hatige 31.03.07, 22:37 i choc nie przepadam za fantastyka - bylo dobrze W skrocie - polecam. Momentami przerazajacy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk jakby co to tu macie trailer Labiryntu Fauna :))) 31.03.07, 22:44 www.youtube.com/watch?v=EqYiSlkvRuw Odpowiedz Link
grogreg Re: bylam wczoraj na Pans Labirynth 31.03.07, 23:12 Przerazajacy? Ojczym czy Faun? Odpowiedz Link
hatige Re: bylam wczoraj na Pans Labirynth 01.04.07, 09:09 ojczym straszliwy,taki drugi Hitler... a ten basniowy swiat tez nie byl bez dreszczyka - Faun w scenach koncowych najbardziej przerazajacy, ale tego mozna sie bylo spodziewac... Odpowiedz Link
pietrek666 Re: bylam wczoraj na Pans Labirynth 31.03.07, 23:18 Czy Guillermo i Benicio mają ze sobą coś wspólnego poza nazwiskiem, czy to takie meksykańskie Nowaki? Odpowiedz Link
baba_krk ho ho ho Kochanieńki 31.03.07, 23:20 nie zapędzaj się tak trafiłeś w mój czuły punkt!! Benicio jest Portorykańczykiem, zatem już masz odpowiedź na nurtujące Cię pytanie )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: ho ho ho Kochanieńki 31.03.07, 23:37 raczej Kowalskich i Nowaków upatrywałabym w nazwiskach kończących się na -ez czyli wszystkie Lopezy, Marquezy, Fernandezy, Hernandezy itd. jeszcze jakieś kłeszczyn Pan ma? DDDD Odpowiedz Link
pietrek666 Re: ho ho ho Kochanieńki 01.04.07, 00:07 Kobito, wydaje mi się, że się czepiasz. ;P Ale dobra niech Ci będzie: Szewczyk i Шевченко. Git? DD Kłeszczyn? For egzampyl: Co jest sensem życia? DDDDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: ho ho ho Kochanieńki 01.04.07, 00:16 wydaje Ci się, bo rośniesz P i weź mi tu żadnych krzaczków nie wklejaj bo oczy szaleją udzielę poważnej odpowiedzi: realizacja marzeń Odpowiedz Link
pietrek666 Re: ho ho ho Kochanieńki 01.04.07, 00:21 Ja już się kurczę, a nie rosnę. Rośnie się bodaj do 25. Zrealizowałem swoje wszystkie marzenia... no może poza ukończeniem studiów i zrobieniem kupy forsy (co jest zresztą poza zasięgiem), więc pozostaje mi tylko wegetacja do emerytury? Odpowiedz Link
baba_krk Re: ho ho ho Kochanieńki 01.04.07, 00:23 wszerz miałam na myśli P a co z resztą marzeń i planów? no nie wierzę, że wyczerpałeś już życiowy limit w dniu, w którym braknie mi celów do realizacji chyba skisnę... Odpowiedz Link
pietrek666 Re: ho ho ho Kochanieńki 01.04.07, 01:02 Kolejny mój cel na poniedziałek, to wstawić ciemne pranie i pojechać do optyka w Gdyni naprawić okulary Odpowiedz Link
baba_krk Re: ho ho ho Kochanieńki 01.04.07, 01:09 no widzisz! takie małe też są w cenie )) Odpowiedz Link