Dodaj do ulubionych

Telewizja JMDI

17.11.15, 06:01
Czy ktoś korzysta z telewizji od JMDI i mógłby się podzieli info informacjami?
Niedługo kończy mi się umowa z NC+ i zastanawiam się czy warto brac ich pod uwagę.

W jaki sposób sygnał jest dostarczany do mieszkania ( dekoder, karta do telewizora czy jeszcze jakoś inaczej?

Jak z jakością odbioru?
Czy jest możliwośc nagrywania wybranych programów/filmów?
Czy są kanały HD?

Druga rzecz zauważyłem, że pseudo opiekun Radzymina ma trochę olewcze podejście (lub jest tak mocno zapracowany, że nie ma czasu odpisac lub oddzwonic). Od kilku dni czekam na kontakt z ich strony i jak na razie nie śpieszy im się, żeby zdobyc klienta sad

Obserwuj wątek
    • octopus12 Re: Telewizja JMDI 17.11.15, 14:11
      Ja korzystam.
      Wcześniej miałem Cyfrowy Polsat i jakoś sygnału jest podobna - wg. mnie bardzo dobra. Standardowo przy gorszej pogodzie (np. zbliżająca się burza sygnał jest słabszy - ale to występowało również w CP i pewnie u Ciebie z NC+ było podobnie). Ogólnie nie mam zastrzeżeń.

Monterzy przeciągają kabel przez istniejącą instalację TV. Co do urządzenia to masz do wyboru albo dekoder albo karta.
      Nagrywanie kanałów jest zależna od urządzenia (dekodera) na które się zdecydujesz.
      Kanały HD - są.

Niestety co do "opiekuna" miałem podobne odczucia. Ja jestem niecierpliwy więc jak nie odzywał się przez 2 dni to napisałem do JDMI --> odezwał się za kilka godzin smile Zresztą nie oczekuj po rozmowie z nim jakiś konkretów - raczej to człowiek do podpisania umowy i tyle = słabo.

Podsumowując oprócz kontaktu z "opiekunem" jestem bardzo zadowolony. Instalatorzy sprawnie wykonują swoją pracę a kontakt z BOK jest poprawny.

Co do ofery masz ją tu: jmdi.pl/oferta-telewizja/

Pozdrawiam

• rypioze Re: Telewizja JMDI 17.11.15, 15:28
      Zrezygnowałem z nich przez "opiekuna."
    • jac3k27 Re: Telewizja JMDI 21.11.15, 18:36
      Na 446 w JMDI można obejrzec teraz "el clasico".
    • lewaszki Re: Telewizja JMDI 09.12.15, 15:45
      No i okazało się, że wszystko co ludzie piszą o "opiekunie" Radzymina to szczera prawda.
      Podejście olewcze, brak sensownego podejścia do klienta. Brak odpowiedzi na maile - za każdym razem ta sama śpiewka że mail nie dotarł - mimo otrzymania raportów dotyczących pozytywnego dostarczenia wiadomości.
      Jeżeli z jakiegoś powodu opiekun odpowie to raczej z przymusu (wysłałem maila do wszystkich osób z sekcji kontakt oraz do biura) niż chęci zdobycia nowego klienta.
      Prośba o przygotowanie oferty/zestawiania, które ułatwi potencjalnemu klientowi dokonanie wyboru kończy się skopiowaniem informacji ze strony WWW.

Więcej informacji można sie dowiedzieć ze strony internetowej niz od pracownika JMDI.

Na chwilę obecną wolę zostac przy aktualnym dostawcy telewizji niż skorzystać z ich oferty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka