Dodaj do ulubionych

Maroko - Południe (objazd) ewent. odpoczynek w Hrg

02.10.11, 12:39
Szukam sympatycznej, pogodnej koleżanki (wiek nie ma znaczenia) na wyjazd w październiku z bp Itaka lub Sky Club (Triada) na objazdówkę - Południe Maroka - 1 tydz. Możliwy dodatkowy tydzień odpoczynku w Agadirze. Wylot raczej z W-wy.
Nie chce dopłacać do sing. Jestem kobietą.
Ewentualnie - tydzień odpoczynku w Hrg - wylot raczej z Krk.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na e-mal gazetowy : aqua_frigida@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • naimka Re: Maroko - Południe (objazd) ewent. odpoczynek 23.10.11, 16:31
      Witaj jestem z Warszawy i bylabym zainteresowana., Jezeli z Tojej strony sprawa jest aktualna to prosze o kontakt 606 916 244 Asia
      • aqua_frigida Re: Maroko - Południe (objazd) ewent. odpoczynek 30.10.11, 13:56
        Przykro mi, juz nieaktualne.
        W październiku dopadła mnie infekcja, z która walczyłam dość długo. :/
        Wykupiłam Maroko Południe na kwiecień 2012 r.
        pozdrawiam
        :)
        Lepiej kontrolować błędy swoje, niż cudze." (Demokryt)
      • twojakoszulka.eu Re: Maroko 24.01.12, 18:51
        witam
        Wraz z żoną (ja 37 lat i żona 35 lat kondycja średnia) szukamy chętnych lub już istniejącą grupę na ciekawy wyjazd w sierpniu 2012 do północnej Afryki – Maroko, Algieria ...
        Interesuje Nas wyjazd nietypowy, warunki raczej proste, liczy się ciekawą formę zwiedzania, bardziej lokalne środki transportu, jeep, bus... ., duży kontakt z mieszkańcami. Jesteśmy otwarci na propozycje.
        Przewidywalny budżet na 2 osoby z przelotem około 12000zł
        Chętnie nawiązali byśmy kontakt z rodziną/rodzinami które mają dzieci w wieku około 12-15 lat i które też by jechały z dziećmi,w takim przypadku zabrali byśmy z sobą naszego syna (13 lat).
        mój adres: biuro@intergraf.bydgoszcz.pl
    • ama-rin Re: Maroko - Południe (objazd) ewent. odpoczynek 30.10.11, 14:43
      aqua_frigida napisała:

> Szukam sympatycznej, pogodnej koleżanki (wiek nie ma znaczenia) na wyjazd w pa
      > ździerniku z bp Itaka lub Sky Club (Triada) na objazdówkę - Południe Maroka - 1
      > tydz. Możliwy dodatkowy tydzień odpoczynku w Agadirze. Wylot raczej z W-wy.
      > Nie chce dopłacać do sing. Jestem kobietą.
      > Ewentualnie - tydzień odpoczynku w Hrg - wylot raczej z Krk.
      > Osoby zainteresowane proszę o kontakt na e-mal gazetowy : aqua_frigida@gazeta.p
      > lHej,jezeli nie znalazlas jeszcze nikogo,odezwij sie.Moj nr 507 737 616
      • aqua_frigida Re: Maroko - Południe (objazd) ewent. odpoczynek 30.10.11, 19:35
        Pisalam wyżej, z mojej strony oferta już nieaktualna.
        Dokonalam juz zakupu imprezy PołudnieMaroka na kwiecien 2012 r.

pozdrawiam
        :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka