Dodaj do ulubionych

Normalnie mam ochotę aortę przegryźć

12.09.07, 09:21
mojemu dzieckowiu oczywiście. Psuja wstrętna i niszczyciel. Ubrań.
Spodni. Ręce mi już opadają, w jakim tempie potrafi zeszmacić nowe
portki. Wszystkie ma już porwane. Zostały mu 2 pary, w tym jedna już
też na dole zeszmacona. Nawet dżinsy potrafi załatwić w m-c sad(
Kupuje mu na ogół w Reserved po 60-80 zeta, ale w tym miechu miałam
sporo wydatków na szkołę, a to jeszcze nie koniec. Szukałam czegoś
tańszego na allegro i doopa, może nie potrafię szukać. Buuuuu, co
mam zrobić, muszę mu kupić przynajmniej 2 pary i to expresem.
Obserwuj wątek
    • mmagi Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 09:40
      Stadion?
      • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 09:45
        nie cierpię stadionu sad( a jeśli już, to gdzie? Na koronie, u
        skośnych? U nich to już w ogóle nie lubię kupować sad Po ile tam mogą
        być portki? Sebek ma rozmiar 28/30 mniej więcej, albo cos na 164
        • mmagi Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:51
          no na koronie,nie wiem bo bywam tam raz na 2 lata ,dawno nie byłam
          • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:54
            no właśnie ja też bardzo, bardzo rzadko
            • mmagi Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:01
              ale moze warto spojrzec,miedzy kiczem,wsia i tandeta sa czasem fajne
              ciuchysmile)
              przejdz sie od stadionu bazarem wzdłóz Zielenieckiej,potem pod
              Dworcem PKS,mysle ze cos znajdziesz,moze nie koniecznie dzisy,moze
              jakies typu bojówkismile
              a od Targowej przy wiadukcie jest taki bazarek pod wiatą,tam
              handluja cyganopodobni towarem króry spadł z Tirówsmile))
              • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:03
                może w sobotę się w takim razie wybiorę na rekonesans.... spadł z
                tirów, bardzo ciekawe określenie smile))))
      • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 09:47
        > Stadion?
        Nie mambus, plis nie, nie idz na stadion ... zarabiac na spodnie dla drania wink))

Nie myslalas o jakims ... moro dla niego wink? nie ze od razu do woja ale wiem ze
        cholery robia mocne mundurki. A i prac nie trzeba (w wojsku nie piora) wink
        • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 09:49
          ten dzieciok nawet moro by pewnie rozwalił. Przejdę sie może dzisiaj
          do galerii, szkoda, że to nie czas wyprzedaży. Co prawda na
          wyprzedaże nigdy nie chadzam, ale teraz jest wyjątkowa sytuacja, za
          chwile nie będzie miał co na tyłek włożyć smile
          • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 09:52
            A moze to nie on te spodnie tak zalatwia tylko ... dziewczyny z niego ubranie
            zrywaja wink?
            • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 09:57
              tjaaaa, żebyś wiedział, że już się zaczęło. Sebek nagle zaczął co
              raz dłużej na dworzu przebywać. Jest tala laska od niego z
              gimnazjum, nawet z jego klasy, która tu ciągle przesiaduje pod
              blokiem. Raz siedziały u niego w pokoju 2 lasie Wiktoria i Ludwika
              od 14 do 20.30..... przy zamkniętych drzwiach... Dzisiaj Wiktoria to
              nawet przyszła po Sebka rano przed szkołą hi hi...
              • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:00
                Hahaha no ja nie moge. W sumie szkola sie zaczela i "edukacja" sie zaczela wink A
                po wakacjach dziolchy wyglodniale i chetne wink

Tabletki od bolu glowy mu daj. Zeby cie glowa nie bolala ze bedziesz tfu tfu
                babcia wink
                • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:02
                  no weź, ja i babcia, padłabym normalnie rażona gromem smile)) Mamo
                  kazałabym mówić dzieciakowi smile)

Coś tak czuję, że ta cała Wiktoria ma parcie na chłopaków. Wyobraź
                  sobie że panna lat 13, a wypacykowana chodzi, znaczy tapetę ma
                  • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:10
                    Rozumiem co znaczy wypacykowana smile

W tym wieku z dwoma laskami - to nie ona ma parcie ale twoj dran ma parcie na
                    laski. Ciekawe po kim to ma wink?

Ale wiesz jaka bylabys HOT babcia? rotfl
                    • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:15
                      że niby po mamusi, która juz drugiego męża ujeżdża? smile))))

On cały czas nie chce gadać o laskach, ale widzę już pewne zmiany smile
                      Albo powoli wiek robi swoje, albo pójście do "starszej" szkoły,
                      czyli gimnazjum. Ostatnio byli w Kościele i Sebek siedział obok 3
                      lasek z 3 gimnazjum. Powiedział mi, że po mszy jakaś koleżanka od
                      niego z klasy mu rzekła, że tamte dziołchy szeptały między sobą,
                      że "ładny jest ten chłopak, tylko jeszcze musi podrąsnąć". Normalnie
                      wymiękam. Trza będzie pogadankę o gumkach mu szczelić he he...

Wolę być cold i niebabcia smile)
                      • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:17
                        Najlepiej pogadanke z cwiczeniami praktycznymi. Chyba ze wolisz to zostawic
                        Wiktorii wink

Ty i tak jestes HOT smile nawet bez makijazu ;-p
                        • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:22
                          na bananie? smile))) Wiktoria niech spada, niech demoralizuje tych z 3
                          klas smile))

Wiśnia, widzę, że wątek wypatrzyłes he he smile
                          • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:33
                            > na bananie? smile))
                            Pozniej daj mu tego banana do zjedzenia ;-p albo sama zjedz przy nim rotfl

Ona z takimi starymi sie nie zadaje wink.
                            Poza tym w III klasie nie ma juz prawiczkow wink

• mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:36
                              bleeeeee, banan to perfumowany ziemniak, do tego taki w latexie
                              budzi me obrzydzenie smile)

A ja myslę, że ona lada moment rozłoży nóżki, zwłaszcza że jak
                              zaobserwowalam, to jest to taka panienka blokowo-trzepakowa. A
                              rodzice to chyba zapomnieli, że mają dziecko pod swoimi skrzydłami.
                              Dzisiaj jest 1 zebranie, może looknę sobie na jej rodziców kto
                              zacz...

Muszę knigi do anglika kupić dzieciakowi. Dostał się do klasy z
                              rozszerzonym angielskim i ma 8 godz. tygodniowo smile))
                              • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:42
                                Tak od razu nozki rozkladac? A co z metoda 3 krokow wink? Rasia w rasie, rasia w
                                toto, toto w rasie i dopiero pozniej toto w toto.

Ja pierdziele - 8 ?!?!? za moich czasow normalnie bylo 2 a rozszerzone bylo 3
                                !!! Olej ksiazki, przyslij go do mnie wink
                                Kurde, 8 godz tyg. to ma wiecej niz ja tutaj wink
                                • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:48
                                  No właśnie, ja nogi rozłożyłam meżowi.... inna sprawa, że jeszcze
                                  przed ślubem he he smile))

Poza tym ja taka łatwa nie byłam, ze mną to najpierw za raczkę
                                  trzeba było pochodzić smile))

No tez się zszokowałam, dzisiaj się dowiem wszystkiego, mam
                                  nadzieję. W gimnazjum mają obozy językowe, więc zapewne pojedzie do
                                  Angli smile
                                  • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:57
                                    Bo ty grzeszna dziewczynka bylas wink

A propos Anglii i kobiet. Teraz jestem w ciut innym miejscu niz bylem pare
                                    miesiecy temu, niby inny kraj ale ta sama wyspa, odleglosc jakies 200 km. Ale
                                    szokiem dla mnie jest ze w poprzednim miejscu bylo zatrzesienie paszczurow,
                                    spasionych brojlerow i generalnie kobiet mutantow. Ohyda na maxa. A tutaj jest o
                                    wiele normalniej, tu jest sporo ladnych kobiet !!! Nie ma spasionych swinek w
                                    rozowych dresach. Wiec powtarzam - przyslij go do mnie wink

8 godz angielskiego to tyle co ja mialem w sumie polskiego, biologii i chemii.
                                    • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:02
                                      i grzeszna pozostałam hi hi smile))

No to fajnie, może wyhaczysz jakąś ognistą babeczkę, w końcu ileż
                                      można sosować tych ręcznych robótek smile)) Bardzo mi się podoba
                                      spasiony broljer w różowym dresiku, mniodzio określenie smile))
                                      • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:13
                                        To sie nie dziw ze syn idzie w twoje slady ;-p

Dobra robotka nie jest zla ;-p Od tutejszej babki to i tak wolalbym jakas Polke
                                        smile Widac to co mam na ramieniu rzucilo mi sie i na mozg i na ...
                                        • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:17
                                          a kiedy zamierzasz wrócić? Masz już jakoś skonkretyzowaną przyszłość?
                                          • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:22
                                            Wrocic na stale? Jak mnie moja byla cisnela to mialem na mysli okres 2 lat. A
                                            teraz jak nie cisnie to nie mam zadnego terminu. Tak swoja droga to raczej nie
                                            widze tu siebie do konca zycia ale ... nigdy nie wiadomo co zycie przyniesie.
                                            • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:26
                                              jak się zakochasz w jakiejś tutejszej lasi, to pewnikiem zostaniesz
                                              na stałe smile A mieliśmy kafkę razem wypić no
                                              • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:28
                                                Pamietam ze nie tylko kafke mielismy razem szczelic (do niewtajemniczonych - bez
                                                goopich domyslow). A ja nie skorzystalem i mialem to co zwykle.
                                                • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:30
                                                  hi hi.... może jak będzie w PL przy jakiejś okazji, to się nam uda
                                                  spotkac smile)
                                                  • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:33
                                                    Wiesz, w PL to ja bylem 4 tygodnie, a w Wawie to bylem wtedy ze 4 albo i 8
                                                    razow. Tylko co poradzic ze bylem wtedy z ta przemila acz dziwna osoba?

Dobra, lec po spodnie, starczy prywaty na publicznym forum. Moze za niedlugo uda
                                                    mi sie skolowac neta do domu.
                                                  • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:36
                                                    he he... po spodnie jeszcze nie lecę, nie kce mi się smile Jak będziesz
                                                    miał neta, to się wyzyjemy smile)))
                                                  • sebcioo Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:41
                                                    Nawet nie wiesz jaki ja "niewyzyty". Lece pracowac, pozdrow Wiktorie wink)
                                                  • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:43
                                                    leć, miłego dzionka smile) Wiktorię niech Sebcio pozdrawia smile)))
                            • rico-chorzow Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:44
                              sebcioo napisał:

> > na bananie? smile))
                              > Pozniej daj mu tego banana do zjedzenia ;-p albo sama zjedz przy nim rotfl
                              >
                              > Ona z takimi starymi sie nie zadaje wink.
                              > Poza tym w III klasie nie ma juz prawiczkow wink

Z życia wziętewink),w przedszkolu rozmawiają dwie dziewczynki:

1.- wiesz,dzisiaj na tarasie znalazłam kondon
                              2.- taaaaak,oj!,ale co to jest taras?
                              • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:48
                                ajajaj, ta młodzież smile)))))))))))))))))))))
              • six_a Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:05
                ale imiona to mają jak z ulotki agencji tow. za przeproszeniem
                rodziców smile
                • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:07
                  Prawda?? A ta Wiktoria to sie nawet maluje he he.... a to dopiero I
                  klasa gimnazjum... Ludwika ma młodsze brata o imieniu Kaj........
    • dzikoozka Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:03
      A moze skocz do factory w ursusie, tam coś taniej kupisz?
      • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:06
        a byłaś tam? Ja nigdy, więc nie wiem, czego się mogę spodziewać. Ile
        maja tańszą odzież? Bo tam są markowe ciuchy chyba, o ile dobrze
        kojarzę?
        • dzikoozka Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:14
          No róznie, z reguły jest min, te 30% taniej. Dawno tam nie byłam,
          ale jest diverse, reserved, puma, w reeeboku kupowałam sobie butki
          do biegania za 99 zeta, i na salkę też taniej. Dla siebie też
          mogłabyś przy okazji cos fajnego znaleźc, jest sklep atlantica,
          butik z ciuchami biurowym magda s, buty ecco, i kupa innych
          • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:18
            To się może wybiorę, lubie swoim chłopakom kupować ciuchy w
            Reserved. Ostatnio bylismy z chłopem w Galerii Mokotów, chcieliśmy
            mu jakieś portki kupić i nie dżins. Uparł się, żebyśmy latali po
            butikach i doopa, nic nie wybrał. Na koniec poszliśmy do Reserved i
            po 10 minutach wyszliśmy z extra spodniami i bluzą. Dla Sebka też
            tam zawsze wyczaje fajne portki, tylko dla siebie nie mogłam nic
            dostać, bo jak to powiedziała laska w przymierzalni "proszę pani, to
            jest sklep dla młodych". O qrwa, myślałam, ż i jej aortę
            podziabię smile))))
            • dzikoozka Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:32
              Aaaaaaa trzeba było i w moim imieniu jej przegryźć big_grinDDDDDD
              Ja tam miałam zawsze problem z długością gaci, jakoś za krótkie
              były, chociaż teraz może jest juz inaczej. Moj M też tam fajna
              koszule na lato znalazł.
              • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:37
                no właśnie mi te wszystkie portki źle w stanie leżały. Miałam
                wrażenie, że to nie biodrówki a łonówki smile)))))
    • rico-chorzow Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:14
      Mambasmile,skąd ja to znam?,hehehehehehe,i to nie tylko spodniewink))
      • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:20
        ale gnojec najbardziej właśnie spodnie niszczy. Ma bojówki za ponad
        100 i po 2 m-cach sa już zeszlajane, może jeszcze m-c pociągną.
        Jedne dżinsy załatwił właśnie w m-c. Wrócił od exa ze spodniami w
        rekalmówce, przerwana nogawka od połowy uda w dół uncertain
        • rico-chorzow Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:23
          Co chcesz,to zdrowy chłopak,biega tam i ówdzie i zeszmaci wszystko,wiem po sobiesmile)
          • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:27
            no właśnie, biega tam i ówdzie... Wszystkie krótkie gacie na lato są
            na tyłku usmarowane na zielono od trawy.... Czołga sie i turla, bo
            ja nie kumam? Raz ze szkoły wrócił w spodenkach od WF-u. Okazało
            sie, że grał w piłke w bojówkach do chodzenia, takich 3/4 i całe się
            rozpierdaczyły w kroku podczas kopania. Więc na ku ku zabiera strój
            do ćwiczenia, skoro i tak w ciuchach kopie. Matko, dziewczynki pod
            tym względem są o niebo lepsiejsze
            • rico-chorzow Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:32
              Tak,dziewczynkismile,można było ciągnąć za włosy,kup mu całą elegancką
              odzież,zalakuj,włóż do pudełka i postaw na komodziesmile)
              • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:38
                ssssssssssssssssssssss, nie drażnij żmiji smile))))

Mógłby bardziej uważać na ciuchy, tylko tyle. Inaczej matka będzie
                musiała stanąć wieczorem pod latarnia tongue_outP
    • lambert77 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:15
      Odezwę się jako facet smile może poprostu przestań mu kupować markowe
      ciuchy ?? Jeżeli on równie szybko zeszmaci spodnie stadionowe jak
      spodnie oryginalnie ometkowane to po co przepłacać???
      • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:21
        Chodzi mi o to, że te z Reserved np. mają fajne fasony. Nie wiem,
        czy takie fajne znajdę z tych tańszych. Musze pogrzebać. Szkoda, że
        na allegro nic nie znalazłam
        • lambert77 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:31
          co do fasonu się zgodzę smile w wielu przypadkach jest ch.jowy smile sam
          kupuję spodnie od ruskich niektóre są niezłe pasują na moim tyłku a
          czasami wybieram jakąś parę przymierzam i te spodnie wyglądają jakby
          je szył pijany chinczyk na dragach artysta - hobbystasmile a biorąc pod
          uwagę co obecnie uważa się za sztukę big_grin to te spodnie są naprawdę
          odjechane big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDD... ile lat ma ten twój potwór ??? Bo
          ja swojego ubieram u ruskich i powiem Ci że źle to nie wygląda potem
          zaczyna się jakaś dziwna przepaść w ubiorach big_grin
          • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:33
            he he, obśmiałam się z tego posta smile)) Małolat ma lat 13 skończone w
            czerwcu, jest szczupły i ma chudy tyłek smile)) Spodnie kupuję w
            rozmiarze 28/29 bądź 30, zależy od modelu, bądź na 158 lub 164. W
            pasie 70 cm, długość zewn nogawki ok. 100 cm, wewn. ok. 75. Masz
            jakiegoś pomysła?
            • lambert77 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:48
              żadnego smile niestety żaden ze mnie doradca jeżeli chodzi o ubiory smile
              wyobraź sobie jak zrozpaczona jest moja żona kiedy prosi mnie o
              radę big_grin. Mojego 14 miesięcznego potwora łatwo ładnie ubrać. Tego
              leżą stosy na stoiskach z wiekiem robi się coraz gorzej. U mnie we
              wsi jest taki sklep Pepco smile taka mieszanka chińsko turecka smile nawet
              ładne rzeczy mają ... chociaż czasami jak patrzę na bluzy u nich dla
              siebie to chyba nie są dla mnie ...
              ... a właśnie muszę się pożalić sad starzeje się 30 lat wstyd ubierać
              się w skateshopach a zazwyczaj tam się ubierałem sad top secrety
              reserved mnie nie odpowiadają za bardzo jakieś towszystko na młode
              dupy
              • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:52
                Przejdź się do Reserved, naprawdę mają fajne kolekcje i nie jest to
                aż tak droga marka. W Big Starze kupilam męzowi zwykłą bawełnianą
                koszulę do dżinsów i zapłaciłam 159 zeta, a w Reserved ostatnio
                kupilismy fajne spodnie troszkę bojówkowate za 129 zł. i super bluzę
                za 69 zeta. Większość ciuchów dla nich tam kupuję. Czasami są fajne
                przeceny i jak akurat trafię, to korzystam. Jakoś tak na wiosne
                kupiłam mu 3 podkoszulki z przeceny. Materaił bosski, nic sie nie
                odkształca, do tego taki krój, jak lubimy i jakiego od roku nie
                mogłam znaleźć i były po 29 - 39 zeta. Looknij sobie przy okazji smile
      • annajustyna Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 15.09.07, 10:40
        A moze wlasnie niech Mamba kupi mu porzadne ciuchy, tzn. porzadnej firmy. Np.
        Levisy, jelsiby wytrzymaly rok? reserved to kiepska chyba firma?
    • raduch Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:29
      No no. Ostrożnie. Nie krzywdź dziecioka, bo Cię panienki zatłuką. big_grin
      • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:31
        Ech Raduch, dzieciok mi dojrzewa..... aż strach się bać, co będzie
        dalej... Stara doopa się robię smile)))
        • lambert77 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:48
          pomyśl big_grin będziesz teściową smile za kiedyś tam big_grinDDDDDDDDDDD
          • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:52
            oby nie taką suczą, jak moja obecna, brrrrrrrr
            • lambert77 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:57
              ciekawe czy wszystie tak mówią smile obym nie była taka jak moja
              teściowa big_grinDDDDDDDDDDDD
              • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:05
                a naści, poczytaj sobie o tym babolu grrrrrrrr

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=65408190&a=65408190
                • lambert77 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:19
                  a pamiętam smile pamiętam witaj w klubie złych zieciów/synowych
                  • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:22
                    o matko, najgorsze że ja też będę teściową dla jakiejś synowej, oby
                    mnie zycie uchroniło przed debilizmem własnym
        • raduch Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:57
          mamba30 napisała:

> Ech Raduch, dzieciok mi dojrzewa..... aż strach się bać, co będzie
          > dalej... Stara doopa się robię smile)))

Nie znasz się na rachunkach. smile)
          Jesteś od swego dziecka jakieś 2,5 razy starsza. Ja od większego
          ponad 5 razy. Mniejszego to aż strach brać pod uwagę.
          • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:07
            dobra, dobra, Ty mi tu rachunkami oczu nie mydlij, bom księgowa smile))
            sama dobrze wiem, że latla lecą, za jakiś czas będę ryczącą
            czterdziestką tongue_outP
    • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:51
      zaprawde powiadam Ci nie wiem czy w dzisiejszych czasach kupisz
      portki z mocnej tkaniny alebowiem wszystko co jest na rynku polskim
      szyte, szyte jest z tkaniny z importu a juz zwłaszcza w
      Reserved...bardzo mi przykro z tego powodu i ubolewam nad tym ale
      poniekąd jes to również wina klienta, który wybierając tańszy
      produkt ( czytaj import z CRL ) załatywił rodzimy przemysł
      produkujacy wysokiej jakosci tkaniny na spodnie ale
      DROGIE...przepraszam bo mogłabym sie na ten temat pluć a juz mi sie
      nie chce
      • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:54
        ale Twoje dziewczę pewnikiem tak nie niszczy, ech....

Ile młoda ma godzin angielskiego w tygodniu? Jest też z rozszerzonym
        ang. o ile pamietam. Mój ma aż 8, jestem w szoku....
        • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:06
          Moja młoda ma 5 godzin ale to jest prowincja zapyziała...
          Nie mam pojęcia ile powinno być w takich klasach bo też mi sie
          wydawało, ze to jest dużo a Ty piszesz ze 8 godzin....
          Co do spodni to zdziera owszem ale nie tak szybko bo akurat tak sie
          składa, ze tkaniny to jest cos co nie ma przedemną kompletnie
          rzadnych tajemnic i po prostu nie dam sobie wcisnać byle czego i
          naprawde musze sie nagimnastykować coby znaleźć odpowiednią
          pare....czasem musze jecxhać dosyć daleko bo wiesz znowu ta
          prowincja....do tego ten cały młodzieńczy owczy pęd do tego
          wszystkiego co jest "markowe" i jak to wszysko pogodzic bo
          te "markowe" to jest nieraz taka tandeta z metką przejmujaca
          zgrozą...
          Śmiac mi sie chce nieraz jak pani ekspedientka zachwala mi jakość
          wyrobu 100 bawełnianego pod niebiosa a to nawet koło viskozy nie
          leżało...he he he
          • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:09
            wiesz, mi nie zależy na markowych akurat. Kupuje w Reserved, bo mają
            przystępne ceny i fajne fasony. Od wietnamczyków właśnie nie chcę
            kupować, bo to szajs. Tu niby nie prowincja, a naprawdę nic
            sensownego nie mogę wyczaić sad
            • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:15
              No i nie wyczaiszsmile))
              A w Reserved sa przystępne ceny i fasony, zgadza sie i nic więcejsmile)
              Musiałabys wyczaić gdziesz gacie szyte z tkaniny które szyje
              wojsko...moze wtedy...ale tu tez nie ma gwarancji bo w tej branży
              też wiedza co to importsmile))
              • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:18
                dlatego tam kupuje, gdzie indziej ten sam badziew, tylko pod inna
                marką i 2 razy droższy smile)

Chyba mu rzeczywiście jakieś bojówy z demobilu zakupię smile))
      • rico-chorzow Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 10:57
        Krysica,chłopak,który biega - tam i ówdzie - załatwi wszystkie tkaniy,nawet
        najepsze,jednak znaczy to - co bardzo dobrze jest -,że zdrowy jestsmile)
        • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:08
          Rico skarbie troche żyje na tym swiecie i wiem jaki tkaniny były
          kiedyś na dżinsach a jakie są szmaty teraz..smile)
          • rico-chorzow Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:32
            krysica napisała:

> Rico skarbie troche żyje na tym swiecie i wiem jaki tkaniny były
            > kiedyś na dżinsach a jakie są szmaty teraz..smile)

Tak,jakość,Skarbie,ja też byłem kiedyś chłopcem,młody i dynamiczny,żadne buty a
            tym bardziej tkanina,nawet najlepszej jakości się nie oparławink)
            • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 14.09.07, 12:20
              przypuszczam, ze troche więcej czasu Ci sie opierały niż
              dzisiejsze....Skarbie....?smile))
        • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:11
          aż za bardzo smile) zawsze był żywiołowy, zaczął wcześnie chodzić, jak
          miał 10 m-cy i sie zaczęło. Ileż ja się za nim nalatałam, on siadał
          tylko po to, żeby wstać. Do dzisiaj jest energiczny i mimo tego, że
          jest w kadrze wojewódzkiej w Taekwondo, to jakis taki wiecznie
          niewyżyty
          • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:16
            Moja to przeciwieństwo - ksiazka i odpoczynek, ze sprtu to tylko
            szczotkowanie włosówsmile)
            • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:19
              dobrze Ci, ile ja sie muszę nagimnastykować, jak mają zadaną lekturę
              do przeczytania... A ja zawsze książki lubiłam i nadal lubię.
              Regularnie chadzam do biblioteki i ciągle z książka siedzę,
              zwłaszcza w wannie, mrau smile)
              • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:26
                wiesz ja zaraziłam ja czytaniem i czasem sie tego boje bo ona owszem
                czyta dużo, wszystko tylko nie lekturysmile)))
                Tia w wanie to nie tylko czytanie jest fajne...smile
                • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:29
                  ja mojego ni cholery nie mogę zarazić, mimo tego, że obydwoje
                  jesteśmy w tej materii maniakami, z Pytonem oczywiście. Ale wiesz,
                  Pyton zawsze dużo czytał, a w kwestii lektur, to i owszem,
                  opracowania, tez mu jakos nie po drodze było....

Mhmmmm..... niom, lubie takie igraszki wannowe, nawet ochoty
                  nabrałam, bo dzisiaj w nocy tylko raz go zmolestowałam
                  • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:31
                    No własnie....Ty masz przynajmniej coś pod ręką....echchchc
                    • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:37
                      no mam, ale nie martw się Krysi, Ty zawsze masz przecież
                      rękę...... tongue_out
                      • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:47
                        nie no...he he he
                        smile))
                        no nawet dwiesmile))
                        • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:48
                          zagroź swojemu góralowi, że jak nie wróci natentychmiast, to sobie
                          przyjacieła Wacława zakupisz smile)))
                          • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:54
                            Właśnie o to chodzi, ze mu napisłam ze jest u mnie Wacław i że
                            zostanie na noc i już czwarty dzień cisza na łaczach....chiba za
                            ostro pojechałam bo on chyba nie czai kto to tem Wacław...ci faceci
                            a już moj jest nie z tego swiata
                            • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:56
                              o kurteczkka, zrób zdjęcie Wacławowi i wyslij chłopinie. Pewnie
                              focha szczelił smile
                              • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 12:00
                                A guzik, niech przyjedzie i niech sam zobaczy wreszciesmile
                                • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 12:01
                                  jak przyjedzie, to ani On ani Ty nie będziecie napewno mieli ochoty
                                  oglądać Wacława. Pytong pójdzie na pierwszy rzut pewnikiem smile))
    • dzikoozka Mambina a moze.... 12.09.07, 11:18
      o ile nie masz jakichś uprzedzeń, zajdż do jakiegos ciucholandu
      sprowadzajacego lepsiejsze ciuchy z zachodu, tam mozna czasami
      dostać prawie nowe dzinsy za grosze...w sumie skoro dzieciak i tak
      ma ciuch na 1 sezon albo i pół....
      • mamba30 Re: Mambina a moze.... 12.09.07, 11:21
        Kochana Ty moja, nie mam uprzedzeń, tylko w tych okolicznych
        lumpexam nie ma na niego portek. Są albo dziecięce, albo dla
        dorosłych. Musiałabym chyba codziennie polować, a do każdego z tych
        moich muszę się autkiem wybieraĆ. tO BY BYŁO NAJLEPSIEJSZE
        ROZWIĄZANIE. DZISIAJ Lukne do jednego... (ups, caps sie włączył,
        sorki smile
        • krysica Re: Mambina a moze.... 12.09.07, 11:23
          O! I to jest myślsmile))
    • grogreg Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:26
      Kup mu kilt.
      • krysica Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:28
        co Ty myslisz że kiecki sie nie drąsmile)???
        • grogreg Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:42
          Widzialem taki turystyczny, z cala masa kieszeni a co najwazniejsze ze skory.
          Niezniszczalny.
          • piotr_c Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 17:11
            Jak byłem w tym wieku to miałem taka wiatrówkę uszytą z łaciatego
            spadochronu. To było niezniszczalne i chroniło wszystko pod spodem.
            Chodziła w tym potem moja siostra, siostrzeniec, jego brat, a potem
            poszło jeszcze dalej i straciłem z oczu. Tyle że do kompletu
            potrzebny był jeszcze wujek-krawiec. Zaletą było też to że taka
            wiatrówkę można było zwinąc i do kieszeni spodni wcisnąć. Na deszczu
            przemiękała w 10 sekund ale schła w 5.
            Może ktoś by ci mógł takie wdzianko uszyć, o używany spadochron
            pewnie teraz łatwiej niż 25 lat temu smile
      • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:30
        no proszę Cię smile)) sama bym se go nosiła tongue_out
        • grogreg Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:42
          A umiesz go wlozyc?
          • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:45
            nie, ale za to sari potrafię, liczy się? smile)
            • grogreg Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 19:19
              Jesli sari moze robic jednoczesnie za przyodziewek, spiwor i palatke to tak.
              • morfeusz_1 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 19:23
                uprasza się o nie podbijanie mambianych wątków w trakcie tak
                arcyważnego meczyku
                • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 14.09.07, 08:44
                  morfeusz_1 napisał:

> uprasza się o nie podbijanie mambianych wątków w trakcie tak
                  > arcyważnego meczyku

cichoj chłopie smile)))
              • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 14.09.07, 08:43
                myślę, że przy tej ilości tkaniny i owszem smile
    • aasiula1 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:34
      a nie ma mody na takie złachane? jak nie to starym sposobem
      przyszywaj łatki, jak będzie się wstydził z łatkami to może zacznie
      szanować hehehheheheh drastyczne?
      • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:38
        on je rozrywa normalnie, od nogawek począwszy. Juz nie jest w wieku,
        że przeciera na kolanach, jak maluchy, tylko gdzieś tam zahaczy, tu
        nadszarpnie itd. Wredota mała
        • aasiula1 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:39
          to ty lepiej zastanów się, gdzie on chadza i co robi. Może z tej
          strony ugryżć problem?
        • aasiula1 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:40
          AAA i jeszce np ja wiem, ze jest takie miejsce w Lublinie to i w
          wawie też pewnie. Nazywa się to "cerowanie artystyczne" i tam
          zaszywają, cerują itp tak, że nic nie widać
          • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:42
            no szlaja się na boisku z reguły....
            niestety tych się raczej nie da, zresztą nie wiem czy u nas cosik
            takiego jest, musiałabym pogrzebać w necie
            • aasiula1 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:47
              te panie potrafią wszystko, kiedyś małżowiu nowe dzinsy rozwalił
              właśnie tak, że kawałek normalnie wyrwał. A one dobrały kawałek
              jeansu, dosztukowały tak, że trza sie było mocno przyglądać, zeby
              zobaczyć
              • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:49
                o kurteczka, ZARAZ GRZEBNE W NECIE smile
              • aasiula1 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:49
                można nareperować tak stare spodnie a kupić jedna parę nowych. I jak
                po szkole idzie z kumplami na boisko to niech zakłada te
                nareperowane a nie nowe
                • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:51
                  znalazłam na Mokotowie, stosunkowo niedaleko od siebie, zobaczymt,
                  co się z tym da zrobić smile
    • pink.freud Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 11:59
      Ebay w Stanach?smile
      • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 12:02
        nigdy tam nie kupowałam, aczkolwiek nazwa mi się obiła o uszy. Co to
        jest, masz jakieś bliższe info?
        • pink.freud Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 12:05
          clothing.search.ebay.com/jeans_Boys_W0QQfromZR34QQsacatZ11452
          • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 12:10
            dzięki popatrzę, aczkolwiek wstępnie już widzę, że nowe są w
            podobnych cenach jak u nas, uzywane są tańsze, ale takich nie chcę,
            bo dużo taniej kupiłabym w szmateksie. Popatrzę sobie jeszcze tak
            dokładniej smile)
            • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 12:16
              Pink, a kupowałeś już tam coś? Jak z transportem, jak z pewnością ?
              • pink.freud Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 12.09.07, 12:38
                W Stanach kupiłem tylko aparat fotograficzny za 1000zł, tu musiałbym dać 1500. Płaciłem kartą kredytową przez PayPal.
                Musiałabyś poszukać sprzedawców, którzy wysyłają worldwide, zapłacić kartą i kupić kilka rzeczy naraz, żeby się opłacało, bo transport drogi. Jeśli sprzedawca dużo sprzedaje (PowerSeller) to mu zależy na opinii i nie robi numerów. Wszystko to samo jak na Allegrosmile
                No i może dojść cło, ale na ciuchy raczej nie.
    • six_a Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 13.09.07, 10:18
      no więc ja wczoraj poszłam do reserved, bo też mam problem jednej
      pary spodni, a drugie to dres smile
      poszłam i najpierw chwyciłam takie bojówki plamiaste za 69, a potem
      idę dalej i patrzę wieszak z przecenami, jak tam pogrzebałam to
      znalazłam dwie pary, każda po 29.
      reserved ma bezkonkurencyjne obniżki, w sierpniu trafiłam na
      początek wyprzedaży dziecięcej i bluzeczki dla dziewczynek były po 9
      PLN.
      • mamba30 Re: Normalnie mam ochotę aortę przegryźć 14.09.07, 08:45
        dokłaDNIE, jak ostatnio b ylismy, to były zajebiste męskie sztruksy
        i inne portki na wyprzedaży po 29 zeta, tyle tylko że w rozmiarze