Gość: Nerv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:43 Jasne! Jak mówił chłystek - Krzystek, sprywatyzujemy! Ciekawe za co będą się wtedy leczyć starsi i biedni?.. Źle się platfermersi bawicie, oj źle!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex chyba nie lapiesz o co chodzi 26.10.06, 01:16 wydaje mi sie, ze nie rozumiesz pojecia prywatyzacja. za to samo beda sie leczyc ci sami ludzie, roznica w tym, ze pieniadze otrzymywane z ubezpieczen spolecznych beda w prywatnych rekach lepiej wykorzystane. prywatyzacja to nie znaczy placenia przez ludzi za leczenie, prywatyzacja to porzucenie organizacji w ktorej zarzad nie jest zaangazowany w funkcjonowanie na rzecz odpowiedzialnosci wlasciciela. popieram w pelni, czas naprawic sluzbe zdrowia. bardzo dobry cel i dobre pomysly. _________________________ www.demokracja.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumio Re: skończy się korzystanie ze szpitalnego IP: 195.136.49.* 26.10.06, 07:46 sprzętu za darmo przez prywatnych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vice A może panie Krzystek? IP: *.chello.pl 26.10.06, 08:38 Powstrzymałby pan swoich kolegów lekarzy, a równocześnie członków pana ugrupowania od brania łapówek. Odpowiedz Link Zgłoś
ex Re: A może panie Krzystek? 27.10.06, 05:02 jesli wiesz o jakiejs lapowce dlaczego nie zglosisz tego na policje? albo do CBA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:25 wzejemnie Odpowiedz Link Zgłoś
exman Sprostowanie 26.10.06, 10:30 Zawsze się loguję, post który jest powyżej nie jest mojego autorstwa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sorry, exman!Nie zwróciłam uwagi,ze jest logowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:13 użytkownik forum. Po prostu była do zgryźliwa odpowiedź dla ex'a. Nieświdomie podszyłam się pdo Ciebie, jeszcze raz przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż 26.10.06, 10:26 CO ZA KRETYŃSTWO. przecież to jest kampania samorządowa więc systemu ubezpieczeń i sposobów finansowania słuzby zdrowia nie dotyczy. czy po musi wszystkich ludzi jak kretynów traktować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:38 > czy po musi wszystkich ludzi jak kretynów traktować? Zgodnie z misją - RAZEM. Zwyczajnie się dostosowali poziomem do reszty. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż 27.10.06, 09:05 ja jestem ponad:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż IP: 82.141.192.* 26.10.06, 22:19 samorzady to tez wladze wojewodztwa, a one maja co nieco do powiedzenia w sprawie miejskiej sluzby zdrowia i szpitali, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż 27.10.06, 09:06 ale niewiele Odpowiedz Link Zgłoś