Dodaj do ulubionych

przerwa na weekend

26.08.04, 06:40
witam wszystkich przepracowanych i nie tylko.szukam koleżanki, kolegi z
którymi można by zorganizować wspólne weekendowe wypady krajoznawcze. chętnie
z dziećmi. dajcie znać
Obserwuj wątek
    • Gość: Wielki BU i Fruzia Re: przerwa na weekend IP: *.icpnet.pl 26.08.04, 13:09
      a to pan panie kolego widze ze system ma podobny do nas. Tez uwazamy ze w
      zupelnosci wystarczy weekend zeby cos zobaczyc i przezyc - urlop nie potrzebny,
      no chyba ze ktos chce lezec i byczyc sie na kwaterze popijajac kawke to juz
      jego sprawa. w tym lipcu i sierpniu bylismy na 4 takich wypadach weekendowych
      ktore maksymalnie czasowo wykorzystalismy i tylko z 1 nie bylismy zachwycenie
      chociaz zle nie bylo. Pozwole sobie wymienic: bitwa pod grunwaldem, jezioro
      ostroda, zamek w malborku,
      piknik country w mragowie, bunkry hitlera w gierlozy, inscenizacja bitwy
      wikingow na wyspie wolin, rezerwat zubrow + plaza i wioska rybacka oraz gabinet
      figur woskowych w miedzyzdrojach, zlot VW garbusow pod krakowem + wizyta w
      AQUAparku. I to wszystko wylaczajac ostatni wyjazd w 4 weekendy pociagiem z
      poznania. Jezeli masz ochote abysmy cos zaproponowali i dostarczyli ci wrazen
      to nawiasem mowiac juz przygotowywujemy sobie nastepne weekendy cos w tym stylu
      jak poprzednie. moze zechcesz sie przylaczyc. Napisz skad jestes i cos o sobie
      a na pewno cos wymyslimy

Wielki Bu i Fruzia
      • Gość: Ewka Re: przerwa na weekend IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 26.08.04, 22:54
        bardzo mi sie podoba wasz sposób na weekend jesli mozna to chetnie dołacze
        • Gość: Rena Re: przerwa na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 00:27
          A skad te wyjazdy by byly?
    • aniam72 Re: przerwa na weekend 27.08.04, 19:49
      Mnie tez bardzo sie podoba taka "przerwa na weekend". Poszukuje osób ze
      Szczecina. A jesli już jest grupa zorganizowana to chetnie dołącze. Pozdrawiam
      słonecznie :)
      ania m.
      • Gość: renche Re: przerwa na weekend IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 22:19
        No to Aniu masz koleżankę ze Szczecina. Szukajmy dalej.
        • aniam72 Re: przerwa na weekend 02.09.04, 20:49
          Super. Co powiesz na organizowane w soboty lub niedziele wycieczki zbiorowe z
          przewodnikiem PTTK? Pozdrawiam :) ania m.
          • Gość: renche Re: przerwa na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:17
            nigdy nie brałam udziału, ale mozna spróbować. Lubię zbierać grzyby :) i długie
            spacery z psem.
            • aniam72 Re: przerwa na weekend 10.09.04, 20:01
              Witaj!
              Akurat w ten weekend nie ma zadnej wycieczkowej imprezy. Jest za to ostatnia
              wycieczka kajakiem po Miedzyodrzu w niedziele (godz.10.00 Dziewoklicz). Ale
              obawiam sie, ze bez treningu bedzie ciezko :) 26 wrzesnia beda rozne trasy
              piesze i rowerowe , niezrzeszeni tez moga wziac udzial :) Nie czytalam dzisiaj
              KS, byly moze jakies propozycje wycieczki po Szczecinie? Albo zabierz psa i
              mozemy zorganizowac dlugi spacer w niedziele (oczywiscie w zaleznosci od
              pogody).
              Pozdrawiam :) ania m. p.s.skontaktuj sie ze mna to ustalimy dalsze szczegoly.
              • Gość: renche Re: przerwa na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:24
                Sorki, ale w dzisiaj w sobotę i niedzilę mam szkolenie do późnych godzin
                wieczornych. Może w przyszłym tygodniu, niedziela byłaby super, mam samochód
                możemy podjechać do jakiegoś wartego odwiedzenia miejsca, czy pięknej okolicy
                na długi spacer. Pozdrawiam Renata
                • aniam72 Re: przerwa na weekend 12.09.04, 10:46
                  W przyszly weekend jestem na imprezie integracyjnej :) To moze 26.09.
                  (niedziela) - zapisy do 23.09 w PTTK - kilka tras pieszych do wyboru od 6-16 km
                  tylko rano trzeba wczesnie wstac :) Pozdrawiam. ania m.
                  • Gość: renche Re: przerwa na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 23:22
                    od 24 do 26 mam zjazd - ciągłe dokształcanie... :)
                    hej placki ze Szczecina odezwijcie się wreszcie, Ania i ja nudzimy się w
                    wolnych chwilach...
                    W przyszłą sobotę organizuję wyjazd na grzyby, transport załatwiony.
                    • aniam72 Re: przerwa na weekend 20.09.04, 20:31
                      I jak sie udalo grzybobranie? Pozdrawiam :) ania m.
                      • aniam72 informacyjnie na sobote 28.09.04, 20:40
                        Spacer po Szczecinie z przewodnikiem: 2.10.2004 r. (sobota), Miejsce: Szczecin
                        Zdroje, Rodzaj imprezy: piesza, Organizator: PTTK, Zbiórka na Basenie Górniczym
                        o godz. 11.oo. Pozdrawiam :) ania m.
    • Gość: Wielki Bu i Fruzia Re: przerwa na weekend IP: *.icpnet.pl 27.08.04, 21:49
      jesli ktos reflektuje na takie wyjazdy to zapraszamy nasz mail
      SZYMONS75@interia.pl
    • Gość: hejka Re: przerwa na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 10:42
      Hej! Świetny pomysł :) Może ktoś z południa Polski ma ochotę powłóczyć sie w
      weekendy ? Chętnie góry, ale nie tylko :)
      • bajjka Re: przerwa na weekend 06.09.04, 23:11
        Jestem z południa. Dołączam do WAS.
        • Gość: hejka Re: przerwa na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:17
          Bajka podaj e-maila albo napisz do mnie: asia_k_28@o2.pl
          Pozdrawiam :)
    • girl Re: przerwa na weekend 12.09.04, 18:03
      Hej! Świetny pomysł :) Może ktoś z Poznania lub okolic ma ochotę powłóczyć sie
      w weekendy ? Morze, góry, jeziora, imprezy, zloty, itd.

b_m@poczta.fm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka