bo-tak29 15.07.14, 08:46 Hej, mam na imię Ela (32) szukam towarzyszki podróży na wycieczkę objazdowo - wypoczynkową Turcja smak orientu (Rainbow Tours) . Termin sierpień lube wrzesień 2014. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aksas Re: Turcja Smak Orientu 16.07.14, 08:32 hEJ zNALAZLAS KOGOS? mam grupe na fb ludzi ktorzy lubia podrozowac moge Cie dolaczyc:) Asia Odpowiedz Link
bo-tak29 Re: Turcja Smak Orientu 16.07.14, 09:41 hej, jeszcze nie znalazłam nikogo, w sumie wczoraj założyłam ten wątek, piszesz o jakiejś grupowej stronie na facebook-u czy o pojedynczych ludziach? Odpowiedz Link
a.bialasik.hmi Re: Turcja Smak Orientu 26.07.14, 14:06 Hej, też planuję w pojedynkę wybrać się do Turcji i też myślałam o wycieczce Smak orientu 27.08.14r. A skąd jesteś?? Dołączyłaś do tej grupy na fb? Agata (29) Odpowiedz Link
aga18d Re: Turcja Smak Orientu 01.08.14, 19:04 Hej dziewczyny jestem zainteresowana Turcja nie wiem czy juz podjelyscie decyzje wylot chetnie z Poznania.pozdrawiam Agnieszka K39 Odpowiedz Link
senderka7 Re: Turcja Smak Orientu 01.08.14, 19:35 Hej U mnie zalezy wszystko od paszportu, kiedy będę juz miala.Liczę ze za 2 tyg bede miala. Jesli chodzi o lot to ja bede leciec z Gdańska lub Warszawy, ale to nie ma znaczenia jesli i tak spotkamy sie na tej samej wycieczce :) Odpowiedz Link
unamurena Re: Turcja Smak Orientu 02.08.14, 13:30 Witajcie! Wraz z koleżanką poznaną właśnie na tym forum wybieramy się na tydzień do Turcji, do Marmaris. Lecimy z Wa-wy 25.08, ale jest też możliwość wylotu z innych miast. W planach plażowanie, nurkowanie, zwiedzanie i zabawa w lokalnych knajpkach. Co kto lubi:). Jeżeli macie ochotę do nas dołączyć, zapraszam. W grupie weselej:) Odpowiedz Link
aga18d Re: Turcja Smak Orientu 02.08.14, 23:39 Hejka, możecie wysłać mi linka jaki hotel itd. pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
unamurena Re: Turcja Smak Orientu 03.08.14, 17:39 Jasne:) Lecimy z Alfa Star, Hotel Club Palm: alfastar.pl/hotel/362/431429/turcja/marmaris/club_palm W której części Polski mieszkasz? Odpowiedz Link
unamurena Re: Turcja Smak Orientu 03.08.14, 17:54 Dopiero teraz doczytałam, że jesteś z Poznania. Wygląda na to, że na loty z Poznania i Wawy nie ma już miejsca w samolocie, ale można jeszcze w tym terminie polecieć z Krakowa i Gdańska. Jeśli się zdecydujesz, to zawsze możemy wziąć pokój rodzinny - kilkuosobowy. Odpowiedz Link
aga18d Re: Turcja Smak Orientu 04.08.14, 16:59 Witaj, Wielkie dzięki za odzew. Mam fajna wycieczkę All z Poznania z TUI ale blokuje mnie inna rzecz tzw.paszport który okazuje się,że kończy mi się zbyt wcześnie. Gdybym jednak zmieniła zdanie odezwę się. Udanego urlopu życzę. pozdrawiam :) Odpowiedz Link
senderka7 Re: Turcja Smak Orientu 29.07.14, 22:42 Ja jestem chetna na tą samą wycieczkę. Co do terminu nie potrafię sie określić gdyż nie mam jeszcze paszport. Myślę nad terminem koniec sierpnia początek września. Ela z jakiego miasta jestes lub z jakich okolic ? Aga 38 Odpowiedz Link
senderka7 Re: Turcja Smak Orientu 10.08.14, 21:54 Hej dziewczyny! Czy zdecydowałyście sie juz na wycieczkę objazdową Smak orientu z Rainbow? Jesli tak to jaki termin? Elu jaka decyzja, czy zdecydowalas się i jaki termin? Odpowiedz Link
bo-tak29 Re: Turcja Smak Orientu 10.08.14, 22:46 Hej, dziękuję za wszystkie wpisy, niestety nie zdecydowałam się na Turcję, pierwszy wpis z zainteresowaniem tą wycieczkę pojawił się pod koniec lipca, w między czasie dostałam propozycję wyjazdu nad morze polskie, myślałam że nikt się nie odezwie i zgodziłam się. Tak więc już po sprawie. Teraz trochę żałuję bo widzę że znalazły się chętne osoby.:/ Może za rok. To jest mój mail : bo-tak29@wp.pl na przyszłość, bardzo lubię podróże, jestem z Białegostoku jakby ktoś pytał. Odpowiedz Link
bo-tak29 Re: Turcja Smak Orientu 10.08.14, 22:48 Chciałabym dodać jeszcze że życzę wszystkim udanych wakacji, mam nadzieję że Wam ta Turcja wyszła lub wyjdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ataner5554 Re: Turcja Smak Orientu 12.08.14, 15:03 Witam, ja poszukuję koleżanki na wyjazd na Majorkę 14 lub 21 września do hotelu Green Garden.Mam 40+. Wyjazd wypoczynkowy. Odpowiedz Link