niedzwiedzica_sousie 22.06.07, 15:40 co zrobić z klientem, który nie umie rozpakować pliku zip, nie umie wrzucić materiałów na serwer I NIE UMIE WYSŁAC FAKSU proszę, pomóżcie, bo jak dopadnę gada, jak mu zrobię z dupy jesień średniowiecza.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: help 22.06.07, 15:44 nie chcę cię martwić kochanie, ale to twój sąsiad. dave ma na imię i mieszka również na wyspie. oby nie udzieliło ci się zdebilenie Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: help 22.06.07, 15:47 jak z oxfordu to ja mu jebne DD... ja juz mocniej zdebilec niemoge Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: help 22.06.07, 15:49 to pity, ale jakby jaki byl to daj namiar ))... pani recepcjonistka sie juz przeze mnie pochorowala DD... to innemu glabowi tez dam rade Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: help 22.06.07, 15:55 piatkowa ))... wczoraj sie poryczala Wychodze, ona jak zwykle na zegar i ze wychodze chyba trosze wczesniej? Ja podeszlam do niej bardzo szybko i bardzo blisko i spokojnie powiedzialam YES!!! Chyba myslala, ze jej jebne Anyway nie wytrzymala napiecia i zaczela plakac DDD... Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: help 22.06.07, 15:59 ale u nas jest bardzo fajna sekretarka ))) Odpowiedz Link
raduch Re: help 22.06.07, 15:49 niedzwiedzica_sousie napisała: > nie chcę cię martwić kochanie, ale to twój sąsiad. dave ma na imię i mieszka > również na wyspie. oby nie udzieliło ci się zdebilenie Ahaaa, Anglik? Za szybko do niego mówisz. Odpowiedz Link
raduch Re: help 22.06.07, 15:54 Yhy, może raz daj mu przeczytać, zrobić drinka, zadzwonić po technika... Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: help 22.06.07, 15:58 tia... oni naprawdę są umysłowo sprawni inaczej... Odpowiedz Link
alpepe Re: help 22.06.07, 15:57 jak nie ma oprogramowania, to dwóch tych rzeczy nie ma nawet jak zrobić, to raz, dwa, z wysłaniem faxu faktycznie przegiął, ale ja też mam z tym czasem problemy Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: help 22.06.07, 15:59 tak, tylko wczoraj mu się zip otwierał a dziś już nie a do wejścia na serwer też ma oprogramowanie, tylko wpisanie loginu i hasła go przerosło Odpowiedz Link
alpepe Re: help 22.06.07, 16:01 może mu się trial version skończyła? Co do wejścia na serwer, to może podstępnie zmieniliście hasło? Mój mąz tak miewał problemy czasem z połączeniem, jego klienci tez, to rozumiem chłopa Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: help 25.06.07, 09:00 ty też już mnie wkurzasz. z serwerem wszystko jest ok, tylko on ma problem, nikt inny Odpowiedz Link