Gość: czeslaw z tarcho IP: 217.116.98.* 24.02.11, 10:53 jak to sobie wyobrazacie? fajne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rurecki Re: grunty po FSO IP: *.Router.Korbank.pl 24.02.11, 11:10 > jak to sobie wyobrazacie? > fajne miejsce Chapnie to developerka. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.pola Polanka 24.02.11, 12:29 Wyobrażam sobie tam jakiś kompleks handlowo-usługowy coś jak Faktory czy outlet w Piasecznie, i żeby było też kino, teatr, basen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław z Tarcho Re: Polanka IP: 212.160.172.* 24.02.11, 12:42 taki kompleks wolalbym na Tarchominie bo byloby blizej zaglebie handlowo uslugowe jest przeciez rzut beretem na Targowku Odpowiedz Link Zgłoś
panna.pola Re: Polanka 25.02.11, 14:07 A na Tarchominie gdzie? Jakoś nie widzę miejsca. Do terenów FSO jest dobry dojazd i od każdej strony, nie tylko dla zmotoryzowanych, nie byłoby problemu jak z Marywilską. Zagłębia handlowo-usługowe Głębocka, a nawet i Marki może i są rzut beretem, ale duży, z prawdziwego zdarzenia outlet dla biednej przecież części Warszawy, to by się przydał. Do tego właśnie kino czy basen - to by było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław z Tarcho Re: Polanka IP: 212.160.172.* 28.02.11, 11:11 cytat: analitycy rynku nieruchomości z firmy Jones Lang LaSalle wskazali, w których rejonach Warszawy najbardziej opłacałoby się zbudować centrum handlowe. Na pierwszym miejscu znalazła się Białołęka, zwłaszcza Tarchomin i Nowodwory. Z danych statystycznych wynika, że mieszkają tam ludzie o przewyższającej warszawską średnią sile nabywczej, w najbliższych latach będzie przybywać nowych osiedli, a nowoczesnych obiektów handlowych jest mało Więcej... warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9174924,Polfa_sprzedaje_boiska__Galeria_handlowa_czy_osiedle_.html#ixzz1FFNc99IO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurecki Bloki, bloki.... IP: *.Router.Korbank.pl 24.02.11, 13:04 Bloki z kartonu za 30 letni kredyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: grunty po FSO 24.02.11, 16:29 A ja bym chciała żeby wreszcie powstała jakaś powierzchnia biurowa z prawdziwego zdarzenia. I choć ja akurat pracuję w centrum to byłoby super aby powstała jakaś alternatywa na zagłębia "Domaniewska i okolice" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Bielan Re: grunty po FSO IP: *.aster.pl 24.02.11, 19:33 Nie wiem czy najlepszym pomysłem nie byłoby "zagłębie biurowe". W ten sposób byłoby więcej miejsc pracy na prawym brzegu, co ułatwiłoby życie mieszkańcom prawego brzegu, a szczególnie Tarchomina i Zielonej Białołęki. Mieli by zdecydowanie bliżej do pracy. A poza tym trochę zrównoważyłoby rozwój miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: grunty po FSO IP: *.jmdi.pl 24.02.11, 22:55 tia, już to widzę, jak firmy przenoszą swoje biura, żeby nasi-tarchominiacy mieli lepszy dojazd. a co z tymi mieszkającymi np. w Ursusie? im przecież wtedy będzie dalej (mniej wygodny dojazd itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław z Tarcho Re: grunty po FSO IP: 212.160.172.* 25.02.11, 11:43 a co z pracujacymi na Postepu? tam prawie wszyscy maja zly dojazd a do FSO dojezdza sie bardzo dobrze bo korki sa w druga strone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: grunty po FSO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 09:42 od dawna mówiłem że tu po fabryce będzie osiedle mieszkaniowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: grunty po FSO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 09:30 pomarzyć fajna rzecz znając nasze władze obiecają cuda na kiju, łącznie z wodolotem i stacją promów kosmicznych a powstanie blokowisko, bo nikt tyle nie zapłaci co deweloper mieszkaniówki obym się myliła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: grunty po FSO IP: *.centertel.pl 28.02.11, 11:49 fso powinno cały czas produkować własne konstrukcje aby być niezależnym od obcych koncernów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław z Tarcho Re: grunty po FSO IP: 212.160.172.* 28.02.11, 12:14 a co to ma wspolnego z tematem? Odpowiedz Link Zgłoś