vandikia 19.05.07, 22:17 mojego new kundla DDDD no i moje oczywiscie, zebyscie nie zapomnieli mojej geby bo w ogole jestem tak proprzyjaznie nastawiona milego oglądania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spazmusek Re: wyslalam Wam zdjęcie mędziora, ktorego szukal 19.05.07, 22:19 boże co to za brodate stworzenie )))))) a te koleżanki . Odpowiedz Link
spazmusek P.S 19.05.07, 22:22 a to rasa jakaś jest tego mędziora brodatego czy zwykły kundelek jak to rasa to bez obrazy nie znam się na psach chociaż mam dwa w domu i żonę. Odpowiedz Link
vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:29 to je kundel je DDD mowie Ci kochany i bidny bardzo, pisalam lenie swego czasu o jego historii.. no nawet go skarcic nie umialam za ta ucieczke dzis, bo robi takie oczy " na litosc", ze nie mozna go nawet skrzyczec. poczciwa psinka i to nie kolezanki, a moja sister - wygląd po balandze, wiec sie nie liczy jakby i szwagierka, ktora wyszla srednio, ale jest OK, no przeciez wycinac ich nie bede DDD Odpowiedz Link
spazmusek Re: P.S 19.05.07, 22:34 kundel no wiedziałem jednak mój szósty zmysł dał się we znaki a zdjęcia rzeczywiście słabej jakości komórką je robiłaś ?? ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:35 qrde odczep sie od jakosci, bo pozyczona cyfrówka robilam, a uzywalam cyfrowki moze ze 4 razy w zyciu )))))) Odpowiedz Link
spazmusek Re: P.S 19.05.07, 22:37 he he no dobra jakosc zdjęć zajebista podoba mi się bardzo w życiu nie widziałem lepszych )))))))))))))))))))))))))). Odpowiedz Link
vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:40 kłamczuchPPP sama widze teraz, ze jakos do du.py nie wiem czemu? jak powiekszam w zwyklym jpg, to rozmazane sa, a nie powinny... pierwszy raz sie zdarza w sumie? sie nie znam naprawde Odpowiedz Link
raduch Re: P.S 19.05.07, 22:39 Co to za rasa, he he, kolega chciał być uprzejmy. Ale piesio fajny. )) Odpowiedz Link
vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:42 słuchaj, z tym kolegą to ja piłam, wiec musi byc uprzejmy, mimo ze ja alko a on soczek he hehehe PP no fajny pies, ale smutny. zaniedbany strasznie. wlascicielka zagranica, mama wlascicielki trzyma go z musu. przejelam ster, bo za poczciwe stworzenie zeby sie smuciło i marniało Odpowiedz Link
spazmusek Re: P.S 19.05.07, 22:43 trza to powtórzyć chyba nie ?? a wy tak sobie to bagatelizujecie ZAPRASZAMY WASSSSSSSSSSSSSSSSSSS. Odpowiedz Link
vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:45 ja bym mogla jezdzic codziennie, ale kopov ma mnie dość DDDD Krakow czeka od 2 czy 3 miesiecy i jeszcze tam nie dotarlismy DDD Odpowiedz Link
spazmusek Re: P.S 19.05.07, 22:47 hehehe ale wiecie od krakowa to juz niedaleko nie prawda ?? Odpowiedz Link
vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:50 wiem wiem, ale jak sie uda to sie z babką krk umowilam , bo dawno jej nei widzialam mam nadzieje, ze zaczyna sie luzniejszy okres i damy rade.. tyle, ze ja mam w planie w najblizszym czasie krakow, lublin i koszalin, wiec nie wiem jak moja połówka służbowa to przeżyje DD dam znac na pewno jak na pld bedziemy sie wybierali, ja caly czas licze, ze to sie wydarzy w ciagu najblizszych dni. z nami sie niestety nie da nic zaplanowac.. po prostu 1 dnia mowimy, ze jutro jedziemy i juz Odpowiedz Link
spazmusek Re: P.S 19.05.07, 22:53 dobra nie tłumacz się ,tłumaczą się winni ) rozumiem mam nadzieję ze jeszcze się zobaczymy chociaż nie uniknione jest że wyjedziemy z tego paskudnego kraju )) hehe ale to też nic pewnego niestety. Odpowiedz Link
vandikia Re: P.S 19.05.07, 23:03 nieee nooo ) mielismy jechac juz jakies 2 miesiace temu, ale zrobilo sie duzo spraw na miejscu, a potem pogoda byla kiepska... a w Krakowie to wlasciwie godzinka i po sprawie, wiec chcialabym jeszcze odwiedzic ulubione miejsca.. i czekalam na slonce D teraz sie zrobilo cieplo, prezio zagranica, wiec kto wie...moze nadchodzacy tydzien wypali?? )) kraj sie moze zmieni, nie wariuj zdaje soboe sprawe, ze moze byc ciezko.. jesli macie dobra perspektywe na wyjazd, to czemu nie? wiem, ze rodzine macie, ale co z córą i szkołą np? osobiscie nie moglabym wyjechac, chyba jestem mimo wszystko patriotką Odpowiedz Link
raduch Re: P.S 19.05.07, 23:14 vandikia napisała: > słuchaj, z tym kolegą to ja piłam, wiec musi byc uprzejmy, mimo ze ja alko a on > > soczek he hehehe PP Aha. No to będę uparty - nie musiał, chciał. )) > no fajny pies, ale smutny. zaniedbany strasznie. wlascicielka zagranica, mama > wlascicielki trzyma go z musu. przejelam ster, bo za poczciwe stworzenie zeby > sie smuciło i marniało Nieno, sam fakt że za psem trzeba ganiać świadczy o porażkach wychowawczych właściciela. Ganiałem przedwczoraj za kotem, bo mi zwiał w połowie opryskiwania przeciw kleszczom. Ale żeby za psem?! Odpowiedz Link
vandikia Re: P.S 20.05.07, 09:53 A wiesz wracajac do psa, to jest dziwne w sumie, on chyba czuje, ze go sasiadka nie lubi, bo np jak robie cos w ogrodku i on siedzi ze mna i ona wraca z pracy i go wola, to sie za chiny ode mnie nie ruszy. Wczoraj to go inny kundel podraznil przez ogrodzenie i sila rozpedu uciekl, ale ze uciekal przede mna jak juz go znalazlam..to skandal DDD Odpowiedz Link
raduch Re: P.S 20.05.07, 11:10 To sie chyba nazywa włóczęgostwo, niektóre tak mają. Prawie niemożliwe psa oduczy. Ale kiepsko się orientuję. Odpowiedz Link
vandikia a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:31 włąsną piersią wykarmione ładne, nie? PPP img503.imageshack.us/my.php?image=p5190511gh1.jpg img503.imageshack.us/my.php?image=p5190512np0.jpg img503.imageshack.us/my.php?image=p5190513ib4.jpg Odpowiedz Link
spazmusek Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:36 no te takie niebieskie w fiolet wpadające są fajowe hhehe ale reszta może sięnie znam to takie jakieś zwykłe chwasty)))))))))))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:38 powiem Ci w sekrecie, ze tyle roznych sadzonek zrobilam, ze sama nazw nie pamietam, wiec moze i chwast sie trafil PPP nie moge sie doczekac az reszta zakwitnie.. strasznie pazerna na kwiatki jestem heheh Odpowiedz Link
spazmusek Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:42 może staraj się robić jakieś mieszanki a nóż uda ci się wychodować jakiś nowy gatunek "będziesz bogata" jak tak się stanie to wiesz gdzie mieszkam chcesz mnie za męża ?? ))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:44 nie dziekuje, niech sie lenin meczy DDDDDDDD ale sie zawsze moge podzielic, nie jestem zachlanna na kase. pizze Cipo stawie i soczek )))) Odpowiedz Link
spazmusek Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:46 wieszzzzzz co jeżeli chodzi o pizze to juz chyba nie chcę bo staram sie zrzucić brzusio ale soczek why not . Odpowiedz Link
vandikia Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:51 spalisz na rowerze, nie martw sie poza tym masz co zrzucac??? chyba nie P ide jarnąć Odpowiedz Link
spazmusek Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:54 a ić ziarnunć ale to przeca szkodliwe na rozdymki je ne. Odpowiedz Link
vandikia Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 23:04 mialam przeswietlenie ze 3 tygodnie temu, zmian nowotworowych brak, wiec... Odpowiedz Link
spazmusek Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 23:05 ja rzuciłem nie palę już od prawie 16 miesięcy czuję się rewelacyjnie . Odpowiedz Link
vandikia Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 23:08 potrafie to sobie po ostatniej probie rzucenia wyobrazic, naprawde poki co, nie jestem w stanie sobie z tym poradzic, ba... nikt, nawet najbardziej wplywajaca na mnie osoba nie moze mi pomoc. minie samo kiedys, w to wierze spazmusku drogi ide spac, bo jutro od rana musze byc na nogach... milej nocki i dzieki za pogaduchy, pa Odpowiedz Link
vandikia Re: ja nic nie dostalam! Skandal :P :) 20.05.07, 09:51 dostalas na 2 skrzynke fakt, ze moglo mi sie omsknac po ilosci wypitego wina...ide leczyc glowe, jak na 2 sk. nie znajdziej, to Ci potem wysle Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: ja nic nie dostalam! Skandal :P :) 20.05.07, 10:04 nic nie mam, ani na 1 ani na 2. Sie potne zaraz Odpowiedz Link
vandikia kryzysowaaaa 20.05.07, 09:54 a masz linki do kwiatkow moich troszke wyzej.. zobaczy czy ladne, bo Ty tez ogrodniczka jestes Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: kryzysowaaaa 20.05.07, 10:06 wow, piekne i jak zdrowo wygladaja lodygi i liscie Gratuluje. Ja mam zamilowanie do azalii i krzewow lisciastych, wiec kwiateczkow tego typu u mnie prawie nie ma. A jak posadzilam ostatnio bylinki, takie rozne kolorki, to łajzy mialy kwiaty tylko przez 2 tyg. Odpowiedz Link
vandikia Re: kryzysowaaaa 20.05.07, 10:10 )) wczoraj posadziłam dalie i musze je odkopac, bo wieczorem tesc ogrodnik powiedzial, ze wsadzilam ja na odwrót i moga nie urosnac.. w zeszlym roku zalatwilam tak konwalie co do zdjec... fakt qrd, sprawdzilam teraz i poslalam babie krk na 2 skrzynkie a pomylilam z Toba... sprobuje teraz Odpowiedz Link
edka-schizofredka uwazaj zeby ci jaszczab tego dupelka nie porwal 21.05.07, 09:04 albo jaki orl? OO... Moj kolega powiedzial: "...ale sikoreczki...masz do nich numer?" ))))))))... jakie slownictwo nie? PPP... Odpowiedz Link
vandikia a kto pozwolił pokazywac obcym? 21.05.07, 09:28 trza bylo powiedziec: nie ma takiego numeru PPPPPPPPP sikoreczka hyhyhy dobre sobie ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: obcy siedza mi za plecami i szpieguja :DDD... 21.05.07, 09:45 a moj szpieg zza plecow ma urlop haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: obcy siedza mi za plecami i szpieguja :DDD... 21.05.07, 10:21 kota nie ma ))))))))))))))).... aaaaaaaaaaaaaaa... Odpowiedz Link
vandikia Re: obcy siedza mi za plecami i szpieguja :DDD... 21.05.07, 10:38 o to to sesesesesesesese Odpowiedz Link
rozczochrany_jelonek Re: wyslalam Wam zdjęcie mędziora, ktorego szukal 21.05.07, 10:06 psina fajna ) a Twoi rodzice poprzestali na dwoch sztukach ? ) Odpowiedz Link
vandikia Re: wyslalam Wam zdjęcie mędziora, ktorego szukal 21.05.07, 10:38 dzieki wdzięki jeszcze brat jest, ale mysle ze nie o to Ci chodzi )) Odpowiedz Link
rozczochrany_jelonek Re: wyslalam Wam zdjęcie mędziora, ktorego szukal 21.05.07, 11:57 wszystkie moje psy byly kundlami takie maja wiecej uroku no zawsze jakis facet musi sie wtrynic na bezczelnego )) Odpowiedz Link