Dodaj do ulubionych

romantyczny tydzien

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.01, 08:46
Chciałbym wybrać jakieś bardzo romantyczne miejsce najlepiej w Europie aby
oświadczyć się mojej ukochanej dziewczynie. Ona jest straszną romantyczną. Kasa
nie jest aż tak istotna ale bez przesady. POMOCY!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi62 Re: romantyczny tydzien IP: *.netcarrier.net 17.04.01, 17:53
      To zalezy co Twoja dziewczyna lubi. Tzn. morze czy gory, male miasteczka czy zatloczone miasta. Ja
      proponuje miasta ,jedyne w swoim rodzaju : Genewa lub Barcelona. Wedlug mnie to bardzo
      romantyczne miejsca ale tak jak mowie wszystko zalw=ezy co kto lubi. Aha, jeszcze jedna propozycja -
      mala kafejka na otwatym powietrzu na jednej z pieknych uliczek Paryza... Powodzenia!
      • Gość: venus Re: romantyczny tydzien IP: 137.99.124.* 26.04.01, 03:28
        Najlepsza jest klasyka-WENECJA
        W dodatku niedaleko (a male hoteliki w centrum miasta maja taakie
        duze lustra naprzeciwko lozka).
      • Gość: kizia Re: romantyczny tydzien IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 09:27
        W te wakacje myślałam o Genewie. Ale nie mam pojęcia jak to ma się cenowo. Może
        ktoś coś wie?

Gość portalu: mimi62 napisał(a):

> To zalezy co Twoja dziewczyna lubi. Tzn. morze czy gory, male miasteczka czy za
        > tloczone miasta. Ja
        > proponuje miasta ,jedyne w swoim rodzaju : Genewa lub Barcelona. Wedlug mnie to
        > bardzo
        > romantyczne miejsca ale tak jak mowie wszystko zalw=ezy co kto lubi. Aha, jeszc
        > ze jedna propozycja -
        > mala kafejka na otwatym powietrzu na jednej z pieknych uliczek Paryza... Powodz
        > enia!

• Gość: Wojtek O Re: romantyczny tydzien IP: 192.168.14.* / 195.136.48.* 10.07.01, 15:37
        Człowieku, Genewa jest tak samo romantyczna jak lokomotywa parowa. Rusz się
        parę kilometrów i jedz do Montreux ( tam gdzie róże ). Na deptaku nad Jez
        Genwskim rosną palmy i widać ośnieżone szczyty Alp. Wszystko w jednym.
    • Gość: senny Re: romantyczny tydzien IP: 195.41.66.* 26.04.01, 09:21
      Podpytaj dziewczyne i najlepiej tam, gdzie jeszcze oboje nie byliscie. Moze ma
      slabosc do Paryza i wtedy to bedzie to!
    • Gość: znawca Re: romantyczny tydzien IP: 195.15.57.* 26.04.01, 13:10
      Paryz powoli moze traci swoja atrakcyjnosc na romantycznej mapie swiata, ale
      wciaz nie ma sobie rownych. Przynajmniej zdaniem wiekszosci. Genewa jest
      sympatyczna, ale zeby az romantyczna? A kwiecien w Portugalii? No i
      gdziekolwiek sie wybierzecie, jedzcie na wiosne. Czyli spiesz sie.
      • Gość: ciekawy Re: romantyczny tydzien IP: *.library.uu.nl 26.04.01, 15:32
        plaza w Scheveningen-to najbardziej romantyczne miejsce jakie w zyciu widzialem(tylko
        wieczorem).
    • Gość: żona Re: romantyczny tydzien IP: 10.4.4.* / *.zabki.net.pl 02.07.01, 13:11
      Odkąd wróciłam z podróży poślubnej, na myśl o najromantyczniejszym miejscu na
      świecie odpowiadam krótko - Praga: cichy pokój nad kawiarnią w XVII-wiecznej
      kamienicy, kręte schody, ulice i najpiękniejsza nocą "Złota uliczka" praskich
      złotników i alchemików. Zatem polecam.
    • Gość: Jola Re: romantyczny tydzien IP: 217.11.141.* 06.07.01, 12:51
      Tylko i wyłącznie Wenecja po zmroku!!!!!!!
    • Gość: lllllll Re: romantyczny tydzien IP: 217.11.141.* 06.07.01, 12:51
      Wenecja!
    • Gość: Pieniek Re: romantyczny tydzien IP: *.igf.fuw.edu.pl 06.07.01, 13:07
      Rzym. Cieple i dlugie wieczory. W dzien fontanny, pelno romantycznych zabytkow
      i niedrogo w stosunku do Zachodu.
    • sivasec Re: romantyczny tydzien 06.07.01, 13:54
      no to masz chyba problem - mieli pomoc a tu tyle propozycji i co teraz wybrac -
      hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka