mamaprzedszkolaka3 31.08.11, 17:03 Czy ktoś slyszał o tym newsie: Mc Donald ma powstać na rogu Modlińskiej z Klasyków? plotka czy coś w tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm Re: Mc Donald - Modlińska róg Klasyków? IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.09.11, 22:47 tak, też to słyszałem. można będzie po niedzielnej mszy w Kaufland pójść na spacer do nowego parku, a jak się pociechy wyszaleją to na rodzinny obiad do pobliskiej "restauracji" McShit. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Mc Donald - Modlińska róg Klasyków? 03.11.11, 00:10 Znaczy kierownicy rozwoju sieci dostrzegli, że Park Henrykowski przyciąga rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc fan Re: Mc Donald - Modlińska róg Klasyków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 00:24 to prawda, wyburzają stare budynki, będzie mc donald i mc cafe. super :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaMi Re: Mc Donald - Modlińska róg Klasyków? IP: *.acn.waw.pl 30.10.11, 09:29 będzie gdzie przytyć! tyle mam do powiedzenia na kolejną restaurację obok siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Mc Donald - Modlińska róg Klasyków? IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.10.11, 21:47 nazywanie tego samoobsługowego koryta ze śmieciowym żarciem restauracją jest pewnym nadużyciem leksykalnym McShit jest barem szybkiej obsługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaMi Re: Mc Donald - Modlińska róg Klasyków? IP: *.acn.waw.pl 30.10.11, 22:17 Pablo - muszę się z Tobą zgodzić, zdecydowanie przedobrzyłam za co przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Mc Donald - Modlińska róg Klasyków? 02.11.11, 08:38 Czy ktoś zmusza ludzi, żeby tam bywać? To nie jest problem w otwieraniu, ale w tym, że zawsze znajdą się chętni na jadanie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeslaw z Tarcho Re: Mc Donald - Modlińska róg Klasyków? IP: 212.160.172.* 02.11.11, 14:39 a nie bedzie pieterka z shitowym jedzeniem w przyszlym centrum handlowym budowanym przez GTC? przeciez Legionow musi gdzie lyknac swiata Odpowiedz Link Zgłoś