Dodaj do ulubionych

analiza związku

24.02.11, 16:29
Witam panie Januszu.
Proszę o interpretację związku.Daty urodzenia: Ona 30.12.1968 On 11.07.1984
Ilość liter w imionach i nazwiskach to:
Ona:
A-4
Ą-1
E-1
G-1
I-2
K-3
M-1
N-2
O-2
R-2
T-2
W-1
Y-1
Z-2

On:
A-2
C-1
E-2
G-2
K-2
O-1
R-3
M-1
Z-3

Nie wiem czy mamy jakąś ,,lekcje do odpracowania''?smile
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Monika
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: analiza związku 27.02.11, 16:37
      Witaj
      Urodzeniowo, ty trójka on czwórka, nie jest to korzystny układ. Trójka jest wibracją skonfliktowaną z czwórką, ma skrajnie różne aspekty i dlatego nie jest to harmonijny układ. Spoglądając jednak na wasze drogi życia, zauważa się sporo harmonijnych elementów. Twój szczyt 6 z jego szczytem 9 daje dużą zgodność a twój szczyt 6 jest również harmonijny z jego urodzeniową czwórką. Także drugi cykl 11/2 w którym on aktualnie przebywa jest harmonijny z twoim szczytem 6. Napięcia może wprowadzać jego czarny szczyt pięć, który daje skłonność do związków raczej luźnych, niezobowiązujących jak również wikłania się w wiele związków równocześnie.
      Sporym problemem mogą być wasze wibracje własne z imion i nazwisk. Twoje mają wartość 11/2-7/16-9 i pod względem związków są to wibracje bardzo niekorzystne. Szczególnie szesnastka może przyciągać niewłaściwych partnerów, którzy nie mogą zapewnić trwałego związku i często pozostawiają głębokie rany emocjonalne. Brak jest tobie także wibracji 3, czyli liter C, L oraz U. Może to powodować jakieś dysfunkcje powiązane ze sferą za którą odpowiada trójka, czyli ekspresja własna, komunikacja.
      On z kolei ma wibracje wlasne 9-4/13-4 i są to również ciężkie wibracje własne, które mogą przynosić spore ograniczenia, brak elastyczności, problemy w budowaniu trwalych relacji, szczególnie, że brak mu dwójek (litery B i T), które odpowiadają za partnerstwo.
      Moim zdaniem związek trudny i bez perspektyw.
      Pozdrawiam
      • otirlitirli Re: analiza związku 28.02.11, 21:38
        Witam panie Januszu.
        Dziękuję za odpowiedź i poświęcony dla mnie czas.
        Może nie do końca jest to prawdą (on: brak w imieniu i nazwisku liter B i T odpowiedzialnych za partnerstwo) ponieważ może mieć drugie imię + imię nadane przy bierzmowaniu, którego niestety nie znam. I tak zakrawa to na cud ,że znam jego datę urodzenia. Spotykamy się bardzo rzadko. Czasami rozmawiamy. Towarzyszy przy tym duża nieśmiałość, radość, emocje,przyciąganie a niekiedy odpychanie.Ta znajomość jest dla mnie bardzo uciążliwa (ogromna tęsknota + dręczące codzienne myśli). Znamy się przeszło 2 lata (rok poznania 2008).W 2009r. on zakończył swój związek z dziewczyną trwający 9 lat.
        Ja jestem z kimś w związku (nie zamierzam tego zmieniać) a między mną a tym panem (4) jest duża różnica wieku.
        Mam pytanie: kiedy mój szczyt 6 się kończy a jego 11/2 i 5. Może wtedy się od siebie uwolnimy?smile...bo w tej chwili naprawdę trudno jest tak żyć.
        Jeszcze raz serdecznie dziękuję, pozdrawiam.
        Monika.
        • janus50 Re: analiza związku 01.03.11, 12:12
          Witaj ponownie
          otirlitirli napisała:

> Może nie do końca jest to prawdą (on: brak w imieniu i nazwisku liter B i T odp
          > owiedzialnych za partnerstwo) ponieważ może mieć drugie imię + imię nadane przy
          > bierzmowaniu, którego niestety nie znam.

W tej sytuacji oczywiście wszelkie interpretacje są daleko idącą, mało wiarygodną spekulacją.

> Mam pytanie: kiedy mój szczyt 6 się kończy a jego 11/2 i 5. Może wtedy się od s
          > iebie uwolnimy?smile...bo w tej chwili naprawdę trudno jest tak żyć.

Ty dopiero rozpoczęłaś swój szczyt 6, przed tobą jeszcze blisko 9 lat.
          Z pewnością nie jest to korzystna relacja, on w szczycie 9 i czarnym szczycie 5, ty z kolei masz karmiczną 16 w wibracjach własnych, która może przyciągać niewłaściwych partnerów, mężczyzn, których karmicznym zadaniem jest ciebie ranić. Tak więc układ jest ciężki i nie przyniesie niczego korzystnego dla ciebie.
          Musisz być twarda jak skała, spojrzeć w przyszłość i uświadomić sobie co dla ciebie jest korzystne.
          Pozdrawiam
          • otirlitirli Re: analiza związku 01.03.11, 17:10
            Witam panie Januszusmile
            Bardzo dziękuję za odpowiedź chociaż jest mało pocieszająca. Może kiedyś poznam dodatkowe imiona tego pana (może być trudno) to pozwolę sobie jeszcze raz do pana napisać.
            Tymczasem gorąco pozdrawiam.
            Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka