jo-ls 20.07.10, 08:51 Poszukuję towarzyszki na wyjazd do Tunezji z Warszawy ok 30 lat.Jeśli interesuje Cię clubbing i plazowanie odezwij się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alik_1 Re: tunezja lipiec/sierpeiń 20.07.10, 09:32 Jestem zainteresowana prosze o kontakt na adres aallaa2@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
lerak Re: tunezja lipiec/sierpeiń 20.07.10, 18:08 Szukasz tylko jednej towarzyszki czy może być większa grupka?:) Jak większa, to proponuję Ci zajrzeć na twoja-podroz.pl, myślę, że tam możesz znaleźć chętne osoby na tai wyjazd. A jak jeszcze nie ma takiej grupy, to sama możesz taką stworzyć:) Tylko opisz swoje plany i pewnie dziewczyny zaczną się dołączać do Ciebie:) Bo kierunek i sposób spędzania wakacji dość popularny i kuszący:) Odpowiedz Link
jo-ls Re: tunezja lipiec/sierpeiń 20.07.10, 18:35 Poszukuję jednej towarzyszki z Warszawy dość pilnie,bo czasu mało.Czekam niecierpliwie na chętną osobę Odpowiedz Link
jo-ls Re: tunezja 29 lipca 20.07.10, 20:58 jo-ls napisała: > Poszukuję koleżanki lat ok 30 na wyjazd do Tunezji od 29 lipca z Warszawy .Jeśli > interesuje Cię clubbing i plazowanie odezwij się.Mam już zarezerowane dwa hotele w Hammamecie Odpowiedz Link