Dodaj do ulubionych

wyslalam Wam zdjęcie mędziora, ktorego szukalam

19.05.07, 22:17
mojego new kundla big_grinDDDD
no i moje oczywiscie, zebyscie nie zapomnieli mojej geby
bo w ogole jestem tak proprzyjaznie nastawiona
milego oglądania smile
Obserwuj wątek
    • spazmusek Re: wyslalam Wam zdjęcie mędziora, ktorego szukal 19.05.07, 22:19
      boże co to za brodate stworzenie smile)))))) a te koleżanki .
      • spazmusek P.S 19.05.07, 22:22
        a to rasa jakaś jest tego mędziora brodatego czy zwykły kundelek jak to rasa to
        bez obrazy nie znam się na psach chociaż mam dwa w domu i żonę.
        • vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:29
          to je kundel je big_grinDDD
          mowie Ci kochany i bidny bardzo, pisalam lenie swego czasu o jego historii.. no
          nawet go skarcic nie umialam za ta ucieczke dzis, bo robi takie oczy " na
          litosc", ze nie mozna go nawet skrzyczec. poczciwa psinka smile
          i to nie kolezanki, a moja sister - wygląd po balandze, wiec sie nie liczy
          jakby big_grin i szwagierka, ktora wyszla srednio, ale jest OK, no przeciez wycinac
          ich nie bede big_grinDDD
          • spazmusek Re: P.S 19.05.07, 22:34
            kundel no wiedziałem jednak mój szósty zmysł dał się we znaki a zdjęcia
            rzeczywiście słabej jakości komórką je robiłaś ?? smile)))
            • vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:35
              qrde odczep sie od jakosci, bo pozyczona cyfrówka robilam, a uzywalam cyfrowki
              moze ze 4 razy w zyciu smile))))))
              • spazmusek Re: P.S 19.05.07, 22:37
                he he no dobra jakosc zdjęć zajebista podoba mi się bardzo w życiu nie widziałem
                lepszych smile)))))))))))))))))))))))))).
                • vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:40
                  kłamczuchtongue_outPPP sama widze teraz, ze jakos do du.py sad nie wiem czemu? jak
                  powiekszam w zwyklym jpg, to rozmazane sa, a nie powinny... pierwszy raz sie
                  zdarza w sumie? sie nie znam naprawde smile
          • raduch Re: P.S 19.05.07, 22:39
            Co to za rasa, he he, kolega chciał być uprzejmy. Ale piesio fajny. smile))
            • vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:42
              słuchaj, z tym kolegą to ja piłam, wiec musi byc uprzejmy, mimo ze ja alko a on
              soczek he hehehe tongue_outPP
              no fajny pies, ale smutny. zaniedbany strasznie. wlascicielka zagranica, mama
              wlascicielki trzyma go z musu. przejelam ster, bo za poczciwe stworzenie zeby
              sie smuciło i marniało smile
              • spazmusek Re: P.S 19.05.07, 22:43
                trza to powtórzyć chyba nie ?? a wy tak sobie to bagatelizujecie ZAPRASZAMY
                WASSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
                • vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:45
                  ja bym mogla jezdzic codziennie, ale kopov ma mnie dość big_grinDDDD Krakow czeka od
                  2 czy 3 miesiecy i jeszcze tam nie dotarlismy big_grinDDD
                  • spazmusek Re: P.S 19.05.07, 22:47
                    hehehe ale wiecie od krakowa to juz niedaleko nie prawda ??
                    • vandikia Re: P.S 19.05.07, 22:50
                      wiem wiem, ale jak sie uda to sie z babką krk umowilam , bo dawno jej nei
                      widzialam smile mam nadzieje, ze zaczyna sie luzniejszy okres i damy rade..
                      tyle, ze ja mam w planie w najblizszym czasie krakow, lublin i koszalin, wiec
                      nie wiem jak moja połówka służbowa to przeżyje big_grinDD
                      dam znac na pewno jak na pld bedziemy sie wybierali, ja caly czas licze, ze to
                      sie wydarzy w ciagu najblizszych dni. z nami sie niestety nie da nic
                      zaplanowac.. po prostu 1 dnia mowimy, ze jutro jedziemy i juz big_grin
                      • spazmusek Re: P.S 19.05.07, 22:53
                        dobra nie tłumacz się ,tłumaczą się winni smile) rozumiem mam nadzieję ze jeszcze
                        się zobaczymy chociaż nie uniknione jest że wyjedziemy z tego paskudnego kraju
                        smile)) hehe ale to też nic pewnego niestety.
                        • vandikia Re: P.S 19.05.07, 23:03
                          nieee nooo smile) mielismy jechac juz jakies 2 miesiace temu, ale zrobilo sie duzo
                          spraw na miejscu, a potem pogoda byla kiepska... a w Krakowie to wlasciwie
                          godzinka i po sprawie, wiec chcialabym jeszcze odwiedzic ulubione miejsca.. i
                          czekalam na slonce big_grinD teraz sie zrobilo cieplo, prezio zagranica, wiec kto
                          wie...moze nadchodzacy tydzien wypali?? smile))
                          kraj sie moze zmieni, nie wariuj smile zdaje soboe sprawe, ze moze byc ciezko..
                          jesli macie dobra perspektywe na wyjazd, to czemu nie? wiem, ze rodzine macie,
                          ale co z córą i szkołą np? smile osobiscie nie moglabym wyjechac, chyba jestem
                          mimo wszystko patriotką smile
              • raduch Re: P.S 19.05.07, 23:14
                vandikia napisała:

> słuchaj, z tym kolegą to ja piłam, wiec musi byc uprzejmy, mimo ze ja alko a
                on
                >
                > soczek he hehehe tongue_outPP

Aha. No to będę uparty - nie musiał, chciał. smile))

> no fajny pies, ale smutny. zaniedbany strasznie. wlascicielka zagranica, mama
                > wlascicielki trzyma go z musu. przejelam ster, bo za poczciwe stworzenie zeby
                > sie smuciło i marniało smile

Nieno, sam fakt że za psem trzeba ganiać świadczy o porażkach wychowawczych
                właściciela. Ganiałem przedwczoraj za kotem, bo mi zwiał w połowie opryskiwania
                przeciw kleszczom. Ale żeby za psem?! big_grin
                • vandikia Re: P.S 20.05.07, 09:53
                  A wiesz wracajac do psa, to jest dziwne w sumie, on chyba czuje, ze go sasiadka
                  nie lubi, bo np jak robie cos w ogrodku i on siedzi ze mna i ona wraca z pracy
                  i go wola, to sie za chiny ode mnie nie ruszy. Wczoraj to go inny kundel
                  podraznil przez ogrodzenie i sila rozpedu uciekl, ale ze uciekal przede mna jak
                  juz go znalazlam..to skandal big_grinDDD
                  • raduch Re: P.S 20.05.07, 11:10
                    To sie chyba nazywa włóczęgostwo, niektóre tak mają. Prawie niemożliwe psa
                    oduczy. Ale kiepsko się orientuję. smile
    • vandikia a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:31
      włąsną piersią wykarmione
      ładne, nie? tongue_outPPP

img503.imageshack.us/my.php?image=p5190511gh1.jpg
      img503.imageshack.us/my.php?image=p5190512np0.jpg

img503.imageshack.us/my.php?image=p5190513ib4.jpg
      • spazmusek Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:36
        no te takie niebieskie w fiolet wpadające są fajowe hhehe ale reszta może sięnie
        znam to takie jakieś zwykłe chwastysmile))))))))))))))))
        • vandikia Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:38
          powiem Ci w sekrecie, ze tyle roznych sadzonek zrobilam, ze sama nazw nie
          pamietam, wiec moze i chwast sie trafil tongue_outPPP nie moge sie doczekac az reszta
          zakwitnie.. strasznie pazerna na kwiatki jestem heheh smile
          • spazmusek Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:42
            może staraj się robić jakieś mieszanki a nóż uda ci się wychodować jakiś nowy
            gatunek "będziesz bogata" jak tak się stanie to wiesz gdzie mieszkam chcesz mnie
            za męża ?? smile)))))))
            • vandikia Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:44
              nie dziekuje, niech sie lenin meczy big_grinDDDDDDDD
              ale sie zawsze moge podzielic, nie jestem zachlanna na kase.
              pizze Cipo stawie i soczek smile))))
              • spazmusek Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:46
                wieszzzzzz co jeżeli chodzi o pizze to juz chyba nie chcę bo staram sie zrzucić
                brzusio ale soczek why not .
                • vandikia Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:51
                  spalisz na rowerze, nie martw sie smile poza tym masz co zrzucac??? chyba nie tongue_outP
                  ide jarnąć wink
                  • spazmusek Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 22:54
                    a ić ziarnunć ale to przeca szkodliwe na rozdymki je ne.
                    • vandikia Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 23:04
                      mialam przeswietlenie ze 3 tygodnie temu, zmian nowotworowych brak, wiec...
                      tongue_out
                      • spazmusek Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 23:05
                        ja rzuciłem nie palę już od prawie 16 miesięcy czuję się rewelacyjnie .
                        • vandikia Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 23:08
                          potrafie to sobie po ostatniej probie rzucenia wyobrazic, naprawde smile
                          poki co, nie jestem w stanie sobie z tym poradzic, ba... nikt, nawet
                          najbardziej wplywajaca na mnie osoba nie moze mi pomoc. minie samo kiedys, w to
                          wierze smile
                          spazmusku drogi ide spac, bo jutro od rana musze byc na nogach...
                          milej nocki i dzieki za pogaduchy, pa wink
                          • spazmusek Re: a to moje ślyczne kwiatki 19.05.07, 23:11
                            wzajemnie dobranoc .Pa.
    • kryzysowa_narzeczona75 ja nic nie dostalam! Skandal :P :) 20.05.07, 07:13

• vandikia Re: ja nic nie dostalam! Skandal :P :) 20.05.07, 09:51
        dostalas na 2 skrzynke smile fakt, ze moglo mi sie omsknac po ilosci wypitego
        wina...ide leczyc glowe, jak na 2 sk. nie znajdziej, to Ci potem wysle smile
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: ja nic nie dostalam! Skandal :P :) 20.05.07, 10:04
          nic nie mam, ani na 1 ani na 2. Sie potne zaraz smile
      • vandikia kryzysowaaaa 20.05.07, 09:54
        a masz linki do kwiatkow moich troszke wyzej.. zobaczy czy ladne, bo Ty tez
        ogrodniczka jestes big_grin
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: kryzysowaaaa 20.05.07, 10:06
          wow, piekne i jak zdrowo wygladaja lodygi i liscie smile Gratuluje. Ja mam
          zamilowanie do azalii i krzewow lisciastych, wiec kwiateczkow tego typu u mnie
          prawie nie ma. A jak posadzilam ostatnio bylinki, takie rozne kolorki, to łajzy
          mialy kwiaty tylko przez 2 tyg.
          • vandikia Re: kryzysowaaaa 20.05.07, 10:10
            smile)) wczoraj posadziłam dalie i musze je odkopac, bo wieczorem tesc ogrodnik
            powiedzial, ze wsadzilam ja na odwrót i moga nie urosnac.. w zeszlym roku
            zalatwilam tak konwalie big_grin
            co do zdjec... fakt qrd, sprawdzilam teraz i poslalam babie krk na 2
            skrzynkie big_grin a pomylilam z Toba... sprobuje teraz smile
    • kiniamum uprzejmie dziekuje :DDDD 20.05.07, 13:25

• edka-schizofredka uwazaj zeby ci jaszczab tego dupelka nie porwal 21.05.07, 09:04
      albo jaki orl? surprisedOO...
      Moj kolega powiedzial: "...ale sikoreczki...masz do nich numer?" smile))))))))...
      jakie slownictwo nie? tongue_outPPP...
      • vandikia a kto pozwolił pokazywac obcym? 21.05.07, 09:28
        trza bylo powiedziec: nie ma takiego numeru tongue_outPPPPPPPPP

sikoreczka hyhyhy dobre sobie wink)))
        • edka-schizofredka obcy siedza mi za plecami i szpieguja :DDD... 21.05.07, 09:43

• vandikia Re: obcy siedza mi za plecami i szpieguja :DDD... 21.05.07, 09:45
            a moj szpieg zza plecow ma urlop haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wink
            • edka-schizofredka Re: obcy siedza mi za plecami i szpieguja :DDD... 21.05.07, 10:21
              kota nie ma smile))))))))))))))).... aaaaaaaaaaaaaaa...
              • vandikia Re: obcy siedza mi za plecami i szpieguja :DDD... 21.05.07, 10:38
                o to to sesesesesesesese smile
    • rozczochrany_jelonek Re: wyslalam Wam zdjęcie mędziora, ktorego szukal 21.05.07, 10:06
      psina fajna smile)
      a Twoi rodzice poprzestali na dwoch sztukach ? smile)
      • vandikia Re: wyslalam Wam zdjęcie mędziora, ktorego szukal 21.05.07, 10:38
        dzieki wdzięki wink
        jeszcze brat jest, ale mysle ze nie o to Ci chodzi wink))
        • rozczochrany_jelonek Re: wyslalam Wam zdjęcie mędziora, ktorego szukal 21.05.07, 11:57
          wszystkie moje psy byly kundlami smile takie maja wiecej uroku smile
          no zawsze jakis facet musi sie wtrynic na bezczelnego smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka