Dodaj do ulubionych

WCZASY Z NIEZNAJOMYM...

24.11.09, 18:14
WITAM, MAM PYTANIE DO OSÓB,KTÓRE SPEDZILY WAKACJE ZAGRANICZNE Z OBCA
OSOBĄ. JAK TO ORGANIZOWALIŚCIE, GDZIE SZUKAĆ, CZY TO BEZPIECZNE NO I
JAK WRAZENIA??

POZDRAWIAM
JESTEM PEŁNA OBAW :))
Obserwuj wątek
    • mironka66 Re: WCZASY Z NIEZNAJOMYM... 24.11.09, 23:39
      z nieznajomym jeszcze nie probowalam ale z nieznajoma
      owszem :)...nic strasznego...bylo fajnie przewaznie...w najgorszym
      razie sztywno i troche nudno,ale wszyscy sie rozkrecaja z czasem :)
    • elik72 Re: WCZASY Z NIEZNAJOMYM... 25.11.09, 13:29
      Nie ma się czego obawiać, jeżeli chcesz podróżować a znajomi nie podzielają
      Twojej pasji to ruszaj sama albo z osobami z forum. Łatwiej jest w wyjazdami z
      biurem podróży. Jeżeli jedziesz na wycieczkę zorganizowaną to przecież
      podróżujesz w grupie, noclegi i przejazdy masz zorganizowane, nie zostaniesz
      sama na pustkowiu bez mapy :) Wyjeżdżałam kilka razy z dziewczynami poznanymi na
      tym forum i zawsze byłam zadowolona z towarzystwa a z niektórymi osobami
      utrzymujemy kontakt do dziś. Jeździłam na objazdówki, jeżeli chcesz jechać na
      wczasy to lepiej dogadać się wcześniej co do sposobu spędzania czasu - czy
      zwiedzacie czy tylko plażowanie - żeby uniknąć kwasów na miejscu :) Gdzie szukać
      - chociażby na tym forum, jak zorganizować - zależy od biura, wykupujecie w
      biurze po jednym miejscu z zakwaterowaniem ze wskazaną osobą albo robicie
      rezerwację na dwójkę i każdy płaci 1/2. Pozdrawiam
      • janek123-1 Re: WCZASY Z NIEZNAJOMYM... 25.11.09, 23:36
        Jeżdziłem parę razy z nieznajomymi , kobietami , mężczyznami, zawsze z internetu.Nie ma problemów, Należy trochę się dopasować, ten ktoś także i po sprawie.Jak jedziesz z biurem , nie na dziko, i masz pokój z nieznajomą to co, ona cię zje?Pozatem zawsze zwinąć manatki i wrócić do kraju.Piszę bez powodu, ale też szukam do Syrii i Jordanii na wiosnę, na 10 -14 dni.Znaję to o.k. nie , to pojadę sam.Poleczam ten system bo taniej, bez terminów, weselej i ..........za chwilę możecie się nie znać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka