sila100 06.07.05, 22:00 Proponuję grupom turystycznym tanie noclegi w centrum Warszawy - 10 zł/doba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julcina4 Re: TANIE NOCLEGI W WARSZAWIE IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.05, 22:09 To ciekawa jestem bardzo gdzie? W sierpniu znajomi z niemiec beda szukac cos taniego,czy mozesz podac dokladniej? Odpowiedz Link
sokoleoko75 Re: TANIE NOCLEGI W WARSZAWIE 08.07.05, 20:18 Witaj Julcina to chyba bardzo nie lubiani znajomi z niemiec skoro chcesz zakwaterować w hotelu za 10zeta na dobe od łba. Ja mam psa i on jezdzi wszędzie ze mną samochodem jak na dłużej wyjezdzam, ale jakbym chciał go oddać do hotelu dla zwierzaków to tam doba kosztuje napewno więcej, a że jest lubiane psisko to go byle gdzie nie oddam.Nie muszę ci mówic jakie to muszą byc skandaliczne warunki, jak nie masz gdzie ich umieścić, połóż ich na klatce schodowej na polówkach. Może się myle dopytaj sie, a może dają calodzienne wyzywienie szwedzki, stół "all inclusive". Chyba, że żywisz jakis uraz za IIwojnę światową, ale to nie tedy droga, nie znęcajmy sie nad naszym sąsiadem zachodnim, przecież zyjemy w zjednoczonej europie, czas pewne kwestie sobie wybaczyc. Ja na Twoim miejscu stanąłbym na wysokości zadania i postaralbym sie nie patrzeć na cene tylko na jakość, tak by jeszcze chcieli do ciebie wracac i kontakt utrzymywać. Pozdro sokol Odpowiedz Link