hansgrubber 25.06.07, 01:37 dokad kto jedzie aby inni go znienawidzili i sie poskrecali. Kreta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk tu masz kilka osób: 25.06.07, 07:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=64026872&v=2&s=0 Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 07:59 a wiesz, że w Krakowie też są Azory? PP Odpowiedz Link
krysica Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 10:24 a tak powaznie to tydzień Mazur, tydzień Gdańska, tydzień w Zakopanem... Odpowiedz Link
vandikia Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 08:18 nie wiem prawe moje oko w kierunku turcji skręca, lewe moje oko w kierunku portugalii skręca, serce na malediwach - ale malediwy na pewno nie w tym roku moze mazury? nie chce mi sie nigdzie jechac, bylam na wakacjach we wrzesniu, wiec jeszcze nie czuje potrzeby Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 09:12 już pisałam,ale niech będzie: najpierw szkopy o wyprawa wzdłuż Łaby od Magdeburga do Hamburga (ja niestety nie na rowerze a potem słoneczna Italia (objazd po Toskanii) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 10:00 Herr Gruber melduje ze grozi mi pobyt w stolicy przez całe wakacje przełamany tylko wyjazdem na Lige Swiatowa do Spodka w lipcu Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 10:40 Slodkie Katovitz. Poki co w moim rankingu najbardziej wakacyjnie znienawidzonych postaci prowadzi uparta. Odpowiedz Link
vandikia Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 11:05 sa bilety jeszcze? ja wlasnie staram sie zalatwic po znajomosci. bylam na torwarze kiedys jak grali z grecja, niezapomniany mecz 6 lat temu )) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 11:13 vandikia napisała: > sa bilety jeszcze? ja wlasnie staram sie zalatwic po znajomosci. oficjalnie zostało i to sporo na drugi dzien turnieju kiedy nie graja Polacy pozostałe sprzedane, w tym na finał w kilkanascie godzin i przez to sie nie zdazyłem załapac, psim swedem kupiłem na 1/2 finału, w sumie te same ekipy beda grały co dzien pozniej wiec nie narzekam natomiast jak jest po znajomosci to nie wiem > bylam na torwarze kiedys jak grali z grecja, niezapomniany mecz 6 lat temu )) Odpowiedz Link
vandikia Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 11:24 tak wlasnie myslalam, wiec uruchamiam znajomosci PP na mecz z niePolakami nie pojade, gdyby to bylo w Wawie, to jeszcze, ale jechac tyle kilosow, zeby popatrzec na obcych?? never DD Odpowiedz Link
vandikia PS 25.06.07, 11:25 podejrzewam, ze jak Polacy beda w finale (a będą )) to na allegro ceny biletow osiagna kosmiczne kwoty Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: PS 25.06.07, 11:35 vandikia napisała: > podejrzewam, ze jak Polacy beda w finale (a będą )) to na allegro ceny > biletow osiagna kosmiczne kwoty tez mysle ze moga byc w finale chociaz to bedzie juz 6 b dobrych druzynj i trudno prorokowac w grupie bedziemy mieli prawdopodobnie Stany i Francje czyli powinnismy wyjsc (2 wychodza do 1/2) ale potem meczyk z Brazylia lub Rosja prawdopodobnie czyli bedzie naprawde ciezko nawiasem mowiac wkurzyłem sie bo polowałem na bilety na finał, zamowilem newslettera ze strony kupbilet i myslalem ze mi wysla info z wyprzedzeniem o dniu rozpoczecia sprzedazy - oczywiscie nie wysłali, wiec sie pytam po kiego grzyba ta opcja jest, i było tak ze wlazłem w ktoras sobote a tu słysze ze rano sprezdaz rozpoczeta ale na finał juz nie ma i musialem naprwde sie niezle gimnastykowac zeby kupic na 1/2 a co do atmosfery to mysle ze bedzie niesamowita a jak dojdziemy do finału to juz w ogóle orgazm w Spodku, choć ja akurat jestem widz teatralny czyli siedze cichcem i analizuje sobie gre) Odpowiedz Link
vandikia Re: PS 25.06.07, 19:28 na 90% mam finałki, za kaske, ale po prostu firma ma wejsciowki i wolne bilety i teraz kto lepiej zna pana dyrektora ten pojdzie no a ja pana dyrektora znam dosc dobrze i obysmy dotarli do finalu Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: PS 25.06.07, 19:48 vandikia napisała: > na 90% mam finałki, za kaske, ale po prostu firma ma wejsciowki i wolne bilety > i teraz kto lepiej zna pana dyrektora ten pojdzie > no a ja pana dyrektora znam dosc dobrze i obysmy dotarli do finalu jakby co to obejrzysz naszych w meczu o 3 m., ticket wazny przeciez na cały dzien, dwa mecze ale ogolnie to szkoda bo jakbys złapała na 1/2 i przypadkiem jechała autem i przypadkiem miała jedno wolne miejsce to bym sie zgłosił na krzywy ryj, odpalajac dzialke za paliwo a tak to pewnie bujne sie pekapem Odpowiedz Link
vandikia Re: PS 25.06.07, 19:55 no zobaczymy, nie chce sie nastawiac ))) haha niezle, ale ja chyba tez mysle o PKP.. wkoncu taki mecz to przezycie rozniez alkoholizowane, a mamy znajomych w kat. wiec po meczu byloby swietowanie lub pograzanie sie w zalu )) eh z apozno sie obudzilam, ale to co pisales o systemie przypominajacym to wstyd normalnie, ja bym tan skargi skladala i nie popuscila Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: PS 25.06.07, 19:59 vandikia napisała: > no zobaczymy, nie chce sie nastawiac ))) > haha niezle, ale ja chyba tez mysle o PKP.. wkoncu taki mecz to przezycie > rozniez alkoholizowane, a mamy znajomych w kat. wiec po meczu byloby > swietowanie lub pograzanie sie w zalu )) > eh z apozno sie obudzilam, ale to co pisales o systemie przypominajacym to > wstyd normalnie, ja bym tan skargi skladala i nie popuscila co ty, po kiego mi teraz maraton epistolograficzny z jakimis złobami? tylko mowie ze jak kurde reklamuja ten newsletter ze niby beda przysyłac z aktualnymi info to powinni sie tego trzymac, inaczej bym warował i na pewno nie przegapił a tak to pomyslalem ze sprawdze se newsletterka i w miare spokojnie kupie no ale nic 1/2 tez niezle a finał pewnie w tv Odpowiedz Link
vandikia Re: PS 25.06.07, 23:20 ha no jak mi sie nie uda to final tez w tv...pewnie jak Polacy dojda do finału to w miastach beda imprezy i bedzie mozna poczuc fajna atmosfere..telebimy te sprawy Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: PS 25.06.07, 23:22 vandikia napisała: > ha no jak mi sie nie uda to final tez w tv...pewnie jak Polacy dojda do finału > to w miastach beda imprezy i bedzie mozna poczuc fajna atmosfere..telebimy te > sprawy telebim co ciekawe bedzie też pod Spodkiem Odpowiedz Link
vandikia Re: PS 25.06.07, 23:25 no to nie dziwne, chociaz drastyczne troche byc tak blisko, a jednak nie w środku hehe Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: PS 25.06.07, 23:31 vandikia napisała: > no to nie dziwne, chociaz drastyczne troche > byc tak blisko, a jednak nie w środku > hehe klasyczne lizanie cukierka przez szybkie co do telebimów to pamietam ze na finale MŚ w grudniu ustawili takowy na Placu Zamkowym, było nie najgorzej w sensie amtmosfery chociaz meczyk przykry w sumie i krótki Odpowiedz Link
veeto1 Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 19:11 Eee, nie ma co zazdrościć w tym roku. 1) 10 dni na Helu 2) 10 dni w Bieszczadach 3) 7 dni na Mazurach (ale to po pewnej przerwie) Bardziej, to możecie mi zazdrościć, że mam 87 dni urlopu do wykorzystania, hłe hłe ! Odpowiedz Link
raduch Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 23:08 Hmmm, 87? Mój szef ma takie spojrzenie, że jak pracownik nie wykorzysta to jakieś pipy czy inne karzące ręce mu mogą mandat wypisać. Max 3 dni se mogę zachomikować. To Twój według mojego powinien chyba siedzieć? Odpowiedz Link
veeto1 Re: Wakacje. Meldowac 25.06.07, 23:14 hehe, a i tak co roku wykorzystuje 30 dni. Tylko, że mam wymiar 45 dni, a teraz jak pójdę znaowu na studia, to jeszcze 21 mi dojdzie. A szefa mam super i lepiej niech mi go nikt nie zamyka. Odpowiedz Link
reniatoja ja do Polski, ale córka ma ciekawsze plany 25.06.07, 22:02 wiec żeby juz sie tak chamsko nie chwalic, to tautaj zapodam, ze właśnie dzisiaj pojechała na obóz pieciodniowy surwiwalowy, przyjedzie 30 wieczorem, a już piec godzin później musimy podstawic ją na lotnisko bo jedzie z chórem szkolny na tydzień do Niemiec, bo taka chórzystka z niej, bedą koncertowac i zwiedzac Deutschland, a potem 13 lipca do Polski i tam obóz jeździecki 10 dni oraz oczywiście jakieś wycieczki po Polsce, mam nadzieję pokazać jej Łsńcut, Krynicę, Kazimierz i dokładnie jeszcze raz Kraków, moja miłość. No i chrzest Michałka 18 sierpnia oraz ślub i wesele mojego brata. O, takie bedą tegoroczne wakacje ) (rok temu Michał się urodził i bidne dziecko nigdzie nie było, szczescie że mamy do plaży piec minut to chodziła z dziecmi z sasiedztwa, wiec nadrobi w tym roku, bo myślę, że to bedą dość ciekawe wakacje. No, sie pochwaliłam Odpowiedz Link
hansgrubber Re: ja do Polski, ale córka ma ciekawsze plany 26.06.07, 00:20 Cudowne chamstwo Poki co nie jest zle - nikt nie jedzie na Kube, do Peru czy na Seszele. Uff. Odpowiedz Link
nemo1968 Szwajcaria, UK, Węgry 27.06.07, 09:18 W tym roku zwiedzanie Ale może choć znajdę kilka dni i wyskoczę na ... wakacje . Odpowiedz Link