Dodaj do ulubionych

sklepy na ul. Światowida

23.07.13, 18:28
czy ktoś wie jakie sklepy będą w tej nowej inwestycji na Światowida - przy Ordonówny?

Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.13, 18:36
      kwiaciarnia
      • Gość: gość Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.07.13, 21:05
        w kilku lokalach na pewno będą jakieś banki, i zapewne jedna apteka... oczywiście nie wiem ale z doświadczenia myśle że tak będzie....
        • Gość: Gość Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.13, 21:53
          Podobno takie ceny dali, że nikt tego nie chce kupować/wynajmować - stąd wszystko (oprócz dwóch lokali - jeden to kwiaciarnia) stoi puste.
          • Gość: pedro Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.opera-mini.net 23.07.13, 22:09
            Wiem, ze powstanie pierwszy białołęcki sex shop.
            • Gość: m. Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.13, 22:39
              to jeszcze tylko jakiś salon sukien ślubnych i będziemy mieli naszą własną minialeję jana pawła ;)
              • Gość: ja Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 10:15
                a ja stawiam, na kolejną myjnie samochodową. A co :-)
    • hartwoods Re: sklepy na ul. Światowida 24.07.13, 09:42
      ok czyli nikt nic nie wie na razie:-)
      • Gość: gość Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.13, 14:28
        dowiesz się w swoim czasie co będzie, a jak tak Ci pilno to idź do wróżki niech Ci powie
        • lkan Re: sklepy na ul. Światowida 24.07.13, 16:27
          Kolejny Rossman już ma szyld.
          • maciusiowka Re: sklepy na ul. Światowida 24.07.13, 17:28
            Przedszkole ma być na pewno - jest już tam nawet jakaś naklejka na szybie, apteka,kwiaciarnia jakiś Carrefour express z tego co słyszałam i tyle wiem.
    • Gość: kalina Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.elk.mm.pl 26.07.13, 11:02
      Będzie podobno sklep z markowymi butami spotowymi
      • Gość: gość Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.ip.netia.com.pl 26.07.13, 15:25
        i sklep alkohole świata czy alkohole 24H
        • Gość: gość Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.13, 22:57
          co z tymi sklepami alkoholowymi?? na Tarchominie i widzę, że dalej powstają jak grzyby po deszczu ... czy to się jakiś złoty interes się zrobił?? ludzie nie mają pieniędzy i topią smutki wywalając pieniądze na alkohol?? Już nic nie rozumiem?:
          • Gość: gość Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.07.13, 18:58
            rządzący chcą żeby społeczeństwo "nie czaiło czaczy"... przy tylu oszustwach łatwiej jeszcze bedzie mozna oszukać Rodaków... to proste...pijany naród - mówią niech się stacza, łatwiej nim sterować
            • Gość: gość Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.dynamic.mm.pl 28.07.13, 09:20
              na pewno bedzie sklep z butami sportowymi - markowymi -ale nie wiem jakimi
              dla dorosłych i dzieci
              i chyba jakąś odzieś sportową markową też maja mieć

kwiaciarnia już jest i jakieś piwa się reklamują
              • Gość: m. Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.13, 11:10
                mhm... "żywe piwa z beczki do buteleczki"...
                • Gość: tarchominianin Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.09.13, 19:41
                  Właśnie zakupiłem Portera , przeniczniaka i konsumuje pilsa i jestem pod wrażeniem - pychota ;)
          • Gość: M. Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.jmdi.pl 28.07.13, 19:39
            A jest jakiś inny w okolicy?
            • Gość: ja Re: sklepy na ul. Światowida IP: *.dynamic.mm.pl 04.08.13, 15:06
              widziałam,że kwaiciarnia jest otwarta
              i obok sklep z butami na wystawie ale nie wiem czy juz otwarty ale pooglądać buty można:-)
              robią już coś w tych piwach
              inne nie wiadomo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka