Gość: adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:34 Dyskryminacja podrozujacych w pojedynke zacheca mnie do usmiechniecia sie do chetnych dzielenia radosci podrozy do Chorwacji, przy ktorej wcale sie nie upieram... 32 agro@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beta Re: CHORWACJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:38 napisz coś więcej:-) Odpowiedz Link
Gość: adam Re: CHORWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:32 Chetnie. Wskaz adres. Odpowiedz Link
Gość: agga Re: CHORWACJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:24 Kiedy wyjazd bylby ? Odpowiedz Link
Gość: adam Re: CHORWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:49 koniec lipca lub poczatek sierpnia Odpowiedz Link
Gość: adam Re: CHORWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:51 Jak myslicie, w jakim celu podalem adres e-mail? Odpowiedz Link
Gość: colete Re: CHORWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:21 ;-) trzeba było dopisać w oczekiwaniach "inteligentnej" :) Powodzenia ! Odpowiedz Link
Gość: adam Re: CHORWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:44 Bez przesady! Az tak zdesperowany nie jestem. Wystarczy sliczna, rozpoznajaca budowe adresu e-mail. Ostatecznie moge udzielic kilku lekcji, choc trudno mi sobie wyobrazic w internecie na tyle urodziwa... ;) A swoja droga, widzicie cos zlego w usmiechaniu sie do kolegow i to bez podtekstow? Wszak, wbrew pozorom, tylko o wyjazd chodzi... Odpowiedz Link
calipso2 Re: CHORWACJA 04.07.05, 15:54 Uroczy jesteś, doprawdy... Szukasz d**y na wakacje i w jednym poscie już zdążyłeś wszystkie potencjalne kandydatki obrazić. Już ja widzę jak tu chodzi tylko i wyłącznie o wyjazd. Jakby chodziło tylko o wyjazd to uroda nie grałaby takiej roli. Gość portalu: adam napisał(a): > Bez przesady! Az tak zdesperowany nie jestem. Wystarczy sliczna, rozpoznajaca > budowe adresu e-mail. Ostatecznie moge udzielic kilku lekcji, choc trudno mi > sobie wyobrazic w internecie na tyle urodziwa... ;) > A swoja droga, widzicie cos zlego w usmiechaniu sie do kolegow i to bez > podtekstow? Wszak, wbrew pozorom, tylko o wyjazd chodzi... Odpowiedz Link
Gość: ADAM Re: CHORWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:55 a to ciekawe zaiste... ja też jadę... na tymże przełomie ...do chorwacji i też samopas.... rozdwoiłem się czy jak...? ...i też trafiam ciagle na osobniki bez poczucia humoru!! Odpowiedz Link
Gość: adam Re: CHORWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:27 O ile nie kusza Cie zmyslowi chlopcy - mozemy rzecz przedyskutowac. (temu biedakowi od dupy, nie mam pojecia co odpowiedziec - zapewne mieszkamy na dwoch roznych planetach) Odpowiedz Link
junkoh Re: CHORWACJA 06.07.05, 11:52 Gość portalu: adam napisał(a): > O ile nie kusza Cie zmyslowi chlopcy - mozemy rzecz przedyskutowac. > (temu biedakowi od dupy, nie mam pojecia co odpowiedziec - zapewne mieszkamy na > > dwoch roznych planetach) :)))) a mi sie podoba powyzsze poczucie humoru :) przed wyjazdem wchodzilby meeting w gre jak rozumiem coby przekonac sie czy sliczna i czy aby nie nadmiernie inteligentna si? Odpowiedz Link
Gość: adam Re: CHORWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:17 Gracias, Bonita Seńorita. Naturalmente, Seńorita. Si. Odpowiedz Link
junkoh Re: CHORWACJA 07.07.05, 09:32 Gość portalu: adam napisał(a): > Gracias, Bonita Seńorita. > Naturalmente, Seńorita. Si. czy bonita to jeszcze nie wiadomo... :) oy seńor? ;P Odpowiedz Link
Gość: adam Re: CHORWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:22 > > > czy bonita to jeszcze nie wiadomo... :) oy seńor? ;P Nie ma obawy, bonita tez sie znajdzie. W koncu te sliczne tu czaruje, niezaleznie od tego, czy Ty do nich nalezysz, czy tez nie. Moze ktos chetny do Chorwacji? Odpowiedz Link