Dodaj do ulubionych

Wakacje - KRYM

07.08.13, 17:22
Cześć
Wybieramy się na wakacje na Krym. Będzie trochę plażowania i lenistwa, będzie też zwiedzanie, będzie aktywnie, będzie fajnie:) Jest nas 3 osoby (chłopak z dziewczyną plus nasz znajomy).Średnia wieku powyżej 30 ;) Szukamy osoby która dołączy do naszej grupki. Wyjazd organizujemy na własna rękę, doświadczenie w tego typu wyjezdzie juz mamy.Termin połowa września. Szczegóły planu podróży i wyjazdu na priv. Zapraszam :)
Obserwuj wątek
    • gryzelda15 Re: Wakacje - KRYM 16.08.13, 18:12
      cześć, czy nadal szukacie chętnego
      jestem z Trojmiasta, także 30+
      • 4travel Re: Wakacje - KRYM 18.08.13, 13:07
        tak, tylko my mamy już zakupione bilety i lecimy z Katowic do Kijowa i z Kijowa na Krym, jeżeli ci to odpowiada to zapraszamy, chyba że spotkamy sie po prostu na miejscu
        • boyfromcrimea Re: Wakacje - KRYM 19.08.13, 22:07
          Witam! Mieszkam w Sewastopolu. Dlatego, jeżeli Państwo planuje odwiedzieć Sewastopol,
          to mogę zaproponować panu pomoc w odwiedzaniu najbardziej interesujących miejsc Sewastopola (Pokażę również Panstwu Balakławę i Chersonez Taurydzki. Rzeczywiście, jeżeli Pan bedzie miał na to ochotę oraz czas).
          Rownież pomoge w znalezieniu fajnego (oraz taniego) noclegu na Krymie.
          Jeżeli jest Pan w tym zainteresowany, proszę o odpowiedź na maila: boyfromcrimea@gazeta.pl
    • aksas Re: Wakacje - KRYM 20.08.13, 09:16
      bylam w tym roku moge cos pomoc podpowiedziec aksas@gazeta.pl
      • 4travel Re: Wakacje - KRYM 24.08.13, 19:12
        hej, odezwałem sie na maila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka