alpepe 19.05.08, 09:24 Dziś o 11.00 będę przesłuchiwana w charakterze świadka w sprawie, którą wytoczyłam PZU. Normalnie już stare uczucie żołądka w gardle i sparaliżowanych kolan powróciło. Życzcie mi szczęścia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: mam stresa 19.05.08, 10:00 trzymam kciuki! my wyladowalismy w sadzie z naszym deweloperem. na szczescie nie tym, u ktorego kupilismy nowe mieszkanie, tylko z tym starym. normalnie pierwszy raz w sadzie bylam i balam sie sedziego! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mam stresa 19.05.08, 10:30 też byłam niedawno w sądzie w roli świadka, sprawa mnie bezpośrednio nie dotyczyła, ale sędzia był porąbany na maksa, w ogóle nie dał mi się dobrze wypowiedzieć, porażka Odpowiedz Link
maretina Re: mam stresa 19.05.08, 10:50 " nasz sedzia" ma powazna i ponura mine, ale wydaje sie ok, juz mi portki nie lataja ze strachu, przyzwyczailam sie, juz byly 3 rozprawy. poza tym sedzia czasami zlosliwie komentuje dokonania dewelopera i to mnie podtrzymuje na duchu Odpowiedz Link
vandikia Re: mam stresa 19.05.08, 10:35 no to o 11 czymiem kciuki, zeby wszystko poszło dobrze Odpowiedz Link
alpepe dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 19.05.08, 11:44 Wnosiłam o wydanie nakazu zapłaty ubezpieczenia, bo PZU się powoływał, że nie było zderzenia z siłą mechaniczną, PZU wnosił o oddalenie pozwu, sędzia mi zadała pytanie, czy coś chcę uzupełnić jeszcze i sąd zwróci się do Instytutu Meteorologii o określenie siły wiatru w tamtych rejonach, potem do biegłego, czy było możliwe otwarcie się maski pod wpływem wiatru, no i czuję, że to zajdzie do Sądu Najwyższego. Nic, pozostaje mi iść z młodą młodą opatuloną jak rumuńskie sieroty i żebrać na naprawę, bo ten proces to jeszcze potrwa ze dwa lata. Odpowiedz Link
lupus76 Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 19.05.08, 15:13 alpepe napisała: > Wnosiłam o wydanie nakazu zapłaty ubezpieczenia, bo PZU się powoływał, że nie b > yło zderzenia z siłą mechaniczną, PZU wnosił o oddalenie pozwu, sędzia mi zadał > a pytanie, czy coś chcę uzupełnić jeszcze i sąd zwróci się do Instytutu Meteoro > logii o określenie siły wiatru w tamtych rejonach, potem do biegłego, czy było > możliwe otwarcie się maski pod wpływem wiatru, no i czuję, że to zajdzie do Sąd > u Najwyższego. Nic, pozostaje mi iść z młodą młodą opatuloną jak rumuńskie sier > oty i żebrać na naprawę, bo ten proces to jeszcze potrwa ze dwa lata. Następnym Twoim wozem będzie zapewne BMW DD Odpowiedz Link
alpepe Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 19.05.08, 16:44 e, ja nie jestem pazerna, byle by mi Ibizę wyklepali, ewentualnie zamienili na nowego Leona z klimą. Odpowiedz Link
lupus76 Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 19.05.08, 23:52 alpepe napisała: > e, ja nie jestem pazerna, byle by mi Ibizę wyklepali, ewentualnie zamienili na > nowego Leona z klimą. BMW tym się od nich różni, że ma w przeciwna stronę maskę otwieraną Odpowiedz Link
alpepe Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 20.05.08, 09:52 e, wkręcasz mnie , haczyki sobie kupię i zrobię zameczek jak na tuningowanych furach Odpowiedz Link
lupus76 Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 20.05.08, 11:44 alpepe napisała: > e, wkręcasz mnie , Nie wkręcam. Znaczy te nowsze może i mają "normalnie", ale jeszcze E-36 ("trójka" z pierwszej połowy lat 90-tych) miała maskę otwieraną "od szyby do świateł" a nie "od świateł do szyby" haczyki sobie kupię i zrobię zameczek jak na tuningowanych furach Zasadniczo dodatkowe zatrzaski wzięły się z rajdów. A tuningowcy lubują się w montowaniu w swoich brykach (i na brykach też) rzeczy o których nie mają pojęcia po co są Odpowiedz Link
alpepe Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 20.05.08, 12:05 lupus76 napisał: Zasadniczo dodatkowe zatrzaski wzięły się z rajdów. A tuningowcy lubują się w > montowaniu w swoich brykach (i na brykach też) rzeczy o których nie mają pojęci > a > po co są No to akurat wiedziałam , czytałam w necie o takich wynalazkach, jak szukałam informacji, czy komuś też pofrunęła maska. > > Odpowiedz Link
lupus76 Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 20.05.08, 12:48 alpepe napisała: > lupus76 napisał: > Zasadniczo dodatkowe zatrzaski wzięły się z rajdów. A tuningowcy lubują się w > > montowaniu w swoich brykach (i na brykach też) rzeczy o których nie mają > pojęci > > a > > po co są > No to akurat wiedziałam , czytałam w necie o takich wynalazkach, jak szukała > m > informacji, czy komuś też pofrunęła maska. > > > > Pierwsza klasa C Mercedesa miała z tytułu wadliwej konstrukcji zamka nawet akcję nawrotową do serwisów Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 19.05.08, 15:24 masakra. trzymam kciuki w każdym razie, bo jeśli rozumiem, zapowiada się ciąg dalszy. Odpowiedz Link
alpepe Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 19.05.08, 16:45 to puść na jakieś pół roku te kciuki , tak, będzie cdn. Odpowiedz Link
dr.verte Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 19.05.08, 16:06 a ktoś ci doradza wtym , masz jakiegoś pełno_moc_nicka ? Odpowiedz Link
alpepe Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 19.05.08, 16:43 nad pozwem biedziło się dwie sędzie i dwóch adwokatów, jeden z nich z najsławniejszej warszawskiej kancelarii. Ponieważ prosiłam o zwolnienie z kosztów, to nie mam nikogo, ale czuję, że PZU tanio skóry nie sprzeda. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 19.05.08, 23:13 okręć się kocem i z dzieckiem pod PZU głodówkę na niesprawiedliwość uczyń. Załatwisz sprawy zdrowia bo głodówka to rzecz pożyteczna i przy okazji może odpuszczą jak cię TVN 24 pokaże. Odpowiedz Link
alpepe Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 20.05.08, 09:51 ale ja matka karmiąca jestem Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: dzięki bardzo, nie oddalono pozwu 20.05.08, 10:50 not niech mąż głoduje Odpowiedz Link