grogreg 14.06.07, 13:29 Czyli wczesne popoludnie. Cynaderki w ciescie i ziemniaczki w piekarniku, a ja chodze z gola dupa po domu i co mi kto zrobi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 14:01 osa... w tę dupę Cię może ugryźć ;P Odpowiedz Link
grogreg Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 14:58 Nikogo nie bylo, kto by to zrobil. Sam z przyczyn anatomocznych tez nie mogle. Teraz mam na sobie przepisowe spodnie i kupe naczyn do pozmywania po obiedzie. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 14:40 co to są, do diabła, cynaderki?????? przeczuwam ze coś fuj Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:21 no jeszcze gulasz na żółądkach drobiowych czy sercach, wątróbkę też zniesę, ale żadnych płucek czy nerek ( Odpowiedz Link
grogreg Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:28 Plucka w ciesc ie tez niezle sa. Problem z nerkami polega na dyzych wymaganiach wzgledem wentylacji w kuchni. Ale jak wyciag jest porzadny to sama radosc je przyrzadzac. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:35 nie wiem czy sąsiedzi też się cieszą ) Odpowiedz Link
grogreg Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:47 Jak juz pisalem, wyciag u mnie fest jest. Odpowiedz Link
reniatoja Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:03 dzikoozka napisała: > co to są, do diabła, cynaderki?????? Lepiej nie pytaj > przeczuwam ze coś fuj no i na tym ja bym zakonczyla dochodzenie ) Grogreg - z sama gola dupa (znaczy sie w stringach) czy czuon tez masz gouy? bo nie wiem, jak sobie to wszystko wyobrazic. Nie mam cus polskiej czcionki, ciongle mi sie klawisze przestawiaja, raz mam i nagle nie mam Odpowiedz Link
grogreg Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:23 Ze tak sie wyraze, Soute. Ale to czas przeszly juz, gdyz dupe ma zdobia bojowki w deseniu European One. Odpowiedz Link
vandikia Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:12 ja wlasnie wymyslam co moge zjesc dobrego, ale dietetycznego, wszelkie kiśle, kleiki itd nienaiwdze zrobilabym sobie kurczaka w galaretce, ale chyba nie bede miala warunkow Odpowiedz Link
reniatoja kilka propozycji 14.06.07, 15:14 sandacz w maśle. - Polędwica z truflami, rostbef angielski. -Pasztet z baraniny, pasztet z zająca. Cąber sarni, bażanty. Wina francuskie. Odpowiedz Link
grogreg Re: kilka propozycji 14.06.07, 15:25 Kaczka duszona w jablkach, nadziewana kasza gryczana. Do tego wytrawny wegrzyn, a na deser placki drozdzowe z twarogiem urobionym z rodzynkami, miodem i odrobina rumu. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:23 przy chorym żołądku poprzestań na wodzie ))) i ew. ryzu )) Odpowiedz Link
vandikia Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:29 zrobie sobie gararetke z kurciaka :] przeczytalam, szybko sie robi..bedzie rosol, a potem zarcie na dzis i jutro, mniam Odpowiedz Link
aguszak Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:27 jeżeli dietetycznie w pracy, to tylko suchy chleb (dla konia Ci zostaje Odpowiedz Link
grogreg Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:29 Po rewolucjach rzaladkowych zalecalbym jednak z dzien glodowki, ewentualnie odrobine bialego jogurtu. Oczywiscie duze ilosci wody, naparow, wzgl sokow warzywnych jak najbardziej wskazane. Odpowiedz Link
vandikia Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:31 toż sie glodze od 8 rano ((( a soki warzywne na pewno mozna? bo sa takie w kartonikach dobre z burakow czerwonych, zaraz bym poszla do warzywnego i kupila. Odpowiedz Link
vandikia Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:51 nie bylo kupilam jogurt pitny naturalny i oby chociaz troche ukoilo glod Odpowiedz Link
vandikia Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:30 jutro sobie przyniose gararetke, a dzis bułka z maslem i woda, normalnie sie pociąc mozna Odpowiedz Link
grogreg Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 15:34 A po co woda? W masle jest 60% wody. Odpowiedz Link
grogreg Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 16:05 Przegotuj wode i pozwol jej wystygnac. Wez bialy jogurt i zmieszja z woda w proporcji 1:1 Dodaj soli ile uwazaz. Pij zimne. Odpowiedz Link
vandikia Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 16:06 jak mnie wpuscisz w maliny, to Cie wirtualnie poćwiartuję Odpowiedz Link
grogreg Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 16:15 Jakbym byl wredny, to bym polecil surowa wode, nie przegotowana. Napoj ten pije cale islamskie wybrzeze Morza Srodziemnego. Mi smakuje. Odpowiedz Link
vandikia Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 17:22 wiesz co, potestuje w domu, generalnie jogurcik pitny to byl bardzo zly pomysl, ja chyba naprawde zrobie sobie prawdziwa głódówkę i nic nie bede jesc Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jest w pol do pierwszej 14.06.07, 18:05 grogreg napisał: > Czyli wczesne popoludnie. > Cynaderki w ciescie i ziemniaczki w piekarniku, a ja chodze z gola dupa po > domu i co mi kto zrobi? aaa dziękuje. ja tylko popatrze) Odpowiedz Link