niedzwiedzica_sousie 24.01.08, 11:51 temat depilacji poruszany był nie raz, ale są ludzie którzy mają zgoła odmienny problem. na szczęście rozwiązanie już jest! www.handsomemen.pl/miejsca_intymne.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: no po prostu hit tygodnia: 24.01.08, 16:42 "ubytek włosów w miejscach intymnych"??? o kurteczka, poważny problem Odpowiedz Link
dr.verte Re: no po prostu hit tygodnia: 25.01.08, 11:50 powinna być galeria zdjęć PRZED i PO Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: no po prostu hit tygodnia: 25.01.08, 12:26 no właśnie, chamówa że nie ma, nie wiadomo, czego można się spodziewać. no i oczywiście powinny być też osoby publiczne Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no po prostu hit tygodnia: 25.01.08, 12:30 www.joemonster.org/art/8619/Wielka-ksiega-zabaw-traumatycznych-CXXIX ja dzis leje z tego Odpowiedz Link
dzikoozka Matko boska 25.01.08, 14:46 przeczytałam parę kawałków i po prostu zdrętwiałam, co ja mam zrobic zeby mojemu Młodemu nie wpadło nic tak glupiego do głowy??????? Odpowiedz Link
six_a Re: Matko boska 25.01.08, 23:48 zapomnij, chyba w klatce trzeba by zamknąć co najmniej do 21 roku życia, potem można wypuścić, ale z nakazem znalezienia sobie własnego domu i robienia eksperymentów TAM. ja się ostatnio dowiedziałam, że moje mądre dziecko lat 11, płeć męska, wychodzi na dwór z dezodorantem w aerozolu i zapałkami (które to zapałki dostało od babci, ale tak dokładnie, to nie wiadomo od kogo, zresztą co za problem kupić zapałki, nie?) no, możliwości jest wiele z takim aerozolem... zrobiłam wykład umoralniający, ale czy to coś da? Odpowiedz Link