Dodaj do ulubionych

Egipt za grosze

21.01.12, 10:37
Egipt za grosze,z dnia na dzień - dobry last. W celu uniknięcia dopłaty do jedynki pilnie potrzebna zdecydowana osoba. Wyznanie,płeć.wiek.waga,miejsce zamieszkania,stan cywilny bez znaczenia. Zakaz malkontenctwa. Pożądane zdrowe poczucie humoru.
Obserwuj wątek
    • abc1562 Re: Egipt za grosze 21.01.12, 13:00
      Najbliższy termin jest do Szarmu 25.01.2 tygodnie z W-wy.hotel fortuna 3***?1590 zł.HB Jeżeli odpowiada termin,miejsce i cena to pisz;tadzioborki14@wp.pl.A może masz inną ,ciekawszą ofertę?
    • afrodytka10 Re: Egipt za grosze 21.01.12, 16:08
      mogę koniec lutego, jestem z Warszawy pisz: impreza11@op.pl Ewa
    • frustracyja Re: Egipt za grosze 22.01.12, 10:52
      Jestem gotów do wyjazdu,a nawet spakowany.Znasz przybliżony termin wypoczynku?Ile dni? Pozdrawiam.Awit
      • ziutazkrosna Re: Egipt za grosze 22.01.12, 11:38
        Po feriach zimowych. Więcej ofert,tańsze imprezy - na 7 i więcej dni.
    • juhana Re: Egipt za grosze 22.01.12, 21:33
      czesc.daj znac jak bedziesz wiedziala cos wiecej odnosnie tego egiptu:). w lutym temp.24-28 stponi w ciagu dnia. wieczory sa chlodniejsze i wieje wiatr-sprawdzilam;).
      joaska
      • elzik Re: Egipt za grosze 25.01.12, 15:15
        Dołączam się do polowania na lasty, Egipt początek lutego. Ja M 50+ Wa-wa. Kontakt na mail gazetowy.
      • mirbex Re: Egipt za grosze 29.01.12, 13:06
        Ja w zeszłym roku byłam w styczniu i powiem ze trzeba wziasc sporo ciuszków z długim rekawem, bo jak sloneczko sie schowa to juz trzeba sie ubrac :D
        aczkolwiek kocham ich zime :P
        ja na lezaczku w sloneczkusoebie leniuchowałam a tam obsługa hotelu w wełnianych czapkach, hihi
        śmiesznie to wyglądało :)
      • paziadorka Re: Egipt za grosze 03.02.12, 21:23
        witam, chętnie wyjadę ale po 20 lutym ,jestem nawet za większą grupką.
        proszę o odpowiedz na adres d12a@o2.pl
        pozdrawiam
    • ama-rin Re: Egipt za grosze 26.01.12, 23:02
      Witam,mam na imie Basia.Jezeli jeszcze nie znalazlas osoby do wyjazdu,odezwij sie,prosze.Moj mail go.basia@wp.pl Pozdrawiam.
    • atlantis13 Re: Egipt za grosze 26.01.12, 23:34
      ja też chętnie pojadę
      K27 (Warszawa)
      • lavive Re: Egipt za grosze 27.01.12, 00:06
        Ja również planuje lecieć do Egiptu, koniec lutego na tydzień.
        K 24 lata, W-wa.
        Może chce ktoś dołączyć????
    • ziutazkrosna Re: Egipt za grosze 27.01.12, 10:40
      Powiem tak: wiem z doświadczenia,że najlepsze lasty są po feriach zimowych dla dzieci. Dzisiaj, owszem,jakiś hotel coś tam rzuci na zachętę, ale generalnie szału nie ma. W rachubę wchodzi przełom lutego\marca, z przewagą marca. Zainteresowane osoby proszę o potwierdzenie gotowości wyjazdu. Im nas będzie więcej, tym przyjemniej i weselej spędzimy czas na wyjeździe po słońce.
      • montecarlo17 Re: Egipt za grosze 27.01.12, 23:23
        kobietko najlepszych lastów nigdy nie ma w lutym....

w 2011 miałem egipt all inclusive za 999 zł hotel 5*****, czasem 929 zł, 899 zł na trzy dni przed wylotem :)
        to jest last minute

• ziutazkrosna Re: Egipt za grosze 28.01.12, 14:42
          Dziękuje, wiem, masz absolutną rację i dlatego interesuje mnie bardziej marzec (vide mój wpis wyżej)niż luty. I oczywiście termin 3 dni przed wyjazdem. Bardzo dziękuję za komplement w sprawie tej kobietki.Jam KOBIETA i to 100%.Pozdrawiam i zapraszam do wspólnego wyjazdu do Egiptu za grosze.
          • mirbex Re: Egipt za grosze 29.01.12, 13:01
            witajcie
            jestem K25, wylot najlepiej z warszawy/ewentualnnie poznań
            i jestem zainteresowana wyjazdem do Egiptu, najlepiej to początek lutego..
            czyli szykujące się właśnie lasty....
            myślałam o dahabie... jeżli któraś z Was jest zainteresowana piszcie na mail
            craafmage@o2.pl
      • blanka2602 Re: Egipt za grosze 31.01.12, 22:40
        Gdzie się wybieracie do Hurghady :)
    • paziadorka Re: Egipt za grosze 03.02.12, 21:30
      jestem za ,ale po 20 lutym , fajnie by był większą grupką,
      odpowiedz na adres d12a@o2.pl
      pozdrawiam dora
    • atlantis13 Re: Egipt za grosze 03.02.12, 21:45
      hej, jesteśmy już we dwie, ale może ktoś chce się przyłączyć?
      w grupie raźniej :)
      wybieramy się do Sharm 22 lutego, na 2 tygodnie, z Warszawy
      jeżeli ktoś chce z nami jechać to proszę o kontakt: atlantis0(at)wp.pl
      • ziutazkrosna Re: Egipt za grosze 04.02.12, 12:15
        Dzień dobry bardzo, bo słoneczny, Atlantis 13. Macie już dziewczyny wykupioną imprezę? Za ile? Oczywiście, jeśli to nie tajemnica ? Pozdrawiam.
        • atlantis13 Re: Egipt za grosze 04.02.12, 12:35
          cześć :)
          nie kupiłyśmy, czekamy czy jeszcze nie stanieje, na razie kosztuje ok. 2300 - więc to raczej nie są "grosze"
          ale hotel dobry, blisko morza, daleko od lotniska, all, 2 tyg.
          • mirbex Re: Egipt za grosze 13.02.12, 11:58
            Powiedzcie czy ktoś z Was miałby ochote lecieć na własną ręke?
            tzn kupic sam bilet czarterowy i np mieszkac w kairze??
            jak cos piszcie na craafmage@o2.pl
            • kornel-1 Re: Egipt za grosze 14.02.12, 02:46
              A dlaczego zamieniac jedno duze polskie miasto na inne duze (i do tego zanieczyszczone) miasto w Egipcie?

Kornel
              • pavvka Re: Egipt za grosze 14.02.12, 09:55
                kornel-1 napisał:

> A dlaczego zamieniac jedno duze polskie miasto na inne duze (i do tego zanieczy
                > szczone) miasto w Egipcie?

A choćby dlatego, że woli się zwiedzać niż pić drinki z palemką. Ostatniej jesieni spędziłem tydzień w Kairze i b. mi się podobało.
                • mirbex Re: Egipt za grosze 14.02.12, 23:08
                  dzieki pavvka...
                  Tu masz rację, najczesciej jest tak jak piszesz...
                  a chociazby ze my tutaj nie mamy takiego miasta- a w szczególnosci mozliwosci poznania czyjejś mentalnosci, zwyczajów i obyczajów.
                  pavvka- skoro już tam byłeś to mozesz napisz gdzie nocowałeś w hostelu czy w wynajętym mieszkaniu?? Jakieś rady ;-)
                  • pavvka Re: Egipt za grosze 15.02.12, 10:55
                    Nocowałem tutaj: www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g294201-d2091192-Reviews-Hotel_Royal-Cairo.html
                    i było OK.
                    A z rad, bo ja wiem... zabrzmi to niefajnie, ale: unikać wdawania się w rozmowy z przypadkowymi osobami. Niezależnie od tego jak mili by się na początku wydawali, zawsze chcą w końcu wyciągnąć od turysty pieniądze. Poza tym nie bać się jeździć taksówkami, są tanie i uczciwie używają liczników (to te taksówki z szachownicą namalowaną z boku). Ale też chodzić, chodzić, chodzić po mieście jak najwięcej, żeby poczuć atmosferę.
                • kornel-1 Re: Egipt za grosze 18.02.12, 11:09
                  Ciężko jest zwiedzać Egipt mieszkając w Kairze...
                  I ciężko mi by było wytrzymać w takim mieście więcej niż kilka dni.

Kornel
                  • pavvka Re: Egipt za grosze 20.02.12, 13:20
                    kornel-1 napisał:

> I ciężko mi by było wytrzymać w takim mieście więcej niż kilka dni.

Widocznie jestem bardziej wytrzymały :) Zresztą generalnie wolę duże miasta niż bezdroża. A w Kairze jest mnóstwo do zobaczenia, zwłaszcza jeśli jest się jak ja miłośnikiem architektury islamskiej.
    • marty00 Re: Egipt za grosze 22.02.12, 12:21
      jestem gotowa na wyjazd!
      pisz lub piszcie, szukam osoby z ktora bede dzielic pokoj ;-)
      edyta2004@hotmail.com

marzec - egipt- na 2 tygodnie
      pozdrawiam
    • paziadorka Re: Egipt za grosze 23.02.12, 10:04
      jestem za ,50 latka z Warszawy ,mój mail
      d12a@o2.pl
    • marty00 Re: Egipt za grosze 24.02.12, 14:56
      jestem chetna na wyjazd od mniej wiecej 9 marca ;-)

kto sie pisze? ;)
      adres
      edyta2004@hotmail.com
      • ziutazkrosna Re: Egipt za grosze 25.02.12, 15:12
        wszystkim,którzy zemną się kontaktowali,dziękuję i potwierdzam wyjazd 9 marca br
        • ziutazkrosna Re: Egipt za grosze 25.02.12, 15:16
          oczywiście ZE MNĄ,ZE MNĄ,ZE MNĄ
    • misiek1313133 Re: Egipt za grosze 12.03.12, 00:59
      Witam,co prawda jestem licealistą(mam nadzieję, że nie robi to różnicy), mam 18 lat, jestem z Warszawy, oto mój fb:www.facebook.com/profile.php?id=100000691677705

mam zamiar wylecieć do egiptu w terminie albo 27.03 na tydzieć albo od 4.04 generalnie w przedziale 27.03-10.04, tydzień czasu all inclusive, piszę bo szukam kogoś do pokoju, gdyż nie opłaca się samemu, jestem miłym i kulturalnym młodzieńcem, można w google o mnie poczytać... lecę by odpocząć od szkoły(chodzę do 2 liceum) od bałaganu warszawskiego... chcę się pobawić i miło spędzić czas, czekam na odpowiedz. 693-651-703 . Pozdrawiam Serdecznie Michał.
      • ziutazkrosna Re: Egipt za grosze 25.03.12, 12:30
        misiek11313133.Misiek odezwij się jak zrobisz maturę,a póki co (sorry za rusycyzm),ucz się chłopaku,ucz się.Matura za progiem.Pozdrawiam wiosennie.Ziutazkrosna
    • kerad123 Re: Egipt za grosze 12.03.12, 15:49
      Cześć Ziuta .Odezwij się jak wrócisz.Pozdrawiam Krosno
    • kerad123 Re: Egipt za grosze 12.03.12, 15:51
      Ziuta - odezwij się jak wrócisz -Krosno
      • ziutazkrosna Re: Egipt za grosze 25.03.12, 12:27
        kerad123 Wróciłam.Odzywam się.Ja też pozdrawiam Krosno.Ziutazkrosna
        • kerad123 Re: Egipt za grosze 27.03.12, 11:01
          Witaj Ziuta
          Czasami mam podobny kłopot - towarzysz podróży.

Pozdrawiam fuhwodniak@wp.pl
        • kerad123 Re: Egipt za grosze 29.03.12, 10:43
          Witaj Ziuta
          Często wyskakuję w Bieszczady , lub na Słowację , ale nie tylko.Czasami brakuje towarzysza podróży i jeżdżę sam.Jeśli miewasz podobne sytuacje to odezwij się na fuhwodniak@wp.pl

Pozdrawiam keradzkrosna
    • vlado46 Re: Egipt za grosze 14.03.12, 21:31
      M 50+, proszę o szczegóły.Jestem mobilny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka