Dodaj do ulubionych

Indie Mumbaj Jaipur Goa

21.09.11, 17:15
Zapraszamy jedną osobę na wyjazd.Listopad grudzień ew styczeń do uzgodnienia na ok 3, 4 tygodnie plecakowo,która lubi indyjskie klimaty, jedzenie na wesoło.Bilet dwie strony ok 2500 + drugie tyle na resztę.Nas jest troje z Wawy
Obserwuj wątek
    • renata.online Re: Indie Mumbaj Jaipur Goa 23.09.11, 12:49
      Hej! mozesz napisac wiecej szczegolow? np. kto jest 'nas troje' :) czy tylko te wymienione miejsca was interesuja czy tez chcecie troszke wiecej zobaczyc? Wyjazd do Indii chodzi mi po glowie od dluzszego czasu, jeszcze sie tak naprawde do niego nie 'przymierzylam' ale sadze, ze mozna zrobic to znacznie tanszym kosztem. Napewno bilet lotniczy, co do cen na miejscu nie moge sie wypowiadac bo nie bylam. Ktores z Was juz bylo w Indiach czy to tez pierwszy wyjazd? Aha, dla mnie optymalny czas wyjazdu to przelom listopada i grudnia.
      Pozdr. R.
      • agnieszkaa_33 Re: Indie Mumbaj Jaipur Goa 23.09.11, 15:37
        Do Renaty:)
        Hej !
        Również interesuje mnie wyjazd do Indii przełom listopad/ grudzień( przynajmniej termin już jest określony i wspólny;) . Są jeszcze 3 osoby wykazujące ochotę co do wyjazdy, więc jeśli jesteś zainteresowana i chcesz pisz na adres: agnieszkaa_33@gazeta.pl

pozdrawiam a.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka