ewa.1975.tarlov 20.06.11, 18:26 Witam serdecznie.Jestem posiadaczką tych cudnych torbieli:-)Czy ktoś z Was zna lekarza w Bydgoszczy który zajmuje się leczeniem tej choroby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadul25 Re: Bydgoszcz 29.06.11, 23:56 Nie polecam Marka Harata, może i doby specjalista ale wg niego torbiele są wrodzone i nie dają dolegliwości bólowych Odpowiedz Link Zgłoś
anka.1981 Re: Bydgoszcz 30.06.11, 07:06 też jestem posiadaczką torbieli tarlova i udało mi się dostać do prof. Harata z Bydgoszczy - apeluje do wszystkich posiadaczy torbieli tarlova nie jedźcie do Harata! 300zł za pięciominutową wizytę i informację że torbiele nie powodują żadnych dolegliwości, ironiczny uśmiech i podziękowanie za odwiedzenie gabinetu... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.1975.tarlov Re: Bydgoszcz 02.07.11, 00:35 Dziękuję Wam za podpowiedź.Ostatnio miałam okazję porozmawiać z neurologiem dziecięcym(sic!).Polecił mi dr.Nicponia ze Szpitala Miejskiego w Bydgoszczy.Podobo interesował się torbielami Tarlova, wydał publikację na ten temat.Słyszeliście jakieś opinie o tym lekarzu? Odpowiedz Link Zgłoś