tar-cho 21.12.08, 09:56 w nowym bloku komunalnym: www.gazetaecho.pl/cgi-bin/echo/echo/echo/B-2008-12_19-2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbkk Re: skarbówka na Porajów 21.12.08, 21:00 Czytałam. Tylko nie wiem czy 2 osoby wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Re: skarbówka na Porajów 29.12.08, 15:45 Lepszy rydz niż... Poczta Polska - bo na Targówek nie zawsze z PITem po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
emdikej Re: skarbówka na Porajów 29.12.08, 18:35 Bardzo się cieszę, że skarbówka będzie dużo bliżej. Na Dąbrowszczaków nigdy nie było mi po drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
komalo Re: skarbówka na Porajów 31.12.08, 10:46 Może to będzie zaczątek przyszłego oddzielnego US Białołęka. Dobrze by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: skarbówka na Porajów IP: *.jmdi.pl 03.01.09, 20:52 jest to z pewnoscia tylko kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
tar-cho Re: skarbówka na Porajów 04.01.09, 12:14 Z tego co wyczytałem w ArtBok w artykule napisanym przez naszego Burmistrza, dzielnica ma w planach rozbudowę ratusza przy Modlińskiej i stworzenia tam Urzędu Skarbowego dla Dzielnicy Białołęka. Ale co z tego wyjdzie zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki "nasz" Burmistrz 06.01.09, 11:10 tar-cho napisał: > Ale co z tego wyjdzie zobaczymy... Skoro pisał to "nasz" Burmistrz to pewnie wyjdzie z tego kolejny bazar na Marywilskiej (albo może jakieś wysypisko czy spalarnia). Z resztą Białołęka go i tak obchodzi jak zeszłoroczny śnieg, wszak jest tylko politrukiem z politycznego nadania który potrzeby mieszkańców (jak rozbudowa infrastruktury) ma w głębokim poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzecznik Prasowy komunikat IP: *.jmdi.pl 27.01.09, 19:32 Szanowni Państwo Informuję, że z dniem 2 lutego 2009 r. przy ul. Porajów 14 rozpocznie działalność Stanowisko Kancelaryjno - Informacyjne Urzędu Skarbowego Warszawa- Targówek. Uruchomienie stanowiska jest odpowiedzią na potrzeby i oczekiwania mieszkańców Białołęki. W ww. punkcie pracownicy urzędu skarbowego będą obsługiwać podatników w zakresie: - udzielania informacji o sposobie załatwiania spraw w urzędzie, - przyjmowania deklaracji PIT, CIT i VAT, zgłoszeń identyfikacyjnych/aktualizacyjnych NIP oraz rejestracyjnych VAT, - przyjmowania podań i wniosków o wydanie zaświadczeń oraz oświadczeń o wyborze formy opodatkowania, - wydawania druków i formularzy, zaświadczeń o dochodach, zaświadczeń o niezaleganiu w podatkach lub stwierdzających stan zaległości, potwierdzeń nadania NIP oraz duplikatów NIP. Stanowisko będzie czynne w dni robocze, w godzinach: poniedziałek 8.00 - 18.00, wtorek - piątek 8.00 - 16.00 Pozdrawiam Agnieszka Żukowska Rzecznik Prasowy Izby Skarbowej w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
komalo Re: komunikat 27.01.09, 22:09 No i bardzo dobrze! Frontem do klienta! Czyżby coś się zmieniało ;-)? Odpowiedz Link Zgłoś