wolnego czasu,w grafiti robie udane zakupy a nie mam bmw (jedynie tipsy zelowe najczesciej french). Panie sa mile,a wybór jak w Douglasie. Trzeba miec cos nie tak pod sufitem by jechac specjalnie 150 km by kupowac podklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiol Re: Douglas - warto jechać do Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 19:18 a nie lepiej w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profumo Re: Douglas - warto jechać do Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 21:22 Dziewczynki, nie pomogą wam w życiu ładne zapachy tak, jak na pewno znajomość ojczystego języka. Energię spożytkować lepiej - radzę serdecznie - na korepetycje z gramatyki i ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziab Re: Douglas - warto jechać do Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 12:32 tylko na strawberry,podkład lancom'a ostatnio kupiłam za jakieś 80zł, przesylka za darmo, jedyny mankament trzeba trochę poczekać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milte Re: Douglas - warto jechać do Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 22:54 Ja też kupuję na strawberry, ale do ostatnich przesyłek dopłacałam 22%, ponoć wybierają losowo, bo większość moich znajomych zamawia i nikt nie dopłacał. Ale i tak się warto, jest taniej niż w sklepach - mascary od Diora kosztują od 50 złotych. adres: www.strawberry.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziab Re: Douglas - warto jechać do Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 15:42 własnie, wlasnie ja kupuję na strawberry od kilku lat, ale do ostatniej przesyłki też musiałam zapłacić VAT!!! Pierwszy raz. Na szczęście i tak wyszło taniej:) www.strawberrynet.com Odpowiedz Link Zgłoś