Dodaj do ulubionych

zagadka / ankieta :)

14.04.07, 22:17
ile w ciągu roku byłbyś zdolny napisać emaili z 1 osobą przy założeniu:
- płeć bez znaczenia
- email liczony jako tekst z mniej wiecej 10 linijkami tekstu, czesto 1 mail
to wydrukowana strona A4 (krotkie zdawkowe "czesc co slychac" sie nie licza)
- maile pisane niecodziennie

na pewno wiekszosc ma za soba jakies mailowe wymiany, bo rwanych rozmów z gg
nie liczę. liczyliscie to sobie jakos? bo ja wieczorem wpadlam na pomysl,
zeby podliczyc niektore maile i wynik jest dosc zaskakujacy.
Obserwuj wątek
    • baba_krk nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 22:21
      • vandikia Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 22:24
        no jasne..... jasne jasne smile)) to kto pisze za Ciebei, Twoj Mlody? smile))))
        wlacze zaraz na chwile gg - jesli chcesz znac wynik, ale pozgadywac najpierw
        bedziesz musiala tongue_outPPP
        • baba_krk Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 22:29
          ale ja mówię poważnie - od maili wolę gg, a zamiast smsów - zadzwonić
          a jak już mam pisać w obcym języku @ to odpisuję najwcześniej po miesiącu hehe
          odpalaj to się policytujemy big_grin
          • vandikia Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 22:35
            a ja nie lubie gg zbytnio tongue_outPPP ale tez nie moge, bo spowalniam, a w pracy mam
            monitorowane smile
            smsow tez nei lubie, odpisuje na smsa po 2-3 tygodniach i czlowiek nie wie o co
            mi chodzi na ogol smile)))
            • baba_krk Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 22:41
              ja się teraz musiałam na mesengera trochę przerzucić... o matko jak tego dziada
              nie lubię
              a na smsy jeśli nie odpiszę od razu to po ptokach, bo zapominam wink
              • vandikia Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 22:44
                nie znam tongue_out
                ja czasem zapominam, ale znajomi sie nawet nie obrazaja, bo wiedza ze
                roztrzepana z lekka jestem big_grin
                • baba_krk Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 22:52
                  i nic nie tracisz tongue_out
                  no ja też roztrzepana jak diabli...
                  • vandikia Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 22:53
                    mam nadzieje smile))
                    łączy nas zbyt wiele wink obite kolana, wywrotki na prostych drogach itd itd... wink
                    • baba_krk Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:01
                      no wiele, wiele, ale nie bój się tego uczucia big_grinD
                      • vandikia Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:03
                        no wlasnie od pewnego czasu juz sie nie boje smile
                        • baba_krk Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:05
                          no tom spokojniejsza smile
                          przeznaczenie is przeznaczenie big_grin
                          • vandikia Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:08
                            ta i sie nie ucieknie tongue_outP
                            • baba_krk Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:10
                              próbować zawsze można, ale po co tracić czas i energię skoro i tak wiadomo, że
                              ucieczka nie wyjdzie wink))
                              • vandikia Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:11
                                święte słowa, mozna je w modlitewnik wklepac big_grinDD
                                • baba_krk Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:15
                                  ma się ten dar przekonywania big_grinDDD
                                  • vandikia Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:18
                                    mysle, ze calkiem spory - powaznie smile
                                    • baba_krk Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:19
                                      żebym jeszcze siebie tak umiała przekonywać... wink
                                      • vandikia Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:20
                                        a bo to nie ma lekko.. Ty umiesz kogos i cala energie w ten sposob swoja
                                        przekazujesz, wiec teraz ktos musi Ciebie smile
                                        • baba_krk Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:22
                                          entliczek, pentliczek, czerwony stoliczek, na kogo wypadnie na tego bęc tongue_out
                                          • vandikia Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:23
                                            tez jakis sposob tongue_outPPPPPPP
                                            dobra dzieweczko miła, zbieram manatki, bo jutro sie edukuje znowu smile
                                            buziaki i spokojnych snow smile
                                            • baba_krk Re: nie lubię pisać maili :PPP 14.04.07, 23:24
                                              kolorowych moja Słodziutka kiss
    • dziewice Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:27
      w poprzedniej firmie dostawalem dziennie wiem ile i srednio produkowalem od 7am
      do 23 ok 40 tak do 30 da sie z sensem cos napisac, teraz od 5 do 20-30 zalezy
      jaki dzien smile
      • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:28
        do 1 osoby?
        bo ja mowie o 1 osobie i maile niesluzbowe, tylko z wlasnej woli,
        przyjacielskie wink
        i zapewniam Cie, ze da sie wiecej niz 30 dziennie sensownych dlugich i fajnych
        maili napisac tongue_outPP
        • to-wlasnie-ja Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:31
          Jak dlugo?
          • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:35
            rok smile
            • to-wlasnie-ja Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:57
              Wierze na slowo w takim razie. Choc lubie pisac a jeszcze bardziej chyba rozmawiac to chyle czola smile Dobranoc smile
              • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:59
                Ale ja jeszcze nie napisałam ile to było wink
                tez lubie pisac i rozmawiac jak mam sensownych rozmowcow wink kocham ludzi
                inteligentnych, wszystkich bez wyjatku smile
                dobrej nocki smile
          • dziewice Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:37
            rok? ja moge tylko do raana no prawie rana tak do 3-4 max smile
            • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:38
              dziewic nic a nic nie rozumiem teraz wink)))
              • dziewice Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:40
                jakas dziwna ta zielona herbata smile
                • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:41
                  taaa tak wlasnie mysle, ze to nie herbata to zielone wink)
                  • dziewice Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:44
                    to herbata jak nic vitax pisze tylko zapomnialem wyjac po 10 minutach, pisze
                    8-10 minut, z lyzeczka nie pilem zeby nie bylo smile
                    • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:44
                      to dobrze, bo lyzeczka mozna sobie oko wyjac smile))
                      zboczylismy z tematu.. lubisz pisac maile? smile
                      • dziewice Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:48
                        mam lyzeczke z autobusikiem smile i gdzies mi z taxi zginela sad
                        lubie pisac listy, ale czasami pisze za dlugie smile
                        • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:50
                          ja najbardziej lubie stare lyzeczki.. i to nie jakies tam zabytkowe czy cos,
                          ale spadek po kims, znaleziona gdzies.. nie wiem czemu, ale tak mam big_grin
                          listy to i ja pisalam.. 8 lat z jedna dziewczyna, a teraz jak sie spotkamy to
                          nie mamy o czym rozmawiac, przykre dosc
                          • dziewice Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 22:54
                            ale sie stalo , napisalem post kliknalem wyslij i mi zniknelo smile moze to przez
                            te swinstwa co napisalem smile

ja mam teraz jakis zestaw z ikea juz kilka lat bo tak to przez kilka lat mialem
                            jedna mala lyzeczke jedna duza jeden widelec i jeden noz smile
                            • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 23:01
                              big_grinDDDDDDDD
                              aaa tez tak mam ostatnio, wiec w sumie sie nie ma co smiac.. ile mi wywalilo w
                              kosmos wpisow... eh zlosliwosc agory
                              a ja gerlacha ostatnio polubilam, mam takie delikatne lyzeczki, dostalam w
                              prezencie, ale lubie tez lyzeczki firmowe lowicz, dostalam jak pracowalam jako
                              hostessa smile
                              • dziewice Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 23:06
                                znowu sad
                                • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 23:09
                                  to jak napiszesz to kopiuj przed wyslaniemsmile
                                  • dziewice Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 23:11
                                    zaryzykuje jeszcze raz smile napisalem o tym, ze ja lubie szklo i jest taki sklep
                                    ktorego nazwy nie pamietam w kotrym wlasnie szklo do alkoholi podoba mi sie
                                    bardzo ksztalty i ogolna estetyka i w sumie wiele z tego sklepu chcialbym miec
                                    i sobie czasem z czegos takiego cos wypic smile dosc czesto pijam kefir z lampki od
                                    wina duzej smile a moze kieliszkasmile
                                    • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 23:13
                                      a ja kefir lubie pic z bialego kubka z zielonym obrazkiem big_grinDDD
                                      ale kieliszek ładny do czerwonego wina mi sie marzy ostatnio, taki mój tylko,
                                      nie z kompletu smile
                                      • dziewice Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 23:23
                                        wlasnie ide do lodowki po kefir smile przyniesc Ci cos? smile
                                        • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 23:24
                                          poduszkę big_grinDDDD
                                          ja ide spac juz, jutro jade do szkoly i musze byc przytomna smile
                                          dobrej nocy smile
                                          • dziewice Re: zagadka / ankieta :) 14.04.07, 23:25
                                            to mam taka w zamrazalniku ale nie wolno jej za dlugo przy sobie bo sobie mozna
                                            cos odmrozic smile

to nie zapomnij kanapek rano smile

dobranoc smile
                                            • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 15.04.07, 15:43
                                              kanapki zjadlam, nie bralam ze sobą smile
                                              a teraz ide rozpalić grila, bo pogoda taka, ze grzech siedziec w domu.
                                              kiełbaski kupione, żywiec kupiony, można niedzielować smile
    • pietrek666 Nie fiziuj, co? n/t :DDD 14.04.07, 23:27

• dziewice Re: Nie fiziuj, co? n/t :DDD 14.04.07, 23:31
        nie mowi sie nie fiziuj tylko nie filozuj smile sie jezyka trzeba uczyc bylo
        • six_a Re: Nie fiziuj, co? n/t :DDD 15.04.07, 02:25
          nie filuj sie mówi, lajkoniki jedne!
          smile
      • vandikia Re: Nie fiziuj, co? n/t :DDD 15.04.07, 15:38
        aaa tak mówił mój były krakowski chlopak, wez sie co?????
        smile))))
    • six_a Re: zagadka / ankieta :) 15.04.07, 02:27
      10 linijek tekstu to już jest nadludzki wysiłek, chociaż się zdarza, muszę
      potem regenerować siły przez tydzień. z drugiej strony gg jest dla mnie
      szczytem bezsensu i lapidarnosci kontaktu.
      ale liczyć to mi się nie chce smile
      • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 15.04.07, 15:39
        no ja gg tez nie za bardzo lubie, ale dlatego, ze jak jestes dostepna, to
        jestej jakby pod kontrolą innych, nie wiem..mnie gg kojarzy sie z okiem
        wielkiego brata i powoduje dyskomfort, a ja ostatnio nie lubie rzeczy, ktore
        mnie ograniczaja. komorke mam wylaczona caly weekend i praktycznie codziennie
        po 17 i mam w nosie, ze ktos chcialby ze mna pogadac, a nie moze smile
    • marta.uparta Re: zagadka / ankieta :) 15.04.07, 12:05
      Najwięcej maili wymieniam z siostrą, bo ona nie ma normalnego telefonu w domu,
      ale to wypada jakieś 5 na miesiąc. Nie lubię pisac maili.
      Ale o wiele bardziej przyzwoity wynik mam, jak mniemam, jeżeli chodzi o wpisy
      na forach internetowychsmile
      • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 15.04.07, 15:41
        Jesli chodzi o fora, to w Twoim wypadku to swieta prawda, zawsze piszesz
        problematycznie, angażujesz sie w tekst, rozumnie, a nie pitu pitu. to mi sie
        podoba, ja niestety do konca tak nie potrafie smile
    • vandikia no to odpowiedź :) 15.04.07, 15:42
      9000 (dziewięc tysięcy maili) w rok - pisząc niecodziennie i minimum 10 linijek
      tekstu.
      ciekawe ile to znaków big_grinDDDDD no ale tego liczyć nie będę smile
      • alpepe Re: no to odpowiedź :) 15.04.07, 16:04
        wkleij maile do worda, to ci się zame znaki policzą.
        • vandikia Re: no to odpowiedź :) 15.04.07, 16:18
          az taka rąbieta nie jestem, zeby teraz kopiowac 9 tysia maili do wordasmile
          spadam, bo ruszt mi sie wypala.. nie lubie po zimie czyscic sprzetu ogrodowego,
          ble.
    • spazmusek Re: zagadka / ankieta :) 15.04.07, 16:18
      Nie wiem czy w ogóle jeden taki napisałem smile))
      • vandikia Re: zagadka / ankieta :) 15.04.07, 16:19
        haha.. rozumiem, ze zwolennikiem maili nie jestes smile
        milego dnia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka