Dodaj do ulubionych

nowy administrator

21.03.12, 11:38
Dziś próbowałam dodzwonić się na podany przez Lidar numer do księgowej, ale w słuchawce usłyszłam tylko "tu poczta głosowa numeru..." Zarąbisty początek współpracy. Nawet nie mam jak się dowiedzieć, ile wynosi czynsz za luty. Zobaczymy, czy dyżurować na osiedlu też będą tak regularnie i punktualnie, jak ich poprzednicy smile
Obserwuj wątek
    • iwus-1982 Re: nowy administrator 21.03.12, 18:35
      Ja do nich dzwoniłam i sie dodzwoniłam, za pierwszym razem.
    • iwus-1982 Re: nowy administrator 21.03.12, 18:37
      Yyyyyy, znaczy sie do administratora , nie do ksiegowej.

A jesli chodzi o czynsz to placisz tyle ile do tej pory.
      Jesli miałas nadpłate w rozliczeniu rocznym - odejmujesz.
      Niedopłate, kwota czynszu plus owa niedopłata.

Pozdrawiam,
    • fotoszymi Re: nowy administrator 22.03.12, 08:39
      rajska_mama napisała:

> Dziś próbowałam dodzwonić się na podany przez Lidar numer do księgowej, ale w s
      > łuchawce usłyszłam tylko "tu poczta głosowa numeru..." Zarąbisty początek współ
      > pracy. Nawet nie mam jak się dowiedzieć, ile wynosi czynsz za luty. Zobaczymy,
      > czy dyżurować na osiedlu też będą tak regularnie i punktualnie, jak ich poprzed
      > nicy smile

Ciągle działa elektroniczne konto na którym są wszelkie potrzebne dane. Nie ma potrzeby dzwonić, wystarczy się zalogować.
      • rajska_mama Re: nowy administrator 22.03.12, 10:19
        Dzięki za odpowiedź.
        • rajski_sadownik Re: nowy administrator 28.03.12, 16:43
          Czy numery rachunków do wpłat są takie same ? Narazie wstrzymałem wszelkie płatności bo nie wiem na jakie konta, nigdzie nie ma info.
          • water_bong Re: nowy administrator 29.03.12, 14:34
            Z tego co wiem, zmienił się jedynie administrator, który nie ma nic wspólnego z płatnościami, więc nie rozumiem pytania...
          • mf06 Re: nowy administrator 31.03.12, 13:14
            Numery rachunków pozostają takie same.
            • rajski_mieszkaniec Re: nowy administrator 03.04.12, 18:24
              Moje konto w atrium21 jest już nieaktywne.Czy sąsiedzi też tak macie?
              Ciekawe kiedy dostaniemy e-dostęp u nowego administratora.
              • fotoszymi Re: nowy administrator 04.04.12, 08:19
                ja też już nie mam dostępu, czekam na ruch z drugiej strony smile
                • szwejas Re: nowy administrator 04.04.12, 11:14
                  skąd taka pewność że nowa firma zarządzające posiada takowy system, który umożliwi podgląd rozliczeń
                  • pogromca_debilizmu Re: nowy administrator 04.04.12, 12:33
                    bo napisali w swoim liściku powitalnym..... atrium21 twierdzi że dawno juz przekazało nasze salda... więc czekamy może kiedyś się ogarną i wklepią nasze dane.
                    • szwejas Re: nowy administrator 05.04.12, 10:12
                      cho choooo pogromca wrócił smile Witam!
                      • rajski.pl Re: nowy administrator 05.04.12, 12:43
                        Witam,

Zgodnie z informacją z ulotek, na stronie nowego administratora mozna sie logowac do swojej kartoteki.
                        Zrobiłem tak tydzień temu. login hasło bez zmian, katroteka aktualna.

Pozdrawiam,
                        • mmmieszkaniec Re: nowy administrator 10.04.12, 17:39
                          Działa Wam logowanie na stronie nowego "zarządcy"? Bo u mnie twierdzi, że hasło (stare) jest beeee i żebym spadał.
                          Swoją drogą to jakoś mnie Lidar nie przekonuje, na razie jedyne co zauwazyłem to straszenie tymi instalacjami TV.
                          • 19jablek Re: nowy administrator 10.04.12, 23:04
                            Cześć, u mnie też e kartoteka nie działa, a często z niej korzystałem. Ktoś wie, kiedy będzie działać. A tak wogóle to skąd ta zmiana administratora?

Pozdro
                            • szwejas Re: nowy administrator 12.04.12, 10:20
                              u mnie też e-kartoteka nie działa z poprzednim loginem/hasłem, dlatego wypełniłem odpowiedni formularz na stronie lidaru: www.lidar.pl/strefa_mieszkancow.html i nowe dane dostałem na mail-a. Wczoraj wieczorem uzupełniłem formularz, dzisiaj o 10 odpowiedź tak więc szybko.

Inna sprawa że login/hasło powinno zostać dostarczone do domu a nie że sam się upominam,

pozdrawiam
                              • fotoszymi Re: nowy administrator 12.04.12, 20:50
                                szwejas napisał:

> u mnie też e-kartoteka nie działa z poprzednim loginem/hasłem, dlatego wypełniłem odpowiedni formularz na stronie lidaru: www.lidar.pl/strefa_mieszkancow.html i nowe dane dostałem na mail-a. Wczoraj wieczorem uzupełniłem formularz, dzisiaj o 10 odpowiedź tak więc szybko.
                                >
                                > Inna sprawa że login/hasło powinno zostać dostarczone do domu a nie że sam się
                                > upominam,
                                >
                                > pozdrawiam

dzisiaj w skrzynce znalazłem rozliczenie miesięcznie razem z loginem i hasłem. Wszystko się zmieniło, mało tego znalazła się wywieszka na tablicy kto jak i gdzie powinien się zalogować.
                                Ni to śmieszne ni to głupie na rozliczeniu informacja wpłata do 10-go każdego miesiąca, a dzisiaj jakby nie liczył 12 smile))) Kwota inna niż za ostatni miesiąc.......
                                • pogromca_debilizmu Re: nowy administrator 14.04.12, 08:03
                                  plus za to naliczenie jest, że e-kartoteka działa a cyferki się zgadzają.
                                  minus za tempo - mało poważne jest wrzucanie informacji 13 kwietnia które dotyczą "do 10"
                                  druga sprawa że login i hasło fajnie że jest na tym dokumencie ale ja bym nie chciał żeby takie dane były ot tak wrzucane do skrzynki.
                                  • elwirra28 Re: nowy administrator 14.04.12, 08:36
                                    Mnie dziwi jedno. Prawie za każdym razem mam nadpłatę, a teraz dostałam podwyżkę czynszu. Czy coś się zmieniło?
                                    • kursk8 Re: nowy administrator 14.04.12, 09:35
                                      Ja w/g rozliczenia atrium mialam ponad 1000 zl nadplaty (luty 2012) a w/g rozliczenia lidaru tylko 300.... i podwyzka czynszu.... zaden ze mnie matematyk, ale cos mi nie pasuje.

elwirra28 napisała:

> Mnie dziwi jedno. Prawie za każdym razem mam nadpłatę, a teraz dostałam podwyżk
                                      > ę czynszu. Czy coś się zmieniło?
                                      • pogromca_debilizmu Re: nowy administrator 15.04.12, 14:27
                                        Cena wody się zmieniła.
                                        Nadpłaty to rzecz ruchoma - jak miałas nadpłatę to w nastepnym okresie powinni Ci zdjąć normy i zmniejszyć nadpłaty.firma raczej nie ma tu nic do rzeczy.
                                        • kursk8 Re: nowy administrator 15.04.12, 15:48
                                          tez myslalam, ze bedzie srednia zuzycia z ostatniego okresu, ale zrobili kopij wklej z poprzedniego...
                                  • rajski_man Re: nowy administrator 25.10.12, 18:29
                                    Ja też jestem tego zdania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka