Dodaj do ulubionych

Magiczna Czarnogóra 6 - 17 czerwca

27.05.13, 19:21
Szukam towarzyszki na zorganizowany wyjazd do Czarnogóry, szczegóły tutaj:
www.testtour.pl/oferta/wycieczki-objazdowe/magiczna-czarnogora/magiczna-czarnogora,produkt-24
Ja, K-50, lubię zwiedzać, dużo chodzić. Wsiadam w Katowicach, ale można w Krakowie, Bielsku i Cieszynie. Proszę pisać tutaj lub na mail ziellonka@gazeta.pl We dwie raźniej.
Obserwuj wątek
    • joanna1965-1 Re: Magiczna Czarnogóra 6 - 17 czerwca 28.05.13, 11:23
      byłam na takiej objazdówce 4 lata temu w Budvie i polecam gorąco:)
      • ziellonka Re: Magiczna Czarnogóra 6 - 17 czerwca 28.05.13, 14:55
        Dziękuję za opinię, miałam trochę obaw, ale im dłużej czytam o tym kraju, tym bardziej mi się podoba :)
        • krakowiaczek45 Re: Magiczna Czarnogóra 6 - 17 czerwca 29.05.13, 19:12
          Aż Ci zazdroszczę:) byłem w tamtych stronach 2 lata temu:) w Budvie i Barze>>. Polecam zwiedzić Stary Bar, popłynąć stateczkiem wzdłuż wybrzeża czarnogórskiego z Baru do Budvy:) Piękna plaża w Sutomorie, intymna plaża w Petrovac:) Czarnogóra to piękna kraina choć chyba jeszcze niedoceniana >>> i dobrze>>> kto pierwszy ten lepszy>
          • ziellonka Re: Magiczna Czarnogóra 6 - 17 czerwca 30.05.13, 12:00
            Tylko mnie utwierdziłeś, że dobrze wybrałam. Przewidzianych jest kilka wycieczek, ale jeśli nie będą ujęte w programie to sama dotrę i do Starego Baru i do Petrovaca, myślałam jeszcze odwiedzić Perast i wybrać się stamtąd na pobliskie wysepki.
          • krakowiaczek45 Re: Magiczna Czarnogóra 6 - 17 czerwca 30.05.13, 17:30
            Ja byłem konkretnie w Barze i to dobre miejsce wypadowe na całą Czarnogórę>> do Starego Baru najlepiej taksówką z centrum Baru. 4 euro biorą>> jak jest kilka osób to tanio wychodzi>> spowrotem można spacerkiem bo z górki:)>> wzdłuż wybrzeża jeździ pociąg>> bilet z Baru do Sutomorie 1 euro. Ja jeździłem pociągiem. piekne widoki>warto popłynąć na rejs wzdłuż wybrzeża>> z portu w Barze wypływają takie małe jachty, łódki>> około 12 euro jak większa grupa i zwiedzi się kilka miast po drodze>> Warto podpłynąć pod wyspę Swietego Stefana>pozdrawiam i miłego zwiedzania>> pogoda w tym czasie jest świetna a morze cieplutkie>>>konieczne buty do pływania bo są jeżowce no i kamieniste dna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka