Dodaj do ulubionych

Tutorland - przedszkole

13.09.10, 12:47
Witam,

Jak już pewnie wiadomo zainteresowanym zaistniały pewnie nowe okoliczności jeśli chodzi o działanie przedszkola. Jeśli ktoś nie dostał informacji via email od byłej już pani dyrektor proszę o kontakt - mogę tą wiadomość przesłać.
Obserwuj wątek
    • kudlaty007_rj Re: Tutorland - przedszkole 13.09.10, 16:12
      Jakieś szczegóły?
      • a_i_m.p Re: Tutorland - przedszkole 14.09.10, 19:23
        bardzo prosze o info bo chce tam posłać swojego malucha
        • a_i_m.p Re: Tutorland - przedszkole 14.09.10, 19:33
          chętnie na maila subduer@poczta.onet.pl
    • orzeszek19 Re: Tutorland - przedszkole 14.09.10, 19:56
      proszę nie przesyłać maila od pani dyrektor osobom których dzieci nie chodza do tego przedszkola, równie dobrze może to być podstawiona pozostała właścicielka.

Bez Pani Haliny to przedszkole nie istnieje to ona je stworzyła i w nim dzieci były szczęsliwe, my zabierzemy swoje dziecko stamtąd jak znajdziemy nowe mam nadziej ze inni rodzice zrobią raban dopóki nie wróci dyrektor Halina.
      • a_i_m.p Re: Tutorland - przedszkole 14.09.10, 20:04
        Eh, nie jestem podstawioną właścicielką tylko osobą która ma w poniedziałek podpisac umowę i wpłacić wpisowe żeby dziecko uczęszczało do tego przedszkola, więc jeśli jest coś co powinno skłonić mnie do ponownego przemyślenia decyzji to bardzo prosze o informacje
        • iwus-1982 Re: Tutorland - przedszkole 14.09.10, 22:47
          a i m_p Ty to raz jestes właścicielka sklepiku osiedlowego, drugim razem właścicielka przedszkola... ile jeszcze tego bedzie? i co nastepne ... wink
          • a_i_m.p Re: Tutorland - przedszkole 15.09.10, 07:13
            no właśnie... a ja się tylko chciałam dowiedzieć o co chodzi.....
            • komentator_osiedlowy Re: Tutorland - przedszkole 15.09.10, 09:10
              Witam,

Nie wiem co się tam stało. I tak do końca nikt pewnie nie wie. Panie które prowadziły przedszkole postanowiły rozwiązać spółkę. Nie wnikam dlaczego.
              Z tego co wiem przedszkole działa nadal zgodnie z przepisami.

Natomiast jeśli chodzi o sposób w jaki była już Pani Dyr. H.D. próbuje zdyskredytować swoją do niedawna wspólniczkę uważam za wyjątkowo obrzydliwy i nieetyczny. Tym bardziej że prawda jak pokazuje życie leży często po środku. Wysyłanie emaili do rodziców których jedynym celem właściwie jest "narobienie bigosu" uważam za naganne. Tym bardziej że cześć informacji w nich zawartych jest po prostu nieprawdziwa (wiem bo sprawdziłem, widziałem odpowiednie dokumenty).

Nie wiadomo jaka będzie przyszłość tej placówki i niewątpliwie bez byłej już Pani Dyr. miejsce to wiele straci (co by nie mówić podejście do dzieci miała super). Natomiast jeśli chodzi o to czy czyjeś dziecko będzie tam uczęszczać czy nie to powiem tak. Każdy rodzić musi sam podjąć tą decyzję. I każdy musi sobie sam wyrobić jakieś zdanie.

Pozdrawiam

P.S
              a_i_m.p wiadomość przesłałem Ci na podany email

• mufinka-1 Re: Tutorland - przedszkole 16.09.10, 20:52
                Witam. Dlaczego Drodzy Rodzice zakładacie z góry, że przedszkole będzie funkcjonowało gorzej bez byłej Pani Dyrektor? Może następny Dyrektor będzie również miał świetne podejście do dzieci, a może nawet lepsze. Była Pani Dyrektor nie była aż taka rewelacyjna - nie zapewniła dzieciom przez dłuższy okres opieki logopedy, psychologa czy zajęć dodatkowych. Czas pokaże.
                Popieram komentatora_osiedlowego, że podejmowanie działań wręcz destrukcyjnych wobec przedszkola czy byłej wspólniczki jest wyjątkowo obrzydliwe i nieetyczne. I dlaczego ta Pani to robi - przecież rzekomo tak kocha dzieci !!! Moje dziecko bardzo lubi to przedszkole, chętnie tam przebywa. Zastanawia mnie to dlaczego byłej Pani Dyrektor zależy na tym, żeby je zamknąć. Nawet plakaty informacyjne o przedszkolu w okolicy zostały zdjęte, zerwane. Czyżby przez byłą Panią Dyrektor?
                Pozdrawiam
    • juvitc Re: Tutorland - przedszkole 16.09.10, 23:00
      Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola i bardzo lubi tam przebywac. Bardzo proszę o przesłanie mi tego maila - niestety nie otrzymałam wiadomości od byłej Pani Dyrektor iinformacje na ten temat posiadam tylko z jednego źródła tj. właścicielki placówki, a chętnie poznam drugą wersję.
    • juvitc Re: Tutorland - przedszkole 16.09.10, 23:00
      Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola i bardzo lubi tam przebywac. Bardzo proszę o przesłanie mi tego maila (czeeer@gmail.com) - niestety nie otrzymałam wiadomości od byłej Pani Dyrektor iinformacje na ten temat posiadam tylko z jednego źródła tj. właścicielki placówki, a chętnie poznam drugą wersję.
      • tutorland Re: Tutorland - przedszkole 21.10.10, 20:09
        Począwszy od września 2010 roku, Halina Maria Gębska nie pełni funkcji dyrektora Przedszkola Tutorland w Jabłonnej. Nie dysponuje więc żadnymi aktualnymi informacjami na temat jego funkcjonowania. Wszelkie zapytania odnośnie Przedszkola proszę kierować na adres tutorland@op.pl
        Zapraszamy na stronę internetową: www.tutorland-przedszkole.pl na której znajdą Państwo aktualne informacje.
        • tutorland Re: Tutorland - przedszkole 08.11.10, 18:31
          Serdecznie zapraszamy do nowo otwartego oddziału żłobkowego w TUTORLAND

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka