Dodaj do ulubionych

weekendowo po Europie z GD

11.09.14, 07:58
Witam, jestem zainteresowana wypadami weekendowymi z Gdańska do stolic Europejskich. Chętnie dołącze do osoby lub grupy.
K 35
Obserwuj wątek
    • am_30 Re: weekendowo po Europie z GD 13.09.14, 13:35
      Cześć,
      nie jestem członkiem żadnej grupy ani nawet niczego obecnie nie planuję ale też mi się marzy zwiedzanie stolic Europy samolotem.
      Bliskość lotniska aż się o to prosi.
      Nie byłam w Rzymie, Barcelonie a bardzo chciałabym tam pojechać. Paryż odwiedziłam wiele lat temu ale chętnie tam wrócę. Wyprzedaże w Londynie, wow :-)
      Oczywiście czynnikiem determinującym są niskie ceny biletów lotniczych bo resztę budżetu wole wydać na próbowanie lokalnych potraw i zwiedzanie :-)
      Reasumując chętnie się przyłącze do takich wojarzy,
      Agnieszka, 35 lat, 3city
      • asd8011 Re: weekendowo po Europie z GD 14.09.14, 17:24
        Hej, właśnie o takich wypadach myślę, masz może coś na oku? Pozdrawiam
        • am_30 Re: weekendowo po Europie z GD 17.09.14, 13:14
          narazie na chęciach się skończyło :-( napisz do mnie na adres am_30@gazeta.pl
          • basia11114444 Re: weekendowo po Europie z GD 25.09.14, 17:40
            a może ktoś weekendowo z Warszawy
            • elidom09 Re: weekendowo po Europie z GD 06.11.14, 21:41
              jeśli to nadal aktualne to ja jak najbardziej. też z Wawy
    • fe.z Re: weekendowo po Europie z GD 07.10.14, 22:33
      hej,
      melduję się :) podobne myśli chodzą mi po głowie - na razie żadnych konkretów, ale chęci spore... właśnie odsypiam Dalmację :) k40
      malena12@o2.pl
    • kolpicc Re: weekendowo po Europie z GD 12.11.14, 19:46
      witam Też jestem z trójmiasta i szukamy dwóch osób na sylwestrowy wypad do Budapesztu. Wiek i płeć bez znaczenia, termin 30.12-004.01. Budapeszt trochę znam, ale stęskniłem się za nim i chcemy przypomnieć i poznać go lepiej. Kontakt tu lub na maila gdy13ps@op.pl
    • ullrike Re: weekendowo po Europie z GD 18.12.14, 21:49
      Hej czy bylby ktos chetny na niskokosztowy, weekendowy wypad z Gdanska do Sztokholmu .?W planie duzo zwiedzania .lazenia spanie w hostelu
      Sprawdzalam i ceny lotow w maju sa calkiem przyjazne.
      Jestem kobieta 52 lat
      podaje swojego skypa
      ulllrike
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka