Dodaj do ulubionych

błąd techniczny 0 w pekao24

IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 04:22
Nie moge sie dostac do swoich pieniedzy, bylem w sklepie i na stacji benznowej, terminale odrzucily transakcje karta. Mialem nadzieje ze to jakis niewielki problem, ale po powrocie do domu nie moglem nawet wejsc na swoje konto. Wiec teraz nie wiem co sie stalo, wiem ze sa srodki na koncie, ale jak sie do nich dostac? mam jechac do bankomatu zeby stan konta sprawdzic? to w takim razie po co pekao24 i niby calodobowa obsluga konta?
Obserwuj wątek
    • Gość: jasne Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.fbx.proxad.net 25.01.11, 01:18
      idź na piechotę do agentury po wyjesnienia
      • Gość: Myślący Mądry człowiek ... IP: *.polskieradio.pl 19.12.13, 12:52
        to zawsze nosi trochę gotówki przy sobie i wtedy nie robi zatoru w kolejce w kasie jak ci wszyscy karciarze co to karty zaczynają szukać dopiero jak już kasjerka podliczy wszystko, a potem jeszcze nabija się czas nim terminal się połączy ALBO NIE, z bankiem.

Przy małych zakupach w sklepie TYLKO GOTÓWKA, a nie żadne tam karty.
        • Gość: rafafifa Re: Mądry człowiek ... IP: 5.134.64.* 09.09.14, 00:49
          idioto ja nawet za zakupy za 3 zł płace kartą zbliżeniowo i to 2 sekundy trwa niż ty wygrzebiesz te moneciaki z portfela więć nie pitol mi tu o przeciąganiu czasu bo zawsze jest tak a znajdzie mi pan 3 grosze i dłubiesz w tym portfelu jak byś znalazł złoto....wtedy nie myślisz że blokujesz komuś czas....no idiota się wypowie a tak naprawde hipokryta...boże jak mnie drażnią takie komentaże a po drugie jak nie chce pan stawać w kolejce to niech w osiedloeych kupuje....hmm no tak tylko tam innA cena,dla takich jak pan wyciągam środkowy palec
        • Gość: diabollo Re: Mądry człowiek ... IP: 5.134.64.* 09.09.14, 00:54
          kupuj na bazarze nie bedziesz miał problemu sukooo.......do piachu takie mądre osoby he he he,skąd się tacy ludzie biorą??????????
    • Gość: Sprawiedliwy Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.zone4.bethere.co.uk 14.02.11, 02:51
      Mam to samo:( Pekao24.pl to LIPA:(:( ciagle cos "usprawaniaja" na stronie w weekendy:(:(:( Powinni na glownej stronie umiescic info "Dostep do konta Online TYLKO od Pn-Pt", przynajmniej by nie sciemniali z ta nazwa "pekao24';) podejrzewam ze od poniedzialku bedziesz mogl sie zalogowac normalnie
      • Gość: Amaiichigo18 Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.04.17, 03:51
        Jest noc miedzy wtorkiem a środą więc chyba nie tylko w weekendy coś "usprawniają" bo ja właśnie chciałam coś sprawdzić na koncie i też mam błąd 0.
    • Gość: miras Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.cpe.cableone.net 02.03.11, 03:39
      To juz drugi raz w ciagu 2 msc, kiedy nie moge sie dostac do swojego konta, nie zostalem nawet mailem poinformowany, ze taka sytuacja mogla by wyniknac, zastanawiam sie za co bank Pekao pobiera swoje prowizje, jezeli nie jest w stanie zapewnic dostepu do moich pieniedzy. Zaczynam podejzewac ze maja spore dziury w zaporach antychakerowych i po cichu je lataja
    • Gość: kfcja Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.11, 06:20
      Teraz też na ich stronie po zalogowaniu wyskakuje komunikat "Przepraszamy, Wystąpił błąd techniczny 0".
      • Gość: Damian Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.11, 21:41
        I teraz też. Jakaś porażka
    • Gość: Anna Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: 193.239.126.* 13.04.11, 22:08
      Dzisiaj jest kolejny dzień braku dostępu do konta internetowego - ile może trwać modernizacja- jak można dopuścić do tego aby klient nie miał dojścia do swoich pieniędzy- to doprowadzi do likwidacji kont w tak niekompetentym Banku!!!!Kto zwróci Nam za szkody i nerwy.
      • Gość: krokodyl Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.11, 22:23
        to jest ku... skandal.... mamy XXI wiek, a pEkAo zachowuje się tak jakby był początek XX wieku. Ja chce dostęp do swoich pieniędzy!!!!!!! Mam w dupie taki bank.... opłaty (wysokie) zawsze pobiorą w terminie, a blokują mi dostęp do MOICH pieniędzy!!!!
      • Gość: Marko Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: 77.236.26.* 13.04.11, 22:24
        Nikt nie wróci. Pamiętaj też że to nie dawne Pekao, ale Unicredit. W Unicredit udziały ma Kadafi i inni. Przypomnijcie sobie jaką wydali dwa lata temu wycenę Lotosu - 0zł !!!!! To Włosi i nic dobrego nas tu nie spotka.
        • Gość: ob Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 22:30
          Była jakaś informacja o modernizacji
          • Gość: tomek Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.aster.pl 13.04.11, 22:31
            ale chyba odnośnie usług maklerskich
      • Gość: tomek Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.aster.pl 13.04.11, 22:30
        Jakby nie patrzeć lepiej teraz niż np jutro w południe- o ile do tego czasu to naprawią:)
      • Gość: wykrywacz szajsu Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 22:40
        Całe 2 tygodnie czekałem na wypłatę, żeby sobie kupić na aukcji pewien przedmiot, teraz pieniądze mam, ale nie mam się jak dostać! Wszystko było by w porządku, gdyby nie to,że muszę teraz zamówić przedmiot za pobraniem, a kto mi za to zwróci pieniądze? Bo bank na pewno nie, to już 3 taka sytuacja, jakby nie patrzyć straciłem 30zł nie z mojego powodu licząc przykładowo 10zł więcej za przesyłki pobraniowe. Nawet jeśli naprawiają systemy, to czemu nie zrobią tego w nocy, po północy nikomu raczej to nie będzie potrzebne tak jak koło 21, kiedy to ludzie siadają przed komputery po ciężkim dniu, gdy dzieci idą spać i chcą sobie coś zamówić.
        Niekompetencją aż śmierdzi, niewłaściwi ludzie na niewłaściwych stanowiskach.
        • Gość: ktos Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.aster.pl 13.04.11, 22:59
          A nie możesz poczekać do jutra z przelewem?
          • Gość: bb Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.11, 11:12
            teraz tez to ma miejsce, a jest majowka... nie mam jak sie dostac do swojej kasy.. porazka
            • Gość: oburzony Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 11:23
              Skandal. Skandal....opłaty to biorą wielkie, a tutaj informacja: "mogą wystąpić trudności"....Zastanowię się za zmianą konta.....
    • Gość: Romek Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.11, 11:26
      Rozumiem że czasem administratorzy portalu muszą pracować. Byłoby mi jednak miło
      a i profesjonalizm tego wymaga (chyba?) żebym przy wejściu do portalu został o tym fakcie poinformowany ( a może nawet jakimś z wyprzedzeniem?)
      • Gość: hania Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.vlan418.corcoran.lubman.net.pl 02.05.11, 11:41
        Beznadzieja!już tyle razy im sie to zdarzyło i dzisiaj znowu! kto tu jest dla kogo? Nie ma jak sie dostac do wlasnego konta w srodku dnia
        • Gość: poszukiwacz odszko Re: odszkodowania za błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 13:10
          A jest szansa na jakieś odszkodowania?
          • Gość: już działa Re: odszkodowania za błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 13:10
            U mnie już działa....
            • Gość: rafal odszkodowania za błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.play-internet.pl 09.08.11, 03:35
              dzis nie dziala mam pilna sprawe i dupa wracam do ing
        • Gość: Angie Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 03:45
          Dzisiaj moja córka zachorowała. Jest 3.40 w nocy... gotówki w domu brak (czasem się zdarza). Jadę więc do zakichanej apteki z pewnością, że będę mogła zapłacić kartą i co słyszę? Że nie ma akceptacji! Ha! Jadę więc do bankomatu, żeby pobrać pieniądze i co czytam? Że nie ma akceptacji!!! HAHAHA!!!! To jest gorzej niż śmieszne i bardziej jak żałosne!!! Poziom frustracji przekroczył stan alarmowy! Pekao... dziękuję że tak pilnujecie moich pieniędzy, że naprawdę nikt nie ma do nich dostępu!!!
          • Gość: Gość Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.wroclaw.vectranet.pl 03.10.11, 14:26
            Pewnie masz kartę Maestro. Między 3:00 a 4:00 w nocy jest przeprowadzane rozliczenie tych kart. Wymień za darmo na MasterCard w placówce banku.
            • Gość: PEKAO SA bubel Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.jmpolska.com 29.12.11, 03:18
              dziś jest to samo nie można się zalogowac i nie ma dostępu do kasy. Już chyba gorszego banku to nie ma
    • 13monique_n Re: błąd techniczny 0 w pekao24 02.01.12, 13:50
      Proponuję zmianę banku. PeKaO SA już od dawna nie jest instytucją "przyjazną" klientowi. Za to z całego serca polecam usługi Nordei. Mam od prawie 4 lat i wreszcie wszystko działa jak należy. I to zawsze, jak dotąd.
    • Gość: taaaa Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.231.7.54.koba.pl 07.01.12, 03:23
      dziś też mam to samo. pko sa - numer 0 błąd techniczny w polsce :D:D pięknie se załatwię sprawy
      • Gość: Błąd techniczny 0 Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.maxnet.biz 04.08.13, 03:39
        godzina 3:00 do 3:40 - "błąd techniczny 0"
        co oznacza ów "błąd techniczny 0"?
        Oznacza on tyle, co nic; "błąd techniczny 0" został wynaleziony, aby zatuszować błędy, które pojawiły się na stronie pekao24.pl, bądź ewentualne odcięcie serwerów od kontaktu ze stroną, w celu "usprawnienia". Taka "zmiana", czy "usterka" trwa z reguły do godziny-dwóch, ale pomimo faktu, że pekao24.pl ma prawo informować użytkowników o takowym ewentualnym braku dostępu do konta, czym załatwiłby wiele problemów i stresu, pekao24.pl ma sobie za nic swoją klientelę, nie podając na temat "błędu technicznego 0" żadnych informacji, pozostawiając klienta zestresowanego, że coś z jego kontem się stało.
        Jak pozbyć się "błędu technicznego 0"?
        A) Przeczekaj;
        B) Zmień bank;
        bo pekao24.pl tego nie zmieni.
        • Gość: klient Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: 94.158.237.* 07.10.13, 21:01
          dziś znowu nie działa
          • Gość: lola Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 21:09
            łączmy się w bólu. jakbym kurde miała nieograniczoną ilość czasu i mogła sobie czekać na własne pieniądze w nieskończoność no po prostu wstyd
          • Gość: m Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.13, 21:10
            i ja też nie mogę się zalogować - błąd techniczny 0... :(
            • Gość: WKURZONY Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.13, 21:13
              Podobnie mam ten sam komunikat
              "Przepraszamy. Wystąpił błąd techniczny 0."
              Zmieniam bank.
              • Gość: inka Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.13, 21:23
                i ja zmieniam! mam dość. nie moge zapłacic rachunku, który jest do jutra, bo pko nie pozwala mi na dostęp do MOICH pieniędzy. Żenada. Ile można czekac
          • Gość: kuku Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 21:45
            No cholera, nie działa.
            • Gość: WKURZONY CD. Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.13, 22:03
              Dzisiaj w godz. 21.00-21.30 (DŁUŻEJ NIE CZEKAŁEM) nie działał system PeKaO24. Próbowałem kilkakrotnie się zalogować i za każdym razem nieskutecznie. Pojawiał się komunikat "Przepraszamy. Wystąpił błąd techniczny 0."
              Bank nie raczył poinformować na stronie logowania o zaistniałej awarii i ograniczonym czasie dostępu do,serwisu.
              Telefonowałem na poniższe infolinie, aby się dowiedzieć kiedy będzie można skorzystać z serwisu:
              Infolinia Banku - 801 365 365 lub (42) 68 38 232
              oraz konsultanta TelePekao - 800 380 380 lub (42) 68 38 380
              a tam niespodzianka pojawia się głosowy komunikat:
              "Numer czasowo wyłączony" na wszystkich numerach!

To jest żałosne ...
              • Gość: zoliborzanin Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.13, 12:07
                U mnie też nie można się wbić....Co bank to tragedia działania.....w Inteligo nie miałem nigdy takich szopek, to tak samo jak Orange w koło problemy i tak od lat :(
                • Gość: Kiepskie PeKaO Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.13, 13:17
                  KOMUNIKAT
                  Informujemy, że z przyczyn technicznych mogą wystąpić trudności w dostępie
                  do serwisów Pekao24 i usług maklerskich. Przepraszamy za niedogodności.
                  Bank Pekao S.A.
                  I tak od 2 godzin :-(
                  • Gość: nie daja rady :-( The system cannot find the path specified. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.13, 14:27
                  • Gość: D Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.13, 15:35
                    Dziś to samo - a miałam zrobić świąteczne zakupy :(
                    Postanowienie noworoczne - po 1 stycznia zmienić bank!
        • Gość: nieustannie Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.echostar.pl 17.06.15, 03:34
          Błąd techniczny 0, o którym mowa, istnieje nadal - co noc od godz. 3 do ok. godz. 4. Jest czerwiec 2015 rok i nic nie zmieniono w tym zakresie. Zastanawiające jest jednak to, iż po zalogowaniu się nazajutrz na konto widnieje informacja o "nieudanym logowaniu" w czasie owego technicznego błędu (tak jakby klient wprowadził w tym czasie niewłaściwe hasło lub login do konta).
          • Gość: ywald Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.internetia.net.pl 15.07.15, 03:34
            Właśnie przed chwilą doświadczyłem tego samego błędu - nie pierwszy raz zresztą w całej mojej historii posiadania konta. Co do informacji o nieprawidłowym logowaniu to nie tylko że jest ale pojawienie się tego komunikatu nalicza też nieudane próby logowania jak mi kiedyś na infolinii powiedziano - dzwoniłem bo musiałem odblokować konto w wyniku trzykrotnego "błędu technicznego 0" zaliczyło mi to w poczet nieudanych 3 prób logowania i konto zostało zablokowane.
      • anitka12288 Re: błąd techniczny 0 w pekao24 09.12.16, 15:10
        Bank jest do niczego. wiecznie problemy z zalogowaniem. Nie polecam nikomu
    • Gość: ewelina Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.amplus.net.pl 02.12.13, 14:30
      Dzisiaj znowu :/ to jakaś kpina jest... środek dnia a człowiek nie ma dostępu do swoich pieniędzy, nie można takich rzeczy nad ranem robić?! informować wcześniej? komunikat drobnym maczkiem napisany, po 5 nieudanej próbie zalogowania się na konto go zauważyłam. Chyba pora zmienić bank.
      • Gość: II Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.13, 14:37
        uff trochę mi ulżyło, bo myślałam że u mnie jaiś problem jest :/
        No i w poszukiwaniu objaśnienia tajemniczego "wiele mówiącego" komunikatu :/ o "błędzie 0" dotarłam do Twojego posta z dzisiaj.
        Swoją drogą, to nie błąd 0 tylko godzina 0 wybija dla tak niekompetentnego banku. Od dawna przemyśliwałam zamknięcie wieloletniego rachunku i chyba po tych szopkach (ostatnio problemy z transakcjami kartą, teraz problem z serwisem w necie - jak widzę trwającym od dawna...) wprowadzę decyzję w życie. Ten cały bank to ZERO kompletne jest.
      • Gość: dudi Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 14:58
        Mam tak samo! i tez mysle czy nie zmienić konto ..zwyczajnie mi się niechciało ale po dziś mam motywację i im podziekuje , ponad 10 lat się z nimi męcze to długo za duzo
      • Gość: niesmak Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 16:35
        Problem w dalszym ciągu nie rozwiązany -Kraków
    • Gość: asia błąd 0 IP: *.152.c77.petrotel.pl 02.12.13, 15:21
      Powiedzcie mi proszę,czy to oznacza również to,że nie wypłacę pieniędzy w bankomacie???
      • Gość: ewa Re: błąd 0 IP: *.promontel.net.pl 02.12.13, 17:13
        To chyba tylko strona nie dziala. Ale juz parę godzin. Dlugo
        • Gość: qwer Re: błąd 0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 17:36
          Na koncie DM błąd był już wczoraj wieczorem. Przy próbach wykonania transakcji pojawiał się komunikat o kłopotach technicznych i braku dostępu do godz 23:59. Dziś od nowa problemy. Pani na infolinii podała że wczoraj był wgrywany Upgrade i pewnie na skutek błędów w nowym oprogramowaniu jest jak jest...
    • mario1985bros Re: błąd techniczny 0 w pekao24 16.02.16, 03:21
      WITAM Was BARDZO CIEPŁO, BARDZO GORĄCO I OCZYWIŚCIE BARDZO SERDECZNIE!

Teraz kiedy to piszę jest wtorek, dzień 16.02.2016 roku i ja również nie mogę się dostać do swojego konta, które mam założone w banku PEKAO SA!!!

Muszę wykonać przelew płatniczy poprzez moje konto internetowe pekao24.pl - i również nie mogę się na to swoje własne konto dzisiaj dostać (jest teraz godzina kwadrans po 03:00 AM)!!!

W serwisie pekao24.pl zawsze coś moderują w nocy i dlatego nie można się na to konto dostać w nocy nawet w poniedziałek - aż do niedzieli!!! I to już nie pierwszy raz widzę, kiedy BŁĄD TECHNICZNY 0 pojawia mi się, kiedy wchodzę po północy na swoje własne konto pekao24.pl!!!

!!! TAK JEST JUŻ NIESTETY OD DAWNA, DRODZY I KOCHANI, Szanowni Internauci !!!
    • Gość: natalia Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: 5.174.11.* 17.02.16, 11:07
      ja tez wczooraj tzn 16,02 2016 probowalam po pracy wyplacic pieniadze tez mam w pko24 i tez sie zdziwilam bo bankomat pokazal ze mam brak srodkow na koncie weszlam sobie na lapka sprawdzic stan konta pokazuje mi ze 0,00 a w historii operacji ze sa pieniadze dodam ze wyciagi sie zgadzaja wiecie jak to wyjasnic jestem w pracy i nie mam jak isc do banku
    • evil_overlord Re: błąd techniczny 0 w pekao24 08.03.16, 11:47
      Znów nie można się zalogować! Mam już dość tej amatorszczyzny. Przeniesiono mnie hurtowo bez mojej zgody wraz z innymi z banku BPH i zawsze są tu jakieś problemy, jak nie podwójne księgowanie przelewów, to brak dostępu przez internet, lub brak możliwości zapłacenia kartą (sic!).

KOMUNIKAT
      Szanowny Panie/Szanowna Pani,
      Z przyczyn technicznych występują trudności z zalogowaniem się do serwisów bankowości elektronicznej Pekao24 oraz Pekao24Makler.
      Pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności systemu.
      Przepraszamy Pana/Panią za niedogodności.
      Bank Pekao S.A.
    • evil_overlord Re: błąd techniczny 0 w pekao24 08.03.16, 12:04
      Może powinni zmienić nazwę z Pekao24 na Pekao12, skora raz działąją, a raz nie.
    • Gość: marcin poplawski Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.echostar.pl 26.04.16, 03:23
      od kilka lat (na pewno od trzech) w nocy nie można zalogować się pekao24. Pojawia się - zawsze - komunikat: Przepraszamy. Wystąpił błąd techniczny 0. (wprowadzam prawidłowy login i hasło). Na stronie Banku nie ma żadnej informacji o awarii! Nazajutrz zaś - już po poprawnym zalogowaniu - na stronie klienta widnieje informacja o nieudanej próbie logowania. Absurd! Tylko proszę mi nie mówić, że w nocy się śpi. To klient decyduje, kiedy chce korzystać z serwisu. Sama zresztą nazwa serwisu pekao24 (24!) wskazuje wprost, że serwis działa 24 godziny na dobę, czyli non stop.
    • Gość: Victoria Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.internetia.net.pl 20.08.16, 04:06
      Nie mogę się zalogować. Chyba będę musiała zmienić bank.
    • Gość: Jakub Re: błąd techniczny 0 w pekao24 IP: *.centertel.pl 02.09.16, 04:29
      Po prostu super. Stoję na stacji chce kupić bilet na pociąg, a tu proszę bardzo "błąd"... -.- nie mogę wybrać pieniędzy z bankomatu. Pozdrawiam serdecznie każdego który spotkał się z podobnym "problemem", a nie serdecznie osoby za to odpowiedzialne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka