Dodaj do ulubionych

KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE??

26.07.04, 19:26
Miałam jechać na Krym w sierpniu, ale niestety towarzystwo się rozpadło.
Jeżeli KTOŚ ma w zamiarze taki wyjazd i nie przeszkadzałoby Mu towarzystwo
27latki, bardzo proszę o kontakt.
Obserwuj wątek
    • Gość: rubin Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:20
      Napisz cos wiecej na jak dlugo i kiedy pasuje Ci taki wyjazd. Podrozowalas juz
      po Ukrainie ? Ja bylem na niej wiele razy ale na Krymie jeszcze nie. Jak chcesz
      to pisz rubinzam@poczta.onet.pl
      • Gość: alladyn Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:23
        planuję Krym w VIII, kilka lat starszy :) jeśli chcecie przyłączę się, też nie
        wyszło mi z kilkoma osobami
    • Gość: alladyn Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:36
      Jeśli chcesz jechać, chętnie dołączę: cattacgd@yahoo.com
    • Gość: krzysztof Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: *.au.poznan.pl 27.07.04, 16:18
      Hej
      Dobre! ja też miałem jechać na Krym w sierpniu i ekipa się rozpadła? Może to ta
      sama:) W każdym razie chętnie bym pojechał. Na Ukrainie jeszcze nie byłem,
      chyba trzeba załatwiać wizy?. a tak w ogóle tez mam 27 lat i mieszkam w
      Poznaniu.
      Moj mail: maks281@wp.pl , gg 5535897, pozdro
      • Gość: djsobol Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 16:34
        bardzo chetnie,czekam na wiecej informacji,djsobolMAŁPAwp.pl
        • Gość: kermitka77 Re: KRYM W SIERPNIU-BABECZKI- ZGŁASZAJCIE SIĘ BO.. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 17:25
          FACETOW JEST JUZ CHYBA AZ ZA DUZO :)MOZE FAKTYCZNIE UDA SIE STWORZYC FAJNA
          GRUPKE.
      • girl Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? 06.02.05, 21:28
        to jest nas juz chyba ze 4 osoby; ja tez chetnie pojechalabym na krym latem;
        mam 27 lat i mieszkam w poznaniu; moze czas ustalic jakies szczegóły? GG:
        7504017
      • ann300 Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? 17.05.05, 23:18
        ja na krym pojechałabym na przełomie sierpien/wrzesien.
        Jesli sie wybieracie- napiszcie z jakim biurem, co trzeba zabrac, i ile taka
        "wycieczka" kosztuje.
        Chciałabym troche pozwiedzac i pomieszkac w miare ludzkich warunkach.

Pozdr.
        ann
    • Gość: Kolumbia Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.04, 20:06
      tez chetnie bym sie dolaczyla, jaki to mialby byc termin?
      • Gość: kermitka77 Re: KRYM W SIERPNIU- TERMIN IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 22:44
        Termin do ustalenia- ja akurat jestem dyspozycyjna od ok.3 sierpnia az do jego
        konca. Podaj prosze swego maila i skrzyknij jeszcze jakas plec nasza :)Mozesz
        tez skontaktowac sie z pozostałymi osobam, ktore odpowiedzialy na wiadomosc.
        Moj mail brzmi dokladnie jak wyzej AUTOR na portalu Gazety.
        • Gość: elis Re: KRYM W SIERPNIU- TERMIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:09
          ja tez chce z wami na krym ale mam malo wolnych dni moge jechac od 3 do 12
          sierpnia,napiszcie mi elis22@wp.pl jesli jeszcze nie odjechaliscie lub dzwoncie
          na kom. 0503456887
          elis
    • Gość: Kobitka :) Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: *.icpnet.pl 27.07.04, 22:55
      To ja - poszukiwana płeć :)Chętnie się z wami wybiorę. Jestem wolna między 1.08
      a 23.08.
      • Gość: kermitka77 Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 23:21
        Wiec szrajbuj smialo do mnie: kermitka77@gazeta.pl
        oraz do rubina, ktory jako pierwszy odp. na informacje i ma doswiadczenie w
        pobycie na Ukrainie :) Pozostale osoby wg uznania :) Pozdrowka
      • Gość: Markol Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:15
        Jedź do tego gnoju, jedź zobaczysz 4 świat! powodzenia życze!
        • dar54 Krym - piękny 03.02.05, 17:22
          Jeżeli ktoś potrzebuje więcej informacji, porad
          Ja tam byłem 2 razy w 2002 i 2003 roku - od Kerczu po Jewpatorię
          Oczywiście z biurem TOP Chorzów
          dlew6@wp.pl
          • Gość: ilona Re: Krym - piękny IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 01:35
            pisze sie ilona_ostrowska@gazeta.pl
    • renek01 Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? 10.02.05, 11:44
      Helloo!
      wpisuję się do wątku i chętnie do Waszej ekipy-termin urlopu jeszcze nie
      ustalony, więc czemu nie-może być sierpień i Krym!
      czy już są jakieś konkrety? jak?gdzie?na ile i za ile? ;-))
      pozdrawiam
      Renia
      ps. moj mail: renek@pf.pl
      • kermitka77 Re: KRYM W SIERPNIU-NIEAKTUALNE 13.02.05, 13:23
        Przepraszam, ale ten wątek zaistniał w sierpniu roku 2004 i jest już
        nieaktualny tzn. wciąż się tam wybieram i w obecnym roku tj. 2005 mam zamiar
        dopiąć swego, z tym że z biurem podróży.Gdyby Ktoś chciał się dołączyć- częsty
        problem to dopłaty do singielek- bardzo proszę.
        Pozdrawiam
        PS> 10ki razy zgłaszam wątek do kasacji, która nie nastąpiła-nie wiem dlaczego.
        • girl Re: KRYM W SIERPNIU-NIEAKTUALNE 24.04.05, 13:03

to jest nas juz chyba ze 4 osoby; ja tez chetnie pojechalabym na krym latem;
          mam 27 lat i mieszkam w poznaniu; moze czas ustalic jakies szczegóły?
          GG: 7504017, girl@gazeta.pl
        • ann300 Re: KRYM W SIERPNIU-NIEAKTUALNE 17.05.05, 23:24
          A MASZ JAKIES "upatrzone" biuro ???
          Ja na krym wybieram sie na przełomie sierpien/wrzesien.
          Najchętniej własnie z biurem, zeby wszystko miec "na gotowe".

Jak coś daj znać na ann300@gazeta.pl
          Pozdrawiam
          Ann
    • Gość: Stasiu Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: *.kompuart.pl 04.04.05, 17:06
      Witam,
      planujemy wyjazd w połowie sierpnia2005 Mołdawia-Odessa-Krym-i dalej... jak się
      uda to nawet do Baku albo zawrócić i do Turcji. 4 osoby chętne na tę chwilę.
      Dobre towarzystwo... tak myślę:) więcej info?: stasiu@peppermint.pl
      • borus6 KRYM 23.04.05, 18:41
        Wysłałem na Wasze adresy moje wrażenia i programy jakie realizowałem z TOP
        Chorzów. Jednak chcąc zobaczyc mnóstwo pieknych miejsc - tylko z biurem
        podróży - nie martwimy sie o hotele, jedzenia, bilety do odwiedzanych obiektów,
        miejscowych przewodników, o parkingi dla własnych pojazdów, problemy na granicy
        ukraińskiej - długie czekanie w olbrzymiej kolejce - tam i wracając.
        Przemyślcie jazde własnym środkiem , natomiast koleja - problemy z biletami ze
        Lwowa do Symferopola, potem autobusami nad morze lub trolejbusem do Jałty.
        darlew19@wp.pl
    • Gość: Dario Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: 217.153.211.* 07.05.05, 14:10
      A nie jedziesz moźe w czerwcu ?
      Dario
    • Gość: slavik Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: 194.44.221.* 07.05.05, 14:15
      moge pomoc zalatwic samodzielne mieszkania we Lwowie jedno lub dwupokojowe
      koszt okolo 120-160 hr za dobe kontakt telefoniczny z polski +380676732800
    • janek51 Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? 09.05.05, 10:30
      my tez jedziemy na Krym zobacz www.eastway.pl
    • Gość: dziubek4 jade w sierpniu na Krym IP: *.aster.pl 22.05.05, 21:56
      jade ze swoja dziewczyna.Mam 24 lata.Jade w pierwszej polowie,pociagami:)

dziubek4@interia.pl
      • Gość: dziubek Re: jade w sierpniu na Krym IP: *.aster.pl 22.05.05, 23:15
        jade w pierwszej polowie sierpnia.warszawa-lwow-krym(miasta na krymie na
        poludniu)-kijow-warszawa.szybko zwiedzam,a nastepnie w najfajniejszym z miast
        zostaje kilka dni,zeby opalic to&owo:)kto ma chec jechac:

dziubek4@interia.pl
    • Gość: piotr Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:03
      ja byłem w tamtym roku na krymie masz pytania wal peter555mgr@poczta.onet.pl
    • girl Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? 14.06.05, 23:36
      hej, to jak, jedziemy na ten krym w sierpniu?
    • Gość: edwarddyp nie jedzcie tam w sierpniu !! IP: *.76.classcom.pl 29.06.05, 17:38
      chyba ze macie własny transport lub kaske na wynajecie samochodu - przypada
      średniu 4 rosnjan na mter kwadrtowy. nie da sie oddychac. ja bylem rowniez we
      wrzesniu i bylo pieknie
    • Gość: mario Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? IP: 217.144.243.* 02.07.05, 19:34
      Witam ,dlugo juz szukam jakiejs ofery wyjazdu na krym,ale samemu troche smutno
      bede gotow na okolo 20-25 sierpien dajcie znac ,mieszkam na wybrzezu,pozdrawiam.
      mariusz26pl@yahoo.com
      • janusz_big Re: KRYM W SIERPNIU-CZY KTOŚ JEDZIE?? 22.07.05, 00:07
        ja jade i mam jedno miejsc wolne na motocyklu

jest jakas chetna?

janusz_big@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka