Dodaj do ulubionych

Pomysłowy Dobromir

17.03.11, 21:49
Jakiś czas temu zgłosiłam administracji, że na klatce odpadają płytki z cokolików. Kilka dni temu wracam do domu i co widzę.... płytki sklejone są taśmą klejącą. Nie wiem czy ktoś z sąsiadów nie mógł już patrzeć jak leżą nie na swoim miejscu, czy to robota wysłannika z administracji. Wmawiam sobie, że to chwilowe, jak odpadnie więcej płytek, w innych blokach, w innych klatkach to przyklei się je hurtem, bo to taniejsmile
Obserwuj wątek
    • elwirra28 Re: Pomysłowy Dobromir 18.03.11, 10:48
      ostatnio widziałam pana z panią jak przy jednym bloków mierzyli schody. Troszkę jacyś bez życia chyba byli, bo robili to bardzo niemrawo. Jeśli tak robione jest wszystko, to może w przyszłym roku schody będą naprawione wink
      • pogromca_debilizmu Re: Pomysłowy Dobromir 18.03.11, 13:58
        taśmą się zabezpiecza żeby nie pojechały po przyklejeniu.
        Generalnie za wcześnie żeby robić - zimno i mokro.
        • agus256 Re: Pomysłowy Dobromir 21.03.11, 13:38
          te płytki odpadają na klatce juz w budynku...
          • krokus48 Re: Pomysłowy Dobromir 21.03.11, 20:13
            Ten pan z panią to mierzyli schody nie po to aby je robić tylko byli to ludzie z firmy która będzie kleić taśmy antypoślizgowe na schodach. Ja się nie wie o co chodzi to nie pisz głupot koleżanko.
            • krokus48 Re: Pomysłowy Dobromir 21.03.11, 20:20
              ...aha jeszcze jedno zanim rozpoczniecie tę swoja "radosna twórczość" na tym forum na jakiś temat o którym nie macie zielonego pojęcia to zadzwońcie do zarządu lub administracji i dowiedzcie się u źródła o co chodzi a potem piszcie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka