sebcioo 11.02.08, 12:38 Pytalem jak obchodzicie Wielki Post to pociagne i zapytam jak obchodzicie Waletynki. Wysylacie jakies kartki, zyczenia itp itd? Moze jakas seksi bielizna i odswietne dzigi dzigi? Cokolwiek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Wale-tynki 11.02.08, 13:46 walęwtyłki jako dzień zakochanych obsrywam, ale jest to dzień dobry jak każdy inny na seksi bieliznę i wiadomo co jeszcze w Mex jest to również dzień przyjaźni, a mnie osobiście na ten dzień przypada jeszcze inne święto Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: Wale-tynki 11.02.08, 13:56 baba_krk napisała: > mnie osobiście na ten dzień przypada jeszcze inne święto ja też straciłem w tym dniu cnotę Odpowiedz Link
sebcioo Re: Wale-tynki 11.02.08, 13:58 O kurde, to trzeba pamietac kiedy sie ja stracilo? Chocbym chcial to se nie przypomne kiedy to bylo. Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: Wale-tynki 11.02.08, 14:01 jak by nie patrzeć, później już nic nie jest jak przedtem Odpowiedz Link
sebcioo Re: Wale-tynki 11.02.08, 14:35 W sumie to prostrze jest nawet niz budowa cepa. Przed utrata dziewictwa sie nie bzykalo a po utracie - tak. Odpowiedz Link
baba_krk nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 14:29 komu by się chciało w środku zimy cnotę tracić? zatem sylwester też odpada Odpowiedz Link
sebcioo Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 14:37 Raczej nie chodzi o zime tylko o to ze wszyscy zwykle w lecie tylki wypinaja. I do zimy niewiele dziewic wytrzymuje ;-p Ja tam naleze do tych zimowych. Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 14:42 no ale szpiek mi zasugerował, że on też 14, a mnie nie o takie święto chodziło Odpowiedz Link
sebcioo Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 14:44 No to pochwal sie jakie to ? Zareczylas sie? Slub? Urodziny? Imieniny? Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 14:47 baba_krk napisała: > no ale szpiek mi zasugerował, że on też 14, a mnie nie o takie > święto chodziło to była podpucha, bo nadal jestem prawicem Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 14:55 pojebane misie - jestem praworęczny Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 15:01 pojebało cisie - a podobno leworęczni bardziej bystrzy ale to musi być jakaś ściema Odpowiedz Link
sebcioo Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 15:04 A ty to bardziej bystra czy ta mniej ? tzn ktororeczna ;-p Odpowiedz Link
sebcioo Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 15:10 Ale do wszystkiego? Spotkalem sie z czyms takim ze praworeczni do pewnych "prac" wola lewa reke ? Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 15:13 centralnie do wszystkiego jak miałam prawą rękę w gipsie to nawet się po tyłku lewą posmyrać nie umiałam hehe a tak na serio to przyzwyczaiłam się robić wszystko prawą ręką (wyj. stukanie w klawiaturę, tu się lewa bardziej przydaje i mam w niej po prostu więcej siły Odpowiedz Link
sebcioo Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 15:24 Ja to tylko lewa mialem w gipsie. Przekonalem sie jak ciezko jezdzi sie samochodem tylko prawa reka. Bo caly czas uzywalem glownie lewej. Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 15:30 Ty mi o samochodzie jak ja nie umiałam się nawet ubrać lewą hehe COś czuję, że fajnie jest być oburęcznym Odpowiedz Link
sebcioo Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 16:22 Tylko ze kobiety maja mniej podzielna uwage niz mezczyzni i wola sciskac jeno jeden koniec jedna reka a nie dwa cycki dwoma rekoma . Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 16:35 hahaha ale teorie zapodajesz, z tego co mi wiadomo to zazwyczaj mężczyźni nie mają podzielnej uwagi chociaż na szczęście są wyjątki Odpowiedz Link
sebcioo Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 16:42 Nie maja? hmm nie slyszalem nigdy o facecie ktory nie mogl skupic sie na dwoch cyckach jednoczesnie. Baaa sa faceci ktorzy potrafia skupic sie nawet na 2 kobietach jednoczesnie. W sumie kobiety sa lepsze bo one potrafia na 3 facetach Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 16:46 szowinista P rzuć takim tekstem tej od cycków to tak jej opadną, że już nie będzie się na czym skupiać )) Odpowiedz Link
sebcioo Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 17:04 > szowinista P Kurde, dlaczego? Przeciez poniekad przyznalem ze kobiety maja bardziej podzielna uwage niz mezczyzni. A tu ty obuchem w leb walisz Tzn ktorej od cyckow mam to rzucic? I jakim tekstem? Tym ze facet z dwoma czy ze kobieta z trzema? Nie mow ze nigdy nie probowalas badz ze nie znasz tych co probowali ;-p Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 17:39 tak czy siak mam podejrzenie, że budzi się w Tobie jakiś maczo cy cuś jakoś miałam szczęście do osobistych i byli na tyle mmmm, że nie musiałam szukać dodatkowych urozmaiceń Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 15:06 baba_krk napisała: > tak tak a baba jest chłopem ja też chłop z rzeszowa Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 15:08 no to wkrótce będziemy prawie sąsiadami Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 15:11 eeee, to już prawde powiem, bo i tak sie wyda; jestem z mozambiku Odpowiedz Link
sebcioo Re: nie nie nie PUDŁO 11.02.08, 15:12 Badz mezczyzna !!! Baba powiedziala ze bedziecie sasiadami to ty od razu wymiekasz i zmieniasz zeznania. Wstydzilby sie taki duzy chlop. Kobiety (baby) sie bac Odpowiedz Link
szpiek.cipuszek dla baby kr... 11.02.08, 15:15 Małżeństwo świętuje piątą rocznicę ślubu. - Muszę ci stara coś wyznać - mówi mąż - jestem daltonistą. - I ja chciałabym coś wyznać - mówi żona, - nie jestem z Rzeszowa, jestem z Mozambiku. Odpowiedz Link
sebcioo Re: Wale-tynki 11.02.08, 14:39 I to jest sluszne podejscie. Bo to i praktyczny prezent, i odruch serca. A jak sie napali tym weglem to jest cieplo i mozna sie rozebrac. A jak juz bez ubran to bara bara. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Wale-tynki 11.02.08, 14:50 Ja pojde do pracy a pozniej do szkoly )))... Co do prezentow to nabylam droga kupna czerwone buty w Cambridge (moja pamiatka z wycieczki nie? DD...) a ze byly drogie to sobie je podarowalam na Walentynki O! Na starego to nie wiem czy jest sens liczyc? Odpowiedz Link
sebcioo Re: Wale-tynki 11.02.08, 15:03 To ty do Cambridge pojechalas po sklepach lazic ? Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Wale-tynki 11.02.08, 15:13 nie ale jak sie idzie od dworca autobusowego to trzeba przez centrum handlowe przejsc zeby sie dostac do Kings college albo st jahn's DD... Odpowiedz Link
sebcioo Re: Wale-tynki 11.02.08, 15:17 Ale wredne angole. Pulapke na kobiety postawili. Przejsc spokojnie z dworca nie mozna, koniecznie trzeba przez sklepy. Paskudny kraj Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Wale-tynki 11.02.08, 15:26 no dobra mozna bylo bokiem ale chcialam across, zeby szybciej bylo ;PPP... No i maja Disney store a te chooje u mnie we wsi zamkneli, to tam mi tez troszke zeszlo )))... Odpowiedz Link