Dodaj do ulubionych

Platforma: uzdrowimy służbę zdrowia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:43
Jasne! Jak mówił chłystek - Krzystek, sprywatyzujemy! Ciekawe za co będą się
wtedy leczyć starsi i biedni?.. Źle się platfermersi bawicie, oj źle!!!
Obserwuj wątek
    • ex chyba nie lapiesz o co chodzi 26.10.06, 01:16
      wydaje mi sie, ze nie rozumiesz pojecia prywatyzacja. za to samo beda sie leczyc
      ci sami ludzie, roznica w tym, ze pieniadze otrzymywane z ubezpieczen
      spolecznych beda w prywatnych rekach lepiej wykorzystane.
      prywatyzacja to nie znaczy placenia przez ludzi za leczenie, prywatyzacja to
      porzucenie organizacji w ktorej zarzad nie jest zaangazowany w funkcjonowanie na
      rzecz odpowiedzialnosci wlasciciela.

popieram w pelni, czas naprawic sluzbe zdrowia. bardzo dobry cel i dobre pomysly.

• Gość: mumio Re: skończy się korzystanie ze szpitalnego IP: 195.136.49.* 26.10.06, 07:46
        sprzętu za darmo przez prywatnych lekarzy
        • Gość: vice A może panie Krzystek? IP: *.chello.pl 26.10.06, 08:38
          Powstrzymałby pan swoich kolegów lekarzy, a równocześnie członków pana
          ugrupowania od brania łapówek.
          • ex Re: A może panie Krzystek? 27.10.06, 05:02
            jesli wiesz o jakiejs lapowce dlaczego nie zglosisz tego na policje? albo do CBA?
      • Gość: exman [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:23
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ja Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:25
          wzejemnie
          • exman Sprostowanie 26.10.06, 10:30
            Zawsze się loguję, post który jest powyżej nie jest mojego autorstwa.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Agnieszka Sorry, exman!Nie zwróciłam uwagi,ze jest logowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:13
              użytkownik forum. Po prostu była do zgryźliwa odpowiedź dla ex'a. Nieświdomie
              podszyłam się pdo Ciebie, jeszcze raz przepraszam!
        • ja_aska Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż 26.10.06, 10:26
          CO ZA KRETYŃSTWO. przecież to jest kampania samorządowa więc systemu
          ubezpieczeń i sposobów finansowania słuzby zdrowia nie dotyczy. czy po musi
          wszystkich ludzi jak kretynów traktować?
          • Gość: Fugazi Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:38
            > czy po musi wszystkich ludzi jak kretynów traktować?

Zgodnie z misją - RAZEM. Zwyczajnie się dostosowali poziomem do reszty.

Pozdrawiam
            Fugazi

• ja_aska Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż 27.10.06, 09:05
              ja jestem ponad:-)
          • Gość: zed Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż IP: 82.141.192.* 26.10.06, 22:19
            samorzady to tez wladze wojewodztwa, a one maja co nieco do powiedzenia w
            sprawie miejskiej sluzby zdrowia i szpitali, prawda?
            • ja_aska Re: Żebyś się nie przejachał. Zdrowia i rouzmku ż 27.10.06, 09:06
              ale niewiele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka