marzenie_ciapatego 07.04.09, 10:38 nie wiem po kiego ujaaaa... ale pracodawca placi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenie_ciapatego Re: ide se na kurs ECDL :D 07.04.09, 10:40 european computer driving licence chyba stwierdzili, ze se nie radze z kompem hehe... Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: ide se na kurs ECDL :D 07.04.09, 14:11 cool szkoda, ze ja niepotrzebuje zyciorysow pisac W ogole to wlasnie mi sie przypomnialo, ze sama sie pytalam czy sa jakies kursy w tym roku i ze bym chciala jakis zrobic np. komputerowy jesuuuu... co za kraj, wszystko serio biora, w Pl by mnie na 100% szef olal Odpowiedz Link
sebcioo Re: ide se na kurs ECDL :D 07.04.09, 12:52 Ja tam nie wiem czy jest sie z czego cieszyc - podobno mezczyzni boja sie inteligentnych kobiet. I wola troche przyglupawe Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: ide se na kurs ECDL :D 07.04.09, 14:13 jakbym inteligentna byla to bym takiego prostego kursu nie musiala robic nie? A mezczyzn trzeba trzymac krotko... maksymalnie do rana... Odpowiedz Link
sebcioo Re: ide se na kurs ECDL :D 07.04.09, 15:06 Czesc mezczyzn nawet takiego prostego nie robi bo za trudny dla nich Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: ide se na kurs ECDL :D 07.04.09, 15:30 za darmo, to kazdy by poszedl ;P przeca nie mowie, ze bede zdawac egzamin nie? Ino na kurs ide wstepnie Odpowiedz Link
raduch Re: ide se na kurs ECDL :D 07.04.09, 16:07 Oj, Edka, nie o to chodzi. A jeśli każą instrukcje obsługi czytac?! To poniżej męskiej godności. Odpowiedz Link
alpepe Re: ide se na kurs ECDL :D 07.04.09, 17:25 , przypomniał mi się mój mąż twardziel, on nigdy nie czyta instrukcji . Odpowiedz Link