Dodaj do ulubionych

grunty po FSO

IP: 217.116.98.* 24.02.11, 10:53
jak to sobie wyobrazacie?
fajne miejsce
Obserwuj wątek
    • Gość: Rurecki Re: grunty po FSO IP: *.Router.Korbank.pl 24.02.11, 11:10
      > jak to sobie wyobrazacie?
      > fajne miejsce

Chapnie to developerka.
      • panna.pola Polanka 24.02.11, 12:29
        Wyobrażam sobie tam jakiś kompleks handlowo-usługowy coś jak Faktory czy outlet w Piasecznie, i żeby było też kino, teatr, basen...
        • Gość: Czesław z Tarcho Re: Polanka IP: 212.160.172.* 24.02.11, 12:42
          taki kompleks wolalbym na Tarchominie bo byloby blizej
          zaglebie handlowo uslugowe jest przeciez rzut beretem na Targowku
          • panna.pola Re: Polanka 25.02.11, 14:07
            A na Tarchominie gdzie? Jakoś nie widzę miejsca.
            Do terenów FSO jest dobry dojazd i od każdej strony, nie tylko dla zmotoryzowanych, nie byłoby problemu jak z Marywilską.

Zagłębia handlowo-usługowe Głębocka, a nawet i Marki może i są rzut beretem, ale duży, z prawdziwego zdarzenia outlet dla biednej przecież części Warszawy, to by się przydał.
            Do tego właśnie kino czy basen - to by było super.
            • Gość: Czesław z Tarcho Re: Polanka IP: 212.160.172.* 28.02.11, 11:11
              cytat:
              analitycy rynku nieruchomości z firmy Jones Lang LaSalle wskazali, w których rejonach Warszawy najbardziej opłacałoby się zbudować centrum handlowe. Na pierwszym miejscu znalazła się Białołęka, zwłaszcza Tarchomin i Nowodwory. Z danych statystycznych wynika, że mieszkają tam ludzie o przewyższającej warszawską średnią sile nabywczej, w najbliższych latach będzie przybywać nowych osiedli, a nowoczesnych obiektów handlowych jest mało

Więcej... warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9174924,Polfa_sprzedaje_boiska__Galeria_handlowa_czy_osiedle_.html#ixzz1FFNc99IO
        • Gość: Rurecki Bloki, bloki.... IP: *.Router.Korbank.pl 24.02.11, 13:04
          Bloki z kartonu za 30 letni kredyt :)
    • dorek3 Re: grunty po FSO 24.02.11, 16:29
      A ja bym chciała żeby wreszcie powstała jakaś powierzchnia biurowa z prawdziwego zdarzenia. I choć ja akurat pracuję w centrum to byłoby super aby powstała jakaś alternatywa na zagłębia "Domaniewska i okolice"
      • Gość: Z Bielan Re: grunty po FSO IP: *.aster.pl 24.02.11, 19:33
        Nie wiem czy najlepszym pomysłem nie byłoby "zagłębie biurowe".
        W ten sposób byłoby więcej miejsc pracy na prawym brzegu, co ułatwiłoby życie mieszkańcom prawego brzegu, a szczególnie Tarchomina i Zielonej Białołęki. Mieli by zdecydowanie bliżej do pracy. A poza tym trochę zrównoważyłoby rozwój miasta.
        • Gość: m. Re: grunty po FSO IP: *.jmdi.pl 24.02.11, 22:55
          tia, już to widzę, jak firmy przenoszą swoje biura, żeby nasi-tarchominiacy mieli lepszy dojazd.

a co z tymi mieszkającymi np. w Ursusie? im przecież wtedy będzie dalej (mniej wygodny dojazd itp.)
          • Gość: Czesław z Tarcho Re: grunty po FSO IP: 212.160.172.* 25.02.11, 11:43
            a co z pracujacymi na Postepu?
            tam prawie wszyscy maja zly dojazd
            a do FSO dojezdza sie bardzo dobrze bo korki sa w druga strone
    • Gość: ttt Re: grunty po FSO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 09:42
      od dawna mówiłem że tu po fabryce będzie osiedle mieszkaniowe....
      • Gość: mieszkanka Re: grunty po FSO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 09:30
        pomarzyć fajna rzecz
        znając nasze władze obiecają cuda na kiju, łącznie z wodolotem i stacją promów kosmicznych

a powstanie blokowisko, bo nikt tyle nie zapłaci co deweloper mieszkaniówki
        obym się myliła
    • Gość: ja Re: grunty po FSO IP: *.centertel.pl 28.02.11, 11:49
      fso powinno cały czas produkować własne konstrukcje aby być niezależnym od obcych koncernów
      • Gość: Czesław z Tarcho Re: grunty po FSO IP: 212.160.172.* 28.02.11, 12:14
        a co to ma wspolnego z tematem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka