Dodaj do ulubionych

Majówka - Turcja Alanya

20.04.15, 17:16
Plany na majówkę trochę mi się zawaliły, wyjazd już opłacony w terminie 25.04-03.05. 2015. Cena 1500 zł, wylot z W-wy, hotel Blue Star z Tui. Szukam osoby nie mającej innych pomysłów a chcących złapać trochę ciepła i słońca. Wiek i płeć bez znaczenia, ja K 50+
Obserwuj wątek
    • jan50plusplus Re: Majówka - Turcja Alanya 20.04.15, 18:05
      Witam
      Tak się składa że nie mam z kim latać na urlop. W ubiegłym roku byłem w maju w Turcji (Marmaris). Wynudziłem się gdyż w tym hotelu nie było Polaków, a nie znam żadnego obcego języka. Więc postanowiłem sobie -nigdy więecej sam. Mieszkam w strefie podwarszawskiej (60 km) Termin mi odpowiada.Proszę o trochę informacji typu -godzina wylotu z Warszawy. Kategoria hotelu, ilość posiłków itp. Ponadto jak załatwić formalności płatnicze- nie mam doświadczenia, gdyż dotychczas nie latałem z nieznajomą osobą. Mam 61lat. Jestem bez nałogów, bezkonfliktowy, niemarudny. Bardziej lubie zwiedzanie niż leżakowanie. Pozdrawiam. Jan
      • iberia51 Re: Majówka - Turcja Alanya 20.04.15, 19:22
        cztery gwiazdki, wszystko w cenie czyli całodzienne wyżywienie tzw. " olin" , czekam na umowę końcową i tzw. wałczery-wtedy będę znała godzinę odlotu, hotel 600 m. od plaży kLeopatra, 1,5 km do portu, proszę o kontakt na tel. 604 153 009 ewentualnie na email: dm.51@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka