08.08.14, 10:11
Szukam towarzysza do Turcji na 7-10 dni, co do dokladnego miejsca to sie dogadamy, jestem z Katowic i mam 18 lat.
Obserwuj wątek
    • maxth Re: TURCJA 08.08.14, 14:02
      Hej, a jakie daty wyjazdu by Cię interesowały? koniec sierpnia/początek września byłby ok?
      Napisz do mnie na maxth@op.pl to może uda się dogadać

pozdrawiam
    • inozmo Re: TURCJA 08.08.14, 15:43
      Hej,
      Co byś powiedziała na termin wolny i elastyczny w dniach 10.08 do 24.08. Przewidziane kierunki to zachodnie i poludniowe wybrzeza ( Grecja, Hiszpania, Wlochy, Chorwacja itp.). Moga byc tez przeloty kombinowane, wycieczkowe itd., jestem otwarty na inne propozycje jesli sa ciekawe. Mam prawo jazdy, wiec mozna wypozyczyc auto. Posluguje sie jezykiem angielskim, niemieckim, rosyjskim. Na co dzien pracuje w salonie. Juz troche swiata zwiedzilem, wiec wszelkie jakies rozwiazania spraw, trudnosci itp. podczas wyprawy nie stanowia dla mnie problemu.
      Ja mieszkam godzine drogi od Wroclawia i Poznania wiec z tych lotnisk bedzie dla mnie wygodnie sie wydostac w Swiat, ale nie stanowi tez dla mnie problemu aby dostac sie do Berlina ( gdzie tez jest wiele atrakcyjnych wylotow) czy do innego miasta wylotowego - kwetsia dogadania sie. Urlop mi troche sie przesunal, co niestety pokrzyzowalo wczesniejsze plany, a jednoosobowo dosc nieoplacalnie, co zreszta kazdy kto jest w temacie powinien wiedziec.

Jak ktos ma pomysl, chec, plan, albo tez kogos szuka - pisac, im wiecej nas bedzie tym dalej polecimy za ta sama kasę.
      Moj mail inozmo@gmail.com

Pozdrawiam

• ania26309 Re: TURCJA 08.08.14, 17:31
      Witaj!
      Ja jestem z okolic Wrocławia. jestem zainteresowana wspólnym wyjazdem. Mam 33 lata. Najgorsze jest to ze muszę być w pracy już 21 sierpnia. Odezwij się jeśli jestes zainteresowana aa-dg@wp.pl
    • erihppass Re: TURCJA 01.09.14, 12:10
      Czy w dalszym ciągu szukasz kogoś na wyjazd?
    • renata800 Re: TURCJA 01.09.14, 22:25
      hej mam 33 lata moze 1 pazdziernik Alanya ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka