Dodaj do ulubionych

Tam, gdzie ciepło

27.11.16, 20:11
Szukam koleżanki na wspólny grudniowy wyjazd. Wietnam, Tajlandia, Kenia, Wyspy Kanaryjskie. itd. Może być last minute, jak i wyprawa na własną rękę. Mama pewne doświadczenie. Najchętniej zwiedzanie, ale mogą być inne propozycje. Ja: K 59 ciekawa świata, aktywna, j. angielski .
Obserwuj wątek
    • jolael1 Re: Tam, gdzie ciepło 27.11.16, 22:46
      Chciałabym zwiedzić Tajlandie ,Indie ale w w styczniu lub lutym ,najchetniej z biurem podr. Ja: K 60 z Poznania
      • cava17 Re: Tam, gdzie ciepło 28.11.16, 18:54
        Jak nie ,,wypali" mi wyjazd w grudniu, to odezwę się jeszcze. Ok? Możesz podać swój email?
        • jolael1 Re: Tam, gdzie ciepło 30.11.16, 20:21
          Do cava17 . OK. Proszę pisać na transpkg@wp.pl .pozdrawiam .jolael1
    • anuradapura Re: Tam, gdzie ciepło 30.11.16, 16:45
      Hej, a byłabyś zainteresowana wyprawą po świętach ? Chciałabym wybrać się z biurem na objazdówkę do Peru albo na Kubę i poszukuję sympatycznej koleżanki do pokoju :-)
      Pozdrawiam, A (K46)
      • cava17 Re: Tam, gdzie ciepło 30.11.16, 19:06
        Prawdopodobnie będę, bo chyba mi nie ,,wypali" wyjazd przed świętami.
        • anuradapura Re: Tam, gdzie ciepło 30.11.16, 23:03
          To może porozmawiajmy :-)
          anuradapura@interia.pl
    • annamaria_123 Re: Tam, gdzie ciepło 04.12.16, 18:46
      Szukam Pani do pokoju dla mojej mamy ( 56 lat - bardzo pogodna, bezproblemiwa). Chcialabym na 2 polowe lutego (ew druga poliwa stycznia)zorganizowac jej wyjazd niespodzianke. z biurem podrozy, na 2 tygodnie, tryb all inn. Chodzi o opoczynek od zimy, słońce i chill :)) Ja niestety nie moge jechac, a doplaty do pok. 1- osobowego powalają z nóg :( Wylot najlepiej z Wroclawia. Jezeli jest Pani chetna prosze o kontakt na annajrs@wp.pl. ceny z lastów w Itace to ok 3,500 tys np w Egipcie. Opcjonalnie sa jeszcze Wyspy Kanaryjskie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka