2929a 26.08.04, 06:40 witam wszystkich przepracowanych i nie tylko.szukam koleżanki, kolegi z którymi można by zorganizować wspólne weekendowe wypady krajoznawcze. chętnie z dziećmi. dajcie znać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wielki BU i Fruzia Re: przerwa na weekend IP: *.icpnet.pl 26.08.04, 13:09 a to pan panie kolego widze ze system ma podobny do nas. Tez uwazamy ze w zupelnosci wystarczy weekend zeby cos zobaczyc i przezyc - urlop nie potrzebny, no chyba ze ktos chce lezec i byczyc sie na kwaterze popijajac kawke to juz jego sprawa. w tym lipcu i sierpniu bylismy na 4 takich wypadach weekendowych ktore maksymalnie czasowo wykorzystalismy i tylko z 1 nie bylismy zachwycenie chociaz zle nie bylo. Pozwole sobie wymienic: bitwa pod grunwaldem, jezioro ostroda, zamek w malborku, piknik country w mragowie, bunkry hitlera w gierlozy, inscenizacja bitwy wikingow na wyspie wolin, rezerwat zubrow + plaza i wioska rybacka oraz gabinet figur woskowych w miedzyzdrojach, zlot VW garbusow pod krakowem + wizyta w AQUAparku. I to wszystko wylaczajac ostatni wyjazd w 4 weekendy pociagiem z poznania. Jezeli masz ochote abysmy cos zaproponowali i dostarczyli ci wrazen to nawiasem mowiac juz przygotowywujemy sobie nastepne weekendy cos w tym stylu jak poprzednie. moze zechcesz sie przylaczyc. Napisz skad jestes i cos o sobie a na pewno cos wymyslimy Wielki Bu i Fruzia Odpowiedz Link
Gość: Ewka Re: przerwa na weekend IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 26.08.04, 22:54 bardzo mi sie podoba wasz sposób na weekend jesli mozna to chetnie dołacze Odpowiedz Link
Gość: Rena Re: przerwa na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 00:27 A skad te wyjazdy by byly? Odpowiedz Link
aniam72 Re: przerwa na weekend 27.08.04, 19:49 Mnie tez bardzo sie podoba taka "przerwa na weekend". Poszukuje osób ze Szczecina. A jesli już jest grupa zorganizowana to chetnie dołącze. Pozdrawiam słonecznie :) ania m. Odpowiedz Link
Gość: renche Re: przerwa na weekend IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 22:19 No to Aniu masz koleżankę ze Szczecina. Szukajmy dalej. Odpowiedz Link
aniam72 Re: przerwa na weekend 02.09.04, 20:49 Super. Co powiesz na organizowane w soboty lub niedziele wycieczki zbiorowe z przewodnikiem PTTK? Pozdrawiam :) ania m. Odpowiedz Link
Gość: renche Re: przerwa na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:17 nigdy nie brałam udziału, ale mozna spróbować. Lubię zbierać grzyby :) i długie spacery z psem. Odpowiedz Link
aniam72 Re: przerwa na weekend 10.09.04, 20:01 Witaj! Akurat w ten weekend nie ma zadnej wycieczkowej imprezy. Jest za to ostatnia wycieczka kajakiem po Miedzyodrzu w niedziele (godz.10.00 Dziewoklicz). Ale obawiam sie, ze bez treningu bedzie ciezko :) 26 wrzesnia beda rozne trasy piesze i rowerowe , niezrzeszeni tez moga wziac udzial :) Nie czytalam dzisiaj KS, byly moze jakies propozycje wycieczki po Szczecinie? Albo zabierz psa i mozemy zorganizowac dlugi spacer w niedziele (oczywiscie w zaleznosci od pogody). Pozdrawiam :) ania m. p.s.skontaktuj sie ze mna to ustalimy dalsze szczegoly. Odpowiedz Link
Gość: renche Re: przerwa na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:24 Sorki, ale w dzisiaj w sobotę i niedzilę mam szkolenie do późnych godzin wieczornych. Może w przyszłym tygodniu, niedziela byłaby super, mam samochód możemy podjechać do jakiegoś wartego odwiedzenia miejsca, czy pięknej okolicy na długi spacer. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link
aniam72 Re: przerwa na weekend 12.09.04, 10:46 W przyszly weekend jestem na imprezie integracyjnej :) To moze 26.09. (niedziela) - zapisy do 23.09 w PTTK - kilka tras pieszych do wyboru od 6-16 km tylko rano trzeba wczesnie wstac :) Pozdrawiam. ania m. Odpowiedz Link
Gość: renche Re: przerwa na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 23:22 od 24 do 26 mam zjazd - ciągłe dokształcanie... :) hej placki ze Szczecina odezwijcie się wreszcie, Ania i ja nudzimy się w wolnych chwilach... W przyszłą sobotę organizuję wyjazd na grzyby, transport załatwiony. Odpowiedz Link
aniam72 Re: przerwa na weekend 20.09.04, 20:31 I jak sie udalo grzybobranie? Pozdrawiam :) ania m. Odpowiedz Link
aniam72 informacyjnie na sobote 28.09.04, 20:40 Spacer po Szczecinie z przewodnikiem: 2.10.2004 r. (sobota), Miejsce: Szczecin Zdroje, Rodzaj imprezy: piesza, Organizator: PTTK, Zbiórka na Basenie Górniczym o godz. 11.oo. Pozdrawiam :) ania m. Odpowiedz Link
Gość: Wielki Bu i Fruzia Re: przerwa na weekend IP: *.icpnet.pl 27.08.04, 21:49 jesli ktos reflektuje na takie wyjazdy to zapraszamy nasz mail SZYMONS75@interia.pl Odpowiedz Link
Gość: hejka Re: przerwa na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 10:42 Hej! Świetny pomysł :) Może ktoś z południa Polski ma ochotę powłóczyć sie w weekendy ? Chętnie góry, ale nie tylko :) Odpowiedz Link
Gość: hejka Re: przerwa na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:17 Bajka podaj e-maila albo napisz do mnie: asia_k_28@o2.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
girl Re: przerwa na weekend 12.09.04, 18:03 Hej! Świetny pomysł :) Może ktoś z Poznania lub okolic ma ochotę powłóczyć sie w weekendy ? Morze, góry, jeziora, imprezy, zloty, itd. b_m@poczta.fm Odpowiedz Link